• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ailesine maddi yardım yada sürekli bişeyler alıyor mu ?

Öyle laflar etti ki konuşasım yok zaten fitne fücursun fesatlık düşünüyorsun sen kimsin sana mı sorucam argo kelimeler vs insan gibi konuşabilse derimki bak canım almana bişey demem al ama durumumuza göre al hem bizde aile kurduk önce kendi ailemiz kendi evimiz derim ama güzel konuşsam bile hemen bagırmaya başlıyor kavgaya başlıyor. Oyuncagı da senden önce aldım diyo durduk yere ben olay çıkardım oldu. Oyuncagın da fiyatına baktım ilk almış 100 tl onu ablası iade etmiş birbirine vururlar diye sonraki aldıgı 700 lifa 700 liraya ben çocuguma bişe oyuncak almam hediyenin de sınırı var
Sen kimsin diyen biriyle ortak hesap tutulmaz. Sen kimsin de ben maaşımın hesabını sana vericem demelik koca. Geçindir evi nasıl geçindiriyorsan diyeceksiniz.

Şimdi bosansa tüm kredi kadının maaştan cekilmis, maaşı ona gidiyormuş anladığım. Adam bosaninca beş kuruş para vermez, bu benim borcumdu demez. Kadın tümden dimdizlak kalir ortada. Bitirecek borcu bırakacak bu adamı başka yolu yok gibi
Borcun adamın olduğu çok kolay ispatlanır ki. Alır mahkemede çatır çatır.

Borçlar bittikten sonra hayatta boşanmaz. Çok emek verdim çok çile çektim bırakayım da ailesi mi yesin moduna girecek o zaman da.

Yo öyle değilim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum çok şükür ama önceliğim sorunları çözmek kimse evliliğini yıkmak istemez ama gelinen şu aşamada benle böyle konuşan birine göstereceğim anlayış kalmadı zaten çok doldum ama ona göre de haksızım şaka gibi
Hıhı 🙄

Banka kartiniz esinizde mi diye sordum cevap yok.

Kumar sorununu nasil cozdunuz diye sordum o da cevapsiz.

7 kat ele 150.000 TL yedirirken laf etmemissiniz borcu icin kredi cekmissiniz. Simdi KV, gorumce ve yegenlerin oyuncagina, Nutellasina laf ediyorsunuz. Sorun sadece esinizde degil.

Size iyi forumlar.

Banka kartiniz esinizde mi diye sordum cevap yok.

Kumar sorununu nasil cozdunuz diye sordum o da cevapsiz.

7 kat ele 150.000 TL yedirirken laf etmemissiniz borcu icin kredi cekmissiniz. Simdi KV, gorumce ve yegenlerin oyuncagina, Nutellasina laf ediyorsunuz. Sorun sadece esinizde degil.

Size iyi forumlar.
Kumar sorununu ayrıldım bi kaç kez en son ailesine söyledim ailesi kızdı utandı vs anlattım ettim kolay olmadı tabi ama çözdük kartım onda değil tabi ki hesaplarımız ayrı

Kumar sorununu ayrıldım bi kaç kez en son ailesine söyledim ailesi kızdı utandı vs anlattım ettim kolay olmadı tabi ama çözdük kartım onda değil tabi ki hesaplarımız ayrı
Borçlar bitip eline para geçtiği anda tekrar oynayacak biliyorsunuz değil mi?

Canım önemli mi neye oldugu savmış savurmuş iddia da oynamış borcu borçla kapatmış biraz para yemek için fazladan çekmiş krediyi çekerken vs vs katlanarak büyümüş işte ne borcu oldugu önemli değil ama ev araba değil savurganlıktan ben de diyorum bak birikim yapalım araba alalım diye aklına koydum borc bitsin diye bekliyoruz
Tabii ki önemli ne borcu olduğu. İddia batağına giren zor çıkıyor,borç bitsin yine oynar. Siz oturun iyice düşünün bu durumu, böyle ömür boyu çekebilecek misiniz karar verin.

Borcun adamın olduğu çok kolay ispatlanır ki. Alır mahkemede çatır çatır.

Borçlar bittikten sonra hayatta boşanmaz. Çok emek verdim çok çile çektim bırakayım da ailesi mi yesin moduna girecek o zaman da.
Eğer öyle ispatlayabiliyorsa ne ala .Hiç durmasın . Şimdi para olmadığı için ailesine vermiyor diyorya konu sahibi ,para olmadigi için iddia oynamıyor da olabilir. Bu döngü bitmez gibi

Alamıyo istiyorlar da para olmadıgı için alamıyo. Şimdi oyuncak meselesi çıktı ne zaman aldı bilmiyorum senden önce diyor ama ben hiç görmedim yeni almıştır sadece bana neden söylemedin dedim başladı kavga bişey desen bile para lafı yapıyorsun onlara aldıgım için kızıyo oluyorum para varsa hediye vs alınır makul derecede ama şuan değil
Sizin oyuncaktan, erzaktan daha ciddi sorunlarınız var. Yazık emeğinize, gönlünüzce harcayamayıp kumar borcu ödemek için mi çalışacaksınız yıllarca?

Daha çok iddaa borcu öder konu sahibi. Polyanna resmen.
Bu tipler böyle kadınları nasıl buluyor bilemiyorum. Tüm kadınlarda saf, çilekeş moduna girip borca katlanır anacığı babacığı besler eksiklerini düzer. O adam müsveddesinin ailede kurum kurum kurulur.....yahu hiç mi şaşmaz bu kader?

Sizin oyuncaktan, erzaktan daha ciddi sorunlarınız var. Yazık emeğinize, gönlünüzce harcayamayıp kumar borcu ödemek için mi çalışacaksınız yıllarca?
Tabi ki farkındayım herşeyin asıl sorun sorumsuzluğu savurganlığı aile kurduğunun önce kendi ailesi oldugunu anlamaması farkındayım herşeyin

Eşime göre biz bolluk içinde yaşıyormuşuz ne istersek alıyormusuz üstümüze bişey alamıyoruz bi ayakkabı alamadım manavdan almıyorum para yetsin diye biz zaten sebze yemiyoruz ki diyo bolluk içimdeymişiz neyin kafasını yaşıyo anlamıyorum
Eşiniz sizi iyi manipüle ediyor.

Ben sizi yeni hatırladım, evden size ait olmayan ama aslında sizin olan eşyalar çıkan üyesiniz di mi, kocamın gömleğindeki ne lekesi diye de sormuştunuz?

Aile de koca da falsolu ama sizin bu evliliğini sürdürmenizdeki amaç nedir? Çocuk da yok, kurtul gitsin.

Ben sizi yeni hatırladım, evden size ait olmayan ama aslında sizin olan eşyalar çıkan üyesiniz di mi, kocamın gömleğindeki ne lekesi diye de sormuştunuz?

Aile de koca da falsolu ama sizin bu evliliğini sürdürmenizdeki amaç nedir? Çocukta yok, kurtul gitsin.
Sonunda öyle olucak sanırım

Benim maaşıma güvenip çift maaşsınız ver ver diyene olursa ben bütçe ayırırım. Kiranın, faturanın yarısını öderim geçerim. Milleti besleyemem.
Maaşınızı ayırın, kendi borcuysa hele asla yardım etmeyin. Kendi payınızı ödeyip çekilin.

Back