Eşinin telefonuna casus program yükleyen kadına şok!

Avukatın bu yasayı unuttuguna inanmıyorum gayette bilgisi vardır ama herşey yasa kanun demek değil, gayet farkındalar yaptıklarının kadın artık bıkmış bezmiş bunu yapmış her defasında aileler araya falan girmiş demek ki başka yol çare bulamadı, kurtulduya adamdan gerisi boş cezası da para cezasına çevrilir, Türk ceza kanunlarını bazen sevmıyorum çok genel , misal bır kadın kızının uyuşturucu kullandıgından şüphelenıyorsa kızını takip edebilmeli buna hakkı var bence hayat memat meselesi , keşke hakim insiyatifini kullanabilse de kadına ceza vermese ama nerde bizde kadını koruyan hakimler... ellerinden gelse idam ederler.

valla ben kadına üzüldüm, bazı erkekler kadınlara böyle 30 takla attıyor işte, ekonomik güvencesi yoksa kendini sağlama almak istemiştir, işi gücü olsa lanet olsun der çeker giderdi belki

özel hayat konusuna katılıyorum ama bu konuya daha detaylı bakılması gerekir
yoksa bence eşlerin hayatı tek değildir öyle bir elmanın iki yarısı gibi, öyle olsa çok sıkıcı olurdu zaten, sonuçta insan yanlız doğar yanlız ölür kimse de ikinci yarısı olmaz, öyle bişey yok bence

Yaptigini savunamiyorum. Ama kalp var insanda be. Aldatilmak kolay degil. 19 yillik esinin hapse girmesini nasil göze alir bir insan. Cocuklarinin annesini hapse mi gönderecek. Tazminat vermemek icin. Hem aldatacak hem davayi kazanacak

Dinlemek,izlemek doģru değil bana görede zira sadece beni dinlemiş olmuyor ki, atıyorum ,arkadaşım özel bir durumunu paylaşiyor,annem derdini anlatıyor bunlarıda dinlemiş oluyor,bu anlamda hoş değil ama 6 yıl hapis istemi abartılı değil mi biraz? Bu ülkede her suçun hafifletici sebebi var,bu kadının hafifletici sebebide şüphelerinde haklı çıkmış olması olabilir.
Yaptığı doğru olmasada,adamın aldatıp,birde üste çıkıyor olma durumu hoş değil.

3 çocugunun annesinin 6 yıl hapiste yatması onu vicdanen rahatlatacaksa hayirli olsun ne diyelim...
Haksız olup üste çıkmak böyle birsey olsa gerek

Şüpheleniyorsam casus programını yüklerdim ama boşanma davasına kanıt diye götürmezdim. Sakinliğimi koyuyarak kanıt toplar sonra da açardım davayı.

3 çocugunun annesinin 6 yıl hapiste yatması onu vicdanen rahatlatacaksa hayirli olsun ne diyelim...
Haksız olup üste çıkmak böyle birsey olsa gerek
Kadın tazminattan nafakadan vazgeçerse adam şikayeyini geri alır ya. Ödeyeceği para koymuş adama belli

Adamda kadında hak etmiş cezayı
Sen madem karını sevmiyorsun aldatma ayrıl be kardeşim...
Kadın sen niye adamın özelini kurcalıyorsun,arayan belasını bulur işte

Adamda kadında hak etmiş cezayı
Sen madem karını sevmiyorsun aldatma ayrıl be kardeşim...
Kadın sen niye adamın özelini kurcalıyorsun,arayan belasını bulur işte

bence bunları yapmamalarının sebebi para olabilir, bi şekilde maddi çıkarları varsa birbirlerinden, tabii yine de olmaması gerekir

Ayy ne saçma o Program olmasa hala ayakta uyudu ve ispatı yoktu kadının bizim hukukumuz ve cezalarımız kadar saçma birşey yok özel hayata müdahale diyecem ama başka biride değil karısı yapmış ve haklı çıkmış.

o değilde bu programları nerden buluyorlar bişey denicem
gerçi benimkinin cebi parmak iziyle açılıyo, onu nasıl aşıcam bilemiyorum

o değilde bu programları nerden buluyorlar bişey denicem
gerçi benimkinin cebi parmak iziyle açılıyo, onu nasıl aşıcam bilemiyorum

Kendi parmak izini yükle ona. Ben yaptım haber yok

Bu programı araştıran bi kaç arkadaşım vardı bu onlara cevap olmuş :))) elleş me sonra ucu sana dokunur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…