canım ben bir senedir izindeyim bebeğimi büyütmek için...
bazen diyorum ondan nasıl ayrılıcam işe başlayacağım....ama bazen de diyorum bir an evvel işe başlasam özledim çalışmayı sosyal hayatı...denge olmalı bence...yani çalışarakta iyi bir anne olabiliriz...
ben çalışmayı özledim belki bundan böyle konuşuyorumdur...
canım ben bir senedir izindeyim bebeğimi büyütmek için...
bazen diyorum ondan nasıl ayrılıcam işe başlayacağım....ama bazen de diyorum bir an evvel işe başlasam özledim çalışmayı sosyal hayatı...denge olmalı bence...yani çalışarakta iyi bir anne olabiliriz...
ben çalışmayı özledim belki bundan böyle konuşuyorumdur...
Kesinlikle bırakırdım hiç düşünmeden 3 yıllık bir ara verdim şimdilik...
benim esim Donald Trump bile olsa ben calisirdim. bende 6 ay ara verdim ama daha kalsaydim kafayi yerdim evde. bebegimle cok güzel ve kaliteli bir zaman gecirdik bu dönemde. su an haftada 3 gün calisiyorum 4 günde bebisimle tam gün ilgileniyorum. En baslarda herkes krese veriyorsa bende veririm falan diyordum ama ise baslamaya yakin coktan caymistim. Allahtan kayinvalidem bakmayi kabul etti de icim rahat. sonucta kimse bir aile üyesinden daha iyi bakamaz.
aslında haklısınız ancak her olay kendi içinde anlamlanıyor sonuçta sizin mesai saatelerinizle benimki arasında dağlar kadar fark vardır.Ben bir şirketin yoğun bir biriminin yöneticisiydim,sabah sekizde evden çıkıp akşam sekizde anca evde olabilirdim cumarteside çalışma oluyordu bizde akşama kadar telefon kulağında,karşında müşteri bu arada çalışmalarından sorumlu olduğun çalışma arkadaşların inan kafam uğulduyordu bu şekilde bebeğimle ilgilenmem çok zor olurdu.Kadının ekonomik bağımsızlığına bende çok önem veriyorum,tabiki çalışıcam ancak oğlum üç yaşına gelsin sosyal ortamı gelişsin,bana olan bağımsızlığı azalsın çalışmaya başlıyacağım,ekonomik olarak oğlum için dha iyi olucağına inanıyorum yoksa çalışmazdım...ben de ne şarttta olursa olsun çalışmaktan yanayım. pedanın dediği gibi zaten çocuklarımızın geleceği için çalışmıyormuyuz? sosyal , kendine güveni olan,gerektiğinde kendi başına ayakları üzerinde durabilen bir anne olmak gerektiğini düşünüyorum .dünyanın binbir türlü hali var.gerçi benim için konuşmak biraz daha rahat oluyor ayda 8 gün çalışıyorum nöbetlerden dolayı ama yine de kreş,aile ferdi veya bakıcı seçeneklerinden en uygununa karar verilebiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?