- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.758
- 598
Seçiyorlar bence. Bakıyor vur ensesine al lokmasını bir hatun bu, çalışıp para da kazanıyor. Hemen nikah kıyayım da yıkılayım şunun üstüne diyorlar. Sana bana gelmiyorlar çünkü yedirmeyiz anlıyorlar.Bu tipler böyle kadınları nasıl buluyor bilemiyorum. Tüm kadınlarda saf, çilekeş moduna girip borca katlanır anacığı babacığı besler eksiklerini düzer. O adam müsveddesinin ailede kurum kurum kurulur.....yahu hiç mi şaşmaz bu kader?
Belki de tekrar oynadigi icin krediye ragmen borc kapanmamis. Ya da konu sahibinin iyi maastan anladigi rakam iyi degil.Borçlar bitip eline para geçtiği anda tekrar oynayacak biliyorsunuz değil mi?
Düzelmez bu kadar diyorum.Tabi ki farkındayım herşeyin asıl sorun sorumsuzluğu savurganlığı aile kurduğunun önce kendi ailesi oldugunu anlamaması farkındayım herşeyin
Yahu kuzucuk harıl harıl gebe kalmaya çalışıyor bu borç batağında heralde adam eve bağlanır diyeBen sizi yeni hatırladım, evden size ait olmayan ama aslında sizin olan eşyalar çıkan üyesiniz di mi, kocamın gömleğindeki ne lekesi diye de sormuştunuz?
Aile de koca da falsolu ama sizin bu evliliğini sürdürmenizdeki amaç nedir? Çocuk da yok, kurtul gitsin.
en dogal hakkınız bu ara onalra aldıgı seylere laf etmek ve para lafı yapmakk.Ben farkındayım zaten ama herşeyde üste çıkıp bastıran haklı oldugunu düşünen karşılıklı düzgünce konuşulmayan biri var. Konusulsa güzelce anlatırım ama ne anlıyor ne konuşuluyor. Sanıyor ki onlara aldıgı şeylere laf ediyorum paranın lafını yapıyorum olarak görüyor.
Nerden biliyorsun bir senedir eşim çok istediği halde erteliyorum çocuk meselesini zaman zaman iyi dönemlerimiz zaman zaman kötü donemlerimiz oluyo iyi oldugunda olsa mı diye düşünüyorum evet bu eşimi eve bağlamak için oldugu anlamına mı gelir ? Ben çocuk sahibi olmak isteyemez miyim nasıl bi bakış açısı eve bağlamak isteyen kadınlardan değilim emin olYahu kuzucuk harıl harıl gebe kalmaya çalışıyor bu borç batağında heralde adam eve bağlanır diye
Kumarbaz adama cocuk yapıp napacaksınız?Nerden biliyorsun bir senedir eşim çok istediği halde erteliyorum çocuk meselesini zaman zaman iyi dönemlerimiz zaman zaman kötü donemlerimiz oluyo iyi oldugunda olsa mı diye düşünüyorum evet bu eşimi eve bağlamak için oldugu anlamına mı gelir ? Ben çocuk sahibi olmak isteyemez miyim nasıl bi bakış açısı eve bağlamak isteyen kadınlardan değilim emin ol
İki asgari ücrete iyi maaş demiyordur diye tahmin ediyorum.Belki de tekrar oynadigi icin krediye ragmen borc kapanmamis. Ya da konu sahibinin iyi maastan anladigi rakam iyi degil.
