Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugun dedi dünde demisti ondan önceki günde demisti benim esimin cok sükür böyle romantik yanlari coktur küs olmadigimiz günler disinda hemen hemen hergün beni sevdigini söyler ve iltifatlar eder allah bozmasin:)
Yaklaşık 5 dakika önce söyledi.:asigim: Telefonla konuştuk, kapatırken hep söyleriz birbirimize. Biz de Zazalar gibi romantik bir çift değiliz ama sevgi sözcüklerimizi esirgemeyiz birbirimizden..
ben nişanlı olduğum halde çok sık demiyor ama dert etmiyorum ağzıyla söylemese bile gönlüyle belli ediyor zaten ama tek taraflı değil bende sık söylemem
en son ben dediğimde bana karşılık olarak dedi bi iki gün önceydi herhal:)ama bana derki seni seviyorum kutsal bi sözcük onu hergün söyleyipte kutsallığını bozmayalım:)))zaten hareketleri beni ne kadar sevdiğini gösteriyor açıkçası bende pek beklemiyorum seni seviyorum demesini..