Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Papatyasoluyor

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2019
71
-55
33
Merhaba bu konuları yakın arkadaşı ma anlatsam olmaz bende sizlere sormak istedim, geçtiğimiz Ramazan ayında son gün gece sahura kadar okurduk film izledik ilişkiye girdik güzel vakit geçirdik, gayet herşey normaldi, eşim 2.ciye boşalamadı bende belki artık gelmez daha yeni yaptık dedim, evet dedi, gelmeyebilir, sahurada az kaldığı için banyoya gittim, sonra sesler duydum, sessizce odaya girdim eşim mastürbasyon yapıyordu okey bunu bir nebze kabul ediyorum, ama bir kızın ismini söyleye söyleye yapıyordu bu işi, ahh..ahhh . Gibi gibi gayet zevkli düşünüyordu, ayrıca kızı tanıyorum, daha önce aramızda kavgasıda olmuştur, şuan aramız iyi konuştuk barıştık, siz olsanız ne düşürsünüz

Keşke o an karşısına dikilseydiniz. İğrenç bir durum. Şu an inkar eder zaten söyleseniz. Yani adamı o kadından uzak tutun desek ne olacak adam onu kafasında yaşarken. O an yapmalıydınız ne yapacaksanız
Yaptım , önce inkar etti ben isim olarak anlamış olabilirmişim, önce inkar etti, sonra ben başka odaya geçtim, ayrı yattım ondan sabaha kadar uyumadık, konuştu özür diledi falan filan, sonra çok utanıyorum senden dedi, kızı görmüyor zaten beyadır, sosyal medya oda yok ama önceden beraber çalışırken ki görüntü yeri aklındadır tabi

Merak ettim ne dedi konusurken aranızın iyi olacaği ?
Klasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,

Klasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
Elin kadını kaşar oldu bir anda.
Terbiyesizin önde gideni kocan. Maşallah o çok namuslu🤬🤬🤬 kendi halinde ise giden kadın namussuz,kaşar

Elin kadını kaşar oldu bir anda.
Terbiyesizin önde gideni kocan. Maşallah o çok namuslu🤬🤬🤬 kendi halinde ise giden kadın namussuz,kaşar
O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş

Namussuz kocan hicbirseyden haberi olmayan kadını hayal etsin sen kalk kadına kaşar de .
Sen varken başka kadını arzulamis düşünmüş bu hikayede kaşar ve namussuz belliyse geriye onursuz ve gurursuz kalıyor onu da sen bul hadi .

O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
Haa tüm erkekler yapıyorsa okey. Eşiniz yapsa bence bosanin derdim ama tüm erkekler yapıyorsa şimdi sorun çıkarmak olmaz tabi.

Bu çok normalse benim hakkımda da başka erkekler düşünebilir deseydin

Kocası hayal ediyor diye kadıni kaşar ilan etmişler 🤣

Namussuz kocan hicbirseyden haberi olmayan kadını hayal etsin sen kalk kadına kaşar de .
Sen varken başka kadını arzulamis düşünmüş bu hikayede kaşar ve namussuz belliyse geriye onursuz ve gurursuz kalıyor onu da sen bul hadi .
Ne demek istediğinizi anlıyorum, bende ona AA çok normal alkış tutuyorum bana demiyorum ama şahıslar olaya karışmamışken kimse bişey bilmezken, yada direk temas yokken gemileri yakmak o kadar da kolay değil, kıza birdaha bişey demedi, sir anlık nefsime yenildim dedi

çok üzücü bi konu..Ulan yapıyosun yapıyosun da ismini ne haykırıyosun düdük…Kendi kafasında yaşasa haberin bile olmayacaktı hayatına devam edecektin..çünkü adam böyle şeyler düşünüyosa senin yapacak bişeyin yok zihinlere hükmedemezsin.sen bidaha yapma diyeceksin o da tamam diyecek ama hiçbir zaman emin olamayacaksın. Çok zor be yapılır bu durumda inan bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

yazık dedıgın kıza kasar yakıstırması yapan sensın?? kocan bı tarafını tutamayan ahlaksızın tekı. erkek iş arkadası da edınemez olcak ınsanlar.... bırının hayallerını suslemek.. allah muhafaza .. bu neymıs boyle.. yatakta basmak mı aldatmak... ıyy ıgrendım su an..

O zaman havada bulut sen bu mast.esnasındaki hatunun adını ve gördügünü unut sekerim.

yazık dedıgın kıza kasar yakıstırması yapan sensın?? kocan bı tarafını tutamayan ahlaksızın tekı. erkek iş arkadası da edınemez olcak ınsanlar.... bırının hayallerını suslemek.. allah muhafaza .. bu neymıs boyle.. yatakta basmak mı aldatmak... ıyy ıgrendım su an..
Benmiyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X