Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de söyle düsünün. birinci icin ara verdiniz.ikinci de gelirse ara cok uzun olur ve is hayatindan koparsiniz. tekrar geri dönebilirmisiniz sizce kolaylikla islerinize. hele ki Türkiye sartlarinda. bugün giden birinin yeri yarin doluyorken. elbetteki herkes kendi nasil arzu ediyorsa rahat ediyorsa bu sekilde hayatini yönlendirir ama bu tarz seyleri de gözönünüze almanizi tavsiye ederim
valla ben hiç özlemedim çalışmayı canım ya. halbuki deli gibi severdim işimi. öğrencilerle yatar, öğrencilerle kalkardım. şimdi böyle çok rahatım. ama ekonomik yönden zorlanırız çalışmazsam. siz zorlandınız mı?
çalışarakta iyi bir anne olabilirmiyimi sordum kendime. çok zor geldi. şimdiden düşünüyorum bakıcı evişlerine karışmayacak ev işi için haftada bir kadın gelecek buna rağmen hergün yemek yapmam gerekecek yoğurdunu geceden yapmam zaten 700 de evde olacağım bebeğim 800 de uyuyor bir saat onunla zar zor vakit geçirebileceğim.o uyuyunca ertesi günün yemeklerini yapacağım kalk yat işine dönecek diye korkuyorum.offff çok zor gedi şimdi. düşünmüyeyim en iyiysi.
ya bizim bir arkadaşımızın kızına bakıcı bakıyordu. eylülden beri bakıyordu. çok övüyorlardı kadın evin işini yemeğini filan da yapıyordu.ama dün duyduklarıma inanamadım şoke oldum. eve gizli kamera koymuşlar. akmışlar ki kadın çocukla ilgilenmiyo, eve milleti çağırıp lak lak ediyo. çocuğu habire odasına gönderiyomu git yat diyomuş karnını doyurmayı geciktiriyomuş. şimdi ben nasıl güvenicem bakıcı bulsam?
bebek doğdu. şimdilik izin var ama eylülde mini mini birler, çalışkan ikiler beni bekliyor olacak okulda. acaba diyorum eşim çok zengin olsaydı mesleği bırakır mıydım. bazen evet diyorum bu soruya. yavruma dokunmaya kıyamıyorum,onu yabancı bir bakıcıya nasıl emanetedeceğim.. hoş, daha ortada bakıcı da yok... senağlama
siz olsaydınız mesleği bırakır mıydınız?
ya bizim bir arkadaşımızın kızına bakıcı bakıyordu. eylülden beri bakıyordu. çok övüyorlardı kadın evin işini yemeğini filan da yapıyordu.ama dün duyduklarıma inanamadım şoke oldum. eve gizli kamera koymuşlar. akmışlar ki kadın çocukla ilgilenmiyo, eve milleti çağırıp lak lak ediyo. çocuğu habire odasına gönderiyomu git yat diyomuş karnını doyurmayı geciktiriyomuş. şimdi ben nasıl güvenicem bakıcı bulsam?