Benim ki de tam tersi biraz daha giyinik yat ya deprem olursa diyoMerhaba hanımlar. Gece yatarken neler giyiyorsunuz? Ben eşofman, tayt vb. giyiyorum, eşim eşofmanla yatağa girilmez diyor. Vücudu gösteren şortlu kıyafet veya gecelik giymemi istiyor. Ben de kadınların çoğu eşofmanla yatağa giriyor diyorum. Gerçekten böyle mi merak ettim. Sizin eşleriniz bunu sorun ediyor nu?
Edemez hakkı yok çünkü. Canım isterse giyerim.Merhaba hanımlar. Gece yatarken neler giyiyorsunuz? Ben eşofman, tayt vb. giyiyorum, eşim eşofmanla yatağa girilmez diyor. Vücudu gösteren şortlu kıyafet veya gecelik giymemi istiyor. Ben de kadınların çoğu eşofmanla yatağa giriyor diyorum. Gerçekten böyle mi merak ettim. Sizin eşleriniz bunu sorun ediyor nu?
Aynen :) eşimin en az 15 yıllık bir şortu var. Rengi falan solmuş artık atın beni diye haykırıyor. O müzelik şortu kaç kere atmaya kalktım en rahat şortum diye attırmadı. Kusura bakmasın kendisi rahatını bu kadar düşünürken benden kıymetli totişim üşüye üşüye şortla yatmamı bekleyemez.Pamuklu pijamaBenim adam tam tersi ya ilk evlendik heveslendim saten gecelikler kısa fantezi kıyafetler giyiyorum fln. Hayatım üşümüyor musun , hasta olursun nu kıyafetlerle dedi. Yani gene giyerim ama genellikle çıkartır pijama ile uyurum. Dötüm üşümemeli soğuk almamalı benim.
Yorumunuzda esimi buldumBenim ki de tam tersi biraz daha giyinik yat ya deprem olursa diyobende nefret ederim uzun elbiseler uzun kollu kıyafetlerden bunalirim
bari yatarken giydiklerimize karismasinlar sizene yahu:)Merhaba hanımlar. Gece yatarken neler giyiyorsunuz? Ben eşofman, tayt vb. giyiyorum, eşim eşofmanla yatağa girilmez diyor. Vücudu gösteren şortlu kıyafet veya gecelik giymemi istiyor. Ben de kadınların çoğu eşofmanla yatağa giriyor diyorum. Gerçekten böyle mi merak ettim. Sizin eşleriniz bunu sorun ediyor nu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?