- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok da fifiSesimi çıkarmasam kavga kıyamet kopmaz canım ama fazla fazla üste çıkıyo
Ben de susmuyorum ama o fazla üste çıkıyo bi de bana neler diyo benim gibi birini görmemiş ne biçim insanmışım ben neler yaptım iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler keşke çekmeseydim kredi ama ne biliyim böyle olacak borç bitsin heöen rahat edelim hayatımıza bakalm dedimSiz bu eşinizin kumar borcunu kabul etmissiniz.
Artık bu saatten sonra borç bitince hesabınızı ayirin bari.
Bunun başka yolu yok.
Adam dağıtmaya merakli.
Çünkü bu tipler değişmez.
Siz de baskın olmazsaniz daha çok harcanirsiniz.
O zaman sen aman diyip harcamamazlık yapmıcaksın, ihtiyacın olan şeyleri alcaksın elinizde kalan son 300-500 de kalmasın bi süre zaten size de kalmıyormuş. O kadar çalışıp, kocanın borcunu ödeyip, üstüne ailesine yağdırıp, kendime hiçbir şey alamayacak, istediğim şeyleri yapamayacaksam ne anlamı var, ben neden kendimi paralayayım ki ablasının robot süpürgesi için?Çocuk yapmıyorum zaten evlilik oturana kadar. Kuzlar istiyor ama eşim para olmadıgı için alamıyo ama para olsa alır para olsa yapar para olmadıgı için yapamıyo. Paramız olsa zaten üç beşin hesabını yapmam ama araba borcunu beraber öder misin robot süpürge alır mısın telefon alsana bunlar oahalı şeyler kusura bakmasınlar ben başkaları için çalışmıyorum eşime borç bitsin araba alalım dedim ev alalm dedim aklına girdim dün oyuncak mevsuzu olunca konu gene patlak verdi 700 liralık bi de ablasıyla ortak mı aldı eşim mi aldı gerçekten önceden mi almıştı bilmiyorum ama önceden aldıgını sanmıyorum
Sesimi çıkarmasam kavga kıyamet kopmaz canım ama fazla fazla üste çıkıyo
Ben size özet geçtim tabi ki sesimi çıkarıyorm bu süreçte kaç kez ayrıldıgımızı kaç kez boşanma aşamasına geldiğimizi boşanıcam dediğimi bilmiyorsunuz. Size genel hatlarla anlattım özetledimHanımefendi siz sınır diye bir şey biliyor musunuz? Ben çok merak ettim neye ne zaman dur dersiniz acaba? Kibar tabirle köle, kaba tabirle sizi eşek yerine koymuş yükü vuruyorlar sırtınıza. Her insanın bir kırlıma anı olur mesela annemin benim için eliyle yaptığı erzakları buzdolabımdan çalan insanlar benim için patlama nedenidir. Sen kimsin sana mı sorucam diyen kocanıza sen kimsin bana ait şeyi başkasına veriyorsun diyemediniz mi? Kredi çekmişmiş üstüne bir kredi daha çekmişmiş o yetmemiş iddia oynamışmış... Nasılsa var evde ses çıkaramayan bir para kaynağı. Bazı erkekler bazı kadınlar için niye bu kadar değerli kıymetli oluyor?
İki maaşınız var ve ay sonunda beş kuruşları kalmayan bekar evindeki öğrenciler gibi yaşıyorsunuz. Bu asalak adam ve aç gözlü arsız ailesinin sizdeki karşılığı ne? Bugün elden ayaktan düşseniz başınıza bir iş gelse pılı pırtınızı toplar kapının önüne koyarlar sizi. Sizi enayi gibi sömürüp sizden tırtıkladıklarıyla birikim yapıyorlardır haberiniz olsun.
Hayat arkadaşıymış, elli sene bekar gezerim yine böyle saygısız terbiyesiz bencil insanla evli kalmam. Ya böyle insanların böyle evliliklerin, akraba ilişkilerinin varlığı beni çok sinirlendiriyor. Durumu gücü parası olmayan kadınlar isyan bayrağı açıp yardım istiyorlar, sığınma evine bile razı oluyorlar. Peki sizin buna katlanma sebebiniz nedir? Onlar suçlu siz masum değilsiniz. Hatanın büyüğü sizde. Paranız pulunuz hatta 2 maaşınız varmış. Hadi ilkinde emin olamaz insan eşine bir şans daha verir. Bu ne ya! Kendi eviniz dahil üç ev sizden geçiniyor kardeşim niye buna bir durun artık demiyorsunuz, ne kaybedersiniz, kocanız çok mu değerli ve vazgeçilmez?
