Bizde tayin nedeniyle ayri yerdeyiz ama benim ailemle kaynanamlar ayni sehirdeler o yuzden gitmek icin can atiyorumkızlar bizim tayin durumumuz var ben ew hanımıyım eşimin ailesinin yaşadığı şehri çok sewiyoruz çocukların okulu içinde iyi bir yer ama benim korkularım var şuan senede iki kez anca görülüyorz bir hafta kalır giderler aynı şehre taşınırsak sürekli görüşmek zorundamı kalırız? Sizce napmalıyım farklı şehre tasınma imkanımızda var aynı şehirde olanlar beni bilgilendirin lütfen
Aynen malesef ama elden bise gelmiyor cocuklarim amcalarini, dedelerini,nenelerini yadirdiyor gorunce onlarda uzuluyorBen çocukların aile büyüklerine, kuzenlere hasret yaşamasına karşıyım.
Tabi eşinizin ailesi nasıl bilemem ama gurbette yaşamak zor.
Aynı şehirde 30-40dklık mesafede yaşıyoruz. Başta haftada 3-4 gitmemizi istiyolardı. Haftada bir görüşüyorum.kızlar bizim tayin durumumuz var ben ew hanımıyım eşimin ailesinin yaşadığı şehri çok sewiyoruz çocukların okulu içinde iyi bir yer ama benim korkularım var şuan senede iki kez anca görülüyorz bir hafta kalır giderler aynı şehre taşınırsak sürekli görüşmek zorundamı kalırız? Sizce napmalıyım farklı şehre tasınma imkanımızda var aynı şehirde olanlar beni bilgilendirin lütfen
ben eşimin ailesiyle de, kendi ailemlede aynı şehirde hatta aynı semtte oturuyorum, şuana kadar bir sorun yaşamadım bırak rahatsız etmeyi ben arayıp davet etmediğim sürece evimize bile gelmezler rahatsız etmeyelim diye ben çok memnunum şuan çocuğum yok ama ilerde olursa da zarardan çok faydaları olacak, şahsen ben evlatlarımın anneanne, babaanne, dayı, hala vs. akrabalarından kopuk büyümesini istemem.kızlar bizim tayin durumumuz var ben ew hanımıyım eşimin ailesinin yaşadığı şehri çok sewiyoruz çocukların okulu içinde iyi bir yer ama benim korkularım var şuan senede iki kez anca görülüyorz bir hafta kalır giderler aynı şehre taşınırsak sürekli görüşmek