- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi sebzelisomon
-
evet böyle pişkin insanlar var malesef..
son care zaten ayrılmak
sona geldik demekki biz
çogunluk ayrıl diyor
destek olan herkeze çok teşekkür ederim.
bu akşam net bir şekilde seçim isteyeceğim
karar onun
saygın göstereceğim
gitmek söz konusu olursa
gitmesi gereken kendisidir
hayatıma devam ederim bir şekilde zaten çalşıyorum annem bakıyor kızıma
işime devam ederim evimi döndürürüm buna cesaretim var
burnu surtsun bıraz
yemin ediyorum benim gibisini asla bulamaz
çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz hissettiklerimde yanılmadığımı gösterdiniz hafta sonu geliyor kızımla ilgileneceğim için giremeyebilirim
destek olan herkeze çok teşekkür ederim.
bu akşam net bir şekilde seçim isteyeceğim
karar onun
saygın göstereceğim
gitmek söz konusu olursa
gitmesi gereken kendisidir
hayatıma devam ederim bir şekilde zaten çalşıyorum annem bakıyor kızıma
işime devam ederim evimi döndürürüm buna cesaretim var
burnu surtsun bıraz
yemin ediyorum benim gibisini asla bulamaz
çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz hissettiklerimde yanılmadığımı gösterdiniz hafta sonu geliyor kızımla ilgileneceğim için giremeyebilirim
evli olduğunu bilmeden görüşüyorsun söylemiyor kimlik yok işyerınde unutmuşum ehliyetım var ama diyor zaten 2. görüşmende evli olduğunu anlıyorsun eşini arıyorsun kadın 2 çocuğum var o benim eşim aaa facebokta benim için sana ablammı dedi peki aranızda bişey geçtimi diye soruyor yani yattıysanız adamı boşıyacak yatmadıysanız yutucak olayı sonra kadın beni yıne aramış ama duymamışım teli kestirip attım seviyemi düşüremezdim anlattım bitti yani kadın öğrendi durumu iyide oldu yaşamıştım bunu erkeklerin çoğu eşini aldatıyor dayım avukat o kadar çok dava alıyoruz ki her gun böyel durum sineye çekilmemeli gurur çok önemli çok
evli erkekler inanılmaz canım senin karşına çıkan saklamış evli olduğunu ortada o kadar çok (özellikle iş ortamlarında) evli fakat mutsuzluktan ölen ama çaresiz boşanamayan çocukları düşünen ama her an boşanma durumuda olan zavallı adamlarla doluuuuu!!!!!!!!!! artık saklamıyorlarda
evli olduğunu bilmeden görüşüyorsun söylemiyor kimlik yok işyerınde unutmuşum ehliyetım var ama diyor zaten 2. görüşmende evli olduğunu anlıyorsun eşini arıyorsun kadın 2 çocuğum var o benim eşim aaa facebokta benim için sana ablammı dedi peki aranızda bişey geçtimi diye soruyor yani yattıysanız adamı boşıyacak yatmadıysanız yutucak olayı sonra kadın beni yıne aramış ama duymamışım teli kestirip attım seviyemi düşüremezdim anlattım bitti yani kadın öğrendi durumu iyide oldu yaşamıştım bunu erkeklerin çoğu eşini aldatıyor dayım avukat o kadar çok dava alıyoruz ki her gun böyel durum sineye çekilmemeli gurur çok önemli çok
Bu söylediğinize çok katılıyorum, benimde bir yakınım başına geldi, adam sakladı evli oldugunu 3. görüşmelerinde kız farketti. Hemen eşine söyledi bakın böyle böyle diye. Kadında benim 2 tane çocugum var çok mu ileri gittiniz dedi. Ya demeyeyim diyorum ama nası bi gururdur bu? Ne demek çok mu ileriye gittiyseniz? Yattıysa ayrılacak yani öyle mi? Ne yazık. He benimde başıma gelebilir büyük konuşmam, ama kalkıp da telefondaki kadına ileri gitmediyseniz kapat telefonu da demem. Kalkar adam gibi konuşur affedebileceksem affeder devam ederim. Tabii ondan sonra nasıl aynaya bakarım bilemiyorum ama en azından kalkıp da o bayana ileri gitmediyseniz ayrılayacağım gibi gereksiz bir açıklama yapmam.
Çocuğunuz baba seni çok seviyorum, işlerini çabuk bitir erken gel dediğinde yada sabah öpemediği için ağladığında anlarsınız neden o kadınların gurursuz davrandıklarını.Allah öyle erkeklere bu dünyada da öbür dünyada da huzur mutluluk vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?