Onun kumar borcu ödenirken üste falan çıkamaz.
Biraz utanması olsa bu konularda laf bile edemez eşiniz.
Siz aman yanlış anlar, şöyle der demeye devam edin.
Sorun aile değil sorumsuz eşiniz.
Cok asırı ne borcu yapmıs?Ve siz neden borca ortak oldunuz?Madem ailesine buluyor?eşim çok aşırı borç yaptıgı için ikimizinde maaşı borca gidiyor e
Blöf değil boşaması gerek gerçekten ama konu sahibi zar zor bir koca buldum aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey modunda olduğu için çekiyor ve çekecek.Üste çıkarmayacaksınız ve boşanmaya da hazır olup blörfü sonuna kadar yapacaksınız. Buraya neler diyebileceğinizi, son bir resti nasıl çekebileceğinizi yazardım ama yorumlarınıza bakınca sizde o cevvalliği göremedim. Siz bu evliliği kredilerle daha çoook satın alır durursunuz.
Bes yüz kere aynı seyi yazmıssınız.Ben de borçlar için kredi çektim o yüzden benim maaştan da kalmıyor ondan da kalan neyse birlikte ay sonunu gerirmeye çalışıyoruz ama gidiyoruz çocuklara bişeyler alıyoruz ya alsın tabi ki büyük nutella falan alıyo 150 lira ödedik çok değil ama bizim zaten 300-500 ancak kalıyo önce kendi evini düşün. İki üç çikolata cips al yeter alma demiyorum ki ama gazla olmadı mı çok tuttu deyince ben paranın aldıklarının lafını hesabını yapıyo oldum
Yo öyle değilim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum çok şükür ama önceliğim sorunları çözmek kimse evliliğini yıkmak istemez ama gelinen şu aşamada benle böyle konuşan birine göstereceğim anlayış kalmadı zaten çok doldum ama ona göre de haksızım şaka gibiBlöf değil boşaması gerek gerçekten ama konu sahibi zar zor bir koca buldum aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey modunda olduğu için çekiyor ve çekecek.
Çift maaş ye ye bitmez oğlumun parasını yiyemedim dedi. Oğlum bana telefon alıverir (iphone) oğlum bana robot süpürge alsana ablasının süpürgesi bozulmuştu ablana süpürge alıver yeğenlerine bişeyler al araba alıcaz kardeşinle ikiniz ödersiniz değil mi?
Hatta annemin yaptıgı kışlıklar için ablana götür yesin et varsa buzlukta yemiyorsanız ablana götür diyo bize geldiğinde de annemin yaptıklarını annesi almış ablasına götürmüş eşim götür demiş annesi de soralım bi dememiş.
Sadece şu yazdıklarınız bile sinir bozucu. Maaşınızı ortak harcamayın bundan sonra. Madem onlara yapılabiliyor ben kendi maaşımı kendime harcayacağım deyin.Ablasına giderken de Paramız olmadığı halde yegenlerine bisürü market alışverişi yapıyoruz diyorumki bu fazla olmadı mı çok tuttu deyince ben paranın lafını yapıyor oluyorm ama bizimde paramız yok 2 senedir ne kıyafet ne ayakkabı almıyoruz üstümüze doğru düzgün dışarı çıkmıyoruz.
Şimdi bosansa tüm kredi kadının maaştan cekilmis, maaşı ona gidiyormuş anladığım. Adam bosaninca beş kuruş para vermez, bu benim borcumdu demez. Kadın tümden dimdizlak kalir ortada. Bitirecek borcu bırakacak bu adamı başka yolu yok gibiBlöf değil boşaması gerek gerçekten ama konu sahibi zar zor bir koca buldum aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey modunda olduğu için çekiyor ve çekecek.
Bilmem farkında mısın? Kocan olacak adam (!) bakmış ki, sen laf kalabalığı yapıyorsun, boşanacam diyerek gözünü korkutmaya çalışıyorsun boşanacağın falan yok, tam yol ileri demiş.Ben size özet geçtim tabi ki sesimi çıkarıyorm bu süreçte kaç kez ayrıldıgımızı kaç kez boşanma aşamasına geldiğimizi boşanıcam dediğimi bilmiyorsunuz. Size genel hatlarla anlattım özetledim
Blöf değil boşaması gerek gerçekten ama konu sahibi zar zor bir koca buldum aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey modunda olduğu için çekiyor ve çekecek.