Eşiniz ailesine maddi yardım yada sürekli bişeyler alıyor mu ?

iki maaşlıyım ama kimseye çalışmıyorum zaten oğlunun borçları DEVASA diyemediniz mi?
eşiniz bağırıp çağırarak suç bastırmaya çalışıyor ezdirmeyin kendinizi
maaş elinize geçtiği gibi şu kadarını alıcam yeğenlerime aileme vs şunu alıcam haberin olsun diyin
yapın bunu
farkıda mısınız sizin paranızla sefa sürmeye çalışıyorlar

Cocuk sahibi olmayı kumarbaz ve ailesine yağdıran bir adamdan istemeniz tuhaf yoksa çocuk isteyebilirsiniz. Ama olan çocukta arada heder olacak

Ben de sizin kadar düşünebiliyorm tabi ki hersey böyle hepsi birden gelişmedi ben ona destek oldum evet sevgimden ve iyi niyetimden ama şuan tepkimi verdiğimde olay farklı yerlere gidiyo herkes bütün ilişkisinde mantıksız sey yada hata yapmamış gibi konuşuyorsunuz

Profili dogruysa memurmus. Duz memur olsa yine asagi yukari 20 bin civari girmesi lazim eve.

Ama girenin de onemi yok gordugum kadariyla. Girenden fazla cikan var, konu sahibi kendisini kumar sorununu astik diye avutuyor.

direk CART diye hemen şimdi para ver bana
üstüm başım kalmadı yeğenlerinden önce kendi ihtiyacımı alacağım diyin

bi cinnet çözer herşeyi
ayyy çok sinirlendim

Tepki verir elbette. O karakterde kim olsa 150 bin lira kumar parasini odeyen kisinin ensesine vurur, agzindaki lokmasina hatta otesi midesindekine goz dikerdi.

Sonunda öyle olucak sanırım
Siz sonu görmeden garantör olmayı bırakın.
Boşandınız diyelim, bu borç bitmeden yeni ufuklara bile yelken açamazsınız.
Ne yap ne et bu borcu sahibine ödettir. Bütçeni ayır en kısa zamanda.

Hepimiz hata yaptık mantıksız davrandık konu sahibi ama kimsenin ailesi benim karşıma geçip evine iki maaş giriyor bana onu al diyemez. Evimden benden habersiz bir şeyler götüremez. Hele kardeşine yardım edeceksin hiç DİYEMEZ. Kimsenin eşek gibi çalışıp kumar borcunu ödemem. Hele ki beni eş yerine koymayan insana hiç yapamam . Tavırlarınız çok mazoşistce açıkçası . Yaşadığıniz bir şiddet farkına varın bence bunun. Çocukça aşk sevgi iyi niyet diye geçiştirilecek şeyler değil . Aşk karsilikli olunca güzeldir .

Profili dogruysa memurmus. Duz memur olsa yine asagi yukari 20 bin civari girmesi lazim eve.

Ama girenin de onemi yok gordugum kadariyla. Girenden fazla cikan var, konu sahibi kendisini kumar sorununu astik diye avutuyor.
İnsan evine gireni çıkanı bilmez mi yahu? Çok saçma değil mi?

Yani bir yerde kaçak olduğunu anlamıyorsa çok saftır konu sahibi, kullanılmayı hak ediyordur. Yok kaçak olduğunu farkediyor aman ağzımınızın tadı kaçmasın diye ses çıkarmıyorsa yine kullanılmayı hak ediyor.

İki memur maaşıyla 150 binlik borç rahat rahat ödenir, totoya don da alınır yani.

E zaten söylüyorum alırsa çok tutarsa bu fazla vs yada para fazla harcanmış naptın diye sustuğumu sanıyorsunuz ama zaten hesabını tutuyorm ama açıklayamadıgı zaman büyük kavga çıkıyo

Ben bizzat yaptım.
Evliliğimin ilk senelrinde kredi kartı borcları yaptm irili ufaklı.
Valla hepsini gittim kredi cektim kartı kapattım,krediyi ödedim.Esimin ruhu bile duymadı.
Cünkü benim hatam aynı günes gözlüğünün 3 rengini aldıysam bunu ona ödetemem.
Yada maasımın 3 katı yediysem 1 ayda ,benim gerzekliğimdir,esime gel sen bunu ödemeye yardım et,cünkü seviyoruz birbirimizii diyemem.
Sevgi ne alaka?Adam sizi sömürüyor siz Kemalim yapmaz modundasınız.
Bide üstüne adam bana psikolojik siddet uygulucak pardonda arkasındaki pisliğe bakmadan.
Oldu fkfdklfk

Vur ensesine al değil borcuna destek oldum evet ama iş farklı aşamaya geldi

Yapacagin tek şey maaşından 1 tl bile eşine koklatmayacaksin evi sen gecindiriyorsun bundan sonra diyeceksin.

Benim kazandığım parami ailesine yedirecek sonra bana küfür edecek öyle bir dünya yok kendi parasıyla ne mok yiyorsa yesin şimdi hem evini gecindirsin hem ailesine baksın yetişebiliyorsa.
Neden sessiz kalıyorsun ya kendi ihtiyacını bile alamiyorsun sessiz olma bu kadar.

Benim eşimin müzik aleti alma bağımlılığı var konu sahibicim. Gördüğünü dayanamaz fiyatına bakmadan alır. Bir söyledim, iki söyledim devam etti. En sonunda aldım iki gitarı sahibindende sattım. Bundan sonra aldığın her müzik aleti için bir tanesini satacam dedim. O gün bugündür almıyor. Hatta bir iki bişeyi kullanmıyorum diye kendi sattı. Ki bunlar havaya gitmeyen paralardı, bugün hepsini satsak sıfır araba alırız, aynı zamanda bunları kullanarak az çok para kazanıyor ek gelir gibi. Buna rağmen tepkimi koydum, restimi çektim durumu yoluna koydum.

Siz tepki vermiyor, rest çekmiyorsunuz. Sorun burada. Tepki vermeniz gereken şey eşinizin ailesi değil nereye gittiği belli olmayan paralar.

E zaten söylüyorum alırsa çok tutarsa bu fazla vs yada para fazla harcanmış naptın diye sustuğumu sanıyorsunuz ama zaten hesabını tutuyorm ama açıklayamadıgı zaman büyük kavga çıkıyo
Sizin bu olayı çözmek için büyük bir cinnet geçirmeniz lazım ama sanmiyorum..sizin bu olayınız böyle gider

senin ona sundugun kredinin lüksünü yaşıyor :)
Bilmiyormuş gibi yapma lütfen.
Kocan seni keriz bellemiş.,
Biz bile anladık ama sen nooo.
Neyse bekle düzelir işte :)

Vur ensesine al değil borcuna destek oldum evet ama iş farklı aşamaya geldi
Siz bu konuyu neden actınız?
İc dökmek icin mi?Akıl almak iicin mi?
Hayır cidden ic dökmek icinse lütfen konu baslarında yazın bunu .
10 sayfa yorumu bosa yapmasın insanlar.
Allah yardımcınız olsun diyip gecelim.

Kayinvalideye diyemediniz mi 2 maaşın çoğu oğlunun iddia borçlarına gidiyor varsa sen bize yardım et diye
Benden habersiz dolaptan annemin hazırladıklarını götürecekler bende sessiz kalacağım olaya bak ya.
Bu tavırla işiniz zor
Esiniz ile para ortaklığını kesin sabahın köründe ne için uyanıyorsunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…