- 23 Ocak 2016
- 32.462
- 48.772
- Konu Sahibi Bellagla234
Eşin boşalmasına mı ee ona da hemen şak diye izin vermemTamam şimdi anladım izin vermem deyince o an boşalmasına izin vermem Tarzinda anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin boşalmasına mı ee ona da hemen şak diye izin vermemTamam şimdi anladım izin vermem deyince o an boşalmasına izin vermem Tarzinda anladım
Varmış ama öyle başlar başlamaz bitenEşin boşalmasına mı ee ona da hemen şak diye izin vermem
o zaman gidip tedavi olacak adam. ne anladım ne oldum zevk almıyorsam ben şahsen seks yapmam. benim keyfim daha önemli. karşıdaki eliyle devam EdebilirVarmış ama öyle başlar başlamaz biten
Ee vardır tabii kimi erkeğin cinsel problemi vardır hemen boşalır kimi erkek birliktelik hazzı çok yüksektir tutamazVarmış ama öyle başlar başlamaz biten
Bazen tedavilik olmayan durumlar da vardır kimi zaman sevişmenin dozu yüksektir tutamaz yani her erken boşalma bir sorun değildir aslındao zaman gidip tedavi olacak adam. ne anladım ne oldum zevk almıyorsam ben şahsen seks yapmam. benim keyfim daha önemli. karşıdaki eliyle devam Edebilir
yani sürekli olan durumdan bahsediyorum ben. sürekli afedersiniz girince boşalan bi adamla ömür geçmez. ayda yılda bir olur güler geçersin 2.yi beklersinBazen tedavilik olmayan durumlar da vardır kimi zaman sevişmenin dozu yüksektir tutamaz yani her erken boşalma bir sorun değildir aslında
12 yıllık evliyim alalaha şükür öyle sorunla karşılaşmadım inşallah da karsilasmayizBazen tedavilik olmayan durumlar da vardır kimi zaman sevişmenin dozu yüksektir tutamaz yani her erken boşalma bir sorun değildir aslında
Aynen tabii o durum çok zorduryani sürekli olan durumdan bahsediyorum ben. sürekli afedersiniz girince boşalan bi adamla ömür geçmez. ayda yılda bir olur güler geçersin 2.yi beklersin
Şeytan kulağına kurşun12 yıllık evliyim alalaha şükür öyle sorunla karşılaşmadım inşallah da karsilasmayiz
Yorum yazdıktan sonra ilk isim tahtaya vurmak olduŞeytan kulağına kurşun
Tahta bişey yok sadece söyledim ben aklıma o geldiYorum yazdıktan sonra ilk isim tahtaya vurmak oldu
Allah'ım korusunTahta bişey yok sadece söyledim ben aklıma o geldi
valla öyle cinsellik bir evlilikte çok önemli. tutkusuz adamla erken boşalan adamla ömür geçirmem ben.12 yıllık evliyim alalaha şükür öyle sorunla karşılaşmadım inşallah da karsilasmayiz
Ben de geçirememvalla öyle cinsellik bir evlilikte çok önemli. tutkusuz adamla erken boşalan adamla ömür geçirmem ben.
Nişanlıyla bu konular önceden konuşulabilir mi?Ne kendi vucudunu taniyor, haz noktalarini biliyor ne de hosuna giden seyleri partnerlerine soyleyebiliyor çoğu.
Haftada bir kez masturbasyon yapıyorum ama kendim vücudumun başka yerlerine dokunsam da bir şey hissetmiyorum ki.bunları da kendine dokunarak öğrenebilirsin. Bu yüzden masturbasyon kötü bir şey değildir, dene.
Nişanlıyım, hiç sevişmedim. Evlenmeden önce insan kendi vücudunu nasıl tanıyabilir, ne şekilde zevk alacağını nasıl bilebilir?bedeninizi keşfedin, nasıl ve ne şekilde zevk alıyorsunuz, nasıl tatmin olabilirsiniz. Ondan sonra eşinizi yönlendirirsiniz
Teşekkür ederim. Yetişme tarzı, böyle bir şey imkansız, rahat birisiyim ama nişanlımla yapamam gibime geliyor. Yok yok yapamam. Konuşmak bile sorun halbuki evliliğin %70'i cinsellikmiş, endişelenmiyor değilim.Denemeden evlenmemek gerek, yani pazardan patlican alirken elleyip ediyoruz da adamlari da biraz avuclamak gerek yav
Ebru Aybike
Yuzeysel sevis bari, bak bakalim ten uyumunuz var mi?Böyle bir şey imkansız, rahat birisiyim ama nişanlımla yapamam gibime geliyor. Yok yok yapamam. Konuşmak bile sorun halbuki evliliğin %70'i cinsellikmiş, endişelenmiyor değdeğilim