Elinize kalan 400-500 TL ile mi çocuk yapacaksınız?Nerden biliyorsun bir senedir eşim çok istediği halde erteliyorum çocuk meselesini zaman zaman iyi dönemlerimiz zaman zaman kötü donemlerimiz oluyo iyi oldugunda olsa mı diye düşünüyorum evet bu eşimi eve bağlamak için oldugu anlamına mı gelir ? Ben çocuk sahibi olmak isteyemez miyim nasıl bi bakış açısı eve bağlamak isteyen kadınlardan değilim emin ol
Eline geçen PARANIZIN hesabını vermek yerine hır çıkarıyorsa yaptığının yanlış olduğunun farkındadır. Üzülerek söylüyorum böyle adamlar asla düzelmiyor. Önce hesapları ayırıp ödemeleri eşit paylaşacaksınız, ha bunun yüzünden çok kavga çıkacağına da şüpheniz olmasın. Baktınız böyle de başa çıkamıyorsunuz böyle giderse boşanacağınızı söyleyin, o da olmazsa gerçekten boşayın. Yarısını sizin kazandığınız ve onun borcunu ödemesi için verdiğiniz paranın hesabını size vermek zorunda, veremiyorsa o parayı alamaz. Aklınız varsa ipleri hızlıdan elinize alınİkimizin maaşı da gidiyor para kalmıyo 300-400 gecen ay kaldı bana kredi kartı borcum için kalanu vermedi kart borcunu kapattım dedi para onda kalsın diye tahminimce o zaman aldı belki oyuncak. Ama fazladan para gitmiş nereye gitti naptın diye sorunca sinirleniyo herşeyin detaylı hesabını mı vericem sunu aldım bunu aldım diye diyo. İnanın ne parasındayım ne onlara bişey almasında ama çift maaşız diye borç olmasa biz onlara harcama harcama yapmak zorunda değiliz ki biz de aile kurduk maaştan onlara da harcama yapalım istiyor böyle isteyince benim yapasım gelmiyor yoksa kendim alırım hem hediye dediğin bu kadar pahalı olmaz yani
Canım çocuk filmlerdeki gibi büyümüyor, babasıyla haliniz bu. Çünkü bu tip herifler düzelmiyor ...Nerden biliyorsun bir senedir eşim çok istediği halde erteliyorum çocuk meselesini zaman zaman iyi dönemlerimiz zaman zaman kötü donemlerimiz oluyo iyi oldugunda olsa mı diye düşünüyorum evet bu eşimi eve bağlamak için oldugu anlamına mı gelir ? Ben çocuk sahibi olmak isteyemez miyim nasıl bi bakış açısı eve bağlamak isteyen kadınlardan değilim emin ol
madem öyle der alırım kendi maaşımı bir kuruş vermem. giderleride hesaplarım yarısını öderim.
paşa bey ve ailesi size mi güvenmiş yok öyle bir dünya
çekin restinizi
ben sinirlendim burda. bunlarla ömür geçmez
Konu sahibi senin kocan kumarbaz
Senin kocan kumarbaz bizi cıldırtmak mı istiyorsun gflkgklgkl
İddia olduğunu o kadar iyi biliyordum ki. Hala bekliyorsunuz yani borç bitecek o adam birikim yapacak:) ne diyeyim. Bazı yolların sonu başından belli oluyor. Siz kocanızın kumar paralarını ödeyin, o da size "sana mı sorucam sen kimsin" desin. Siz de bekleyin ki kocanız araba alır. Borç bitince anasının robotuyla iphonenunu alır sonra yine oynar kumarını. Siz de bankasınız onun için. Üzücü..Canım önemli mi neye oldugu savmış savurmuş iddia da oynamış borcu borçla kapatmış biraz para yemek için fazladan çekmiş krediyi çekerken vs vs katlanarak büyümüş işte ne borcu oldugu önemli değil ama ev araba değil savurganlıktan ben de diyorum bak birikim yapalım araba alalım diye aklına koydum borc bitsin diye bekliyoruz
Sen bu adamı fazla şımartmışsın kendini paşa zannetmiş. Kavga kıyamet önünü almazsan kapında icrayı göreceksin. Ailemden para sakınıyorsun dediğinde "evet sakınıyorum çünkü yok, aklın varda sen de sakın çünkü aç ve açıkta kalacağız" desen çok iyi yaparsınEvet kredi çekip harcamıs harcamış onu kapatmak için gene çekmil sonra gene birikmiş faizle bende ona verdim iddia vs oynamış benim kredi kartı patladı eksi hesap patladı aynı zamanda ona psikolojik destek de oldum borçtan bunalımdaydı halledicez vs. Sonra benim borcu kapatmak için kredi çektik öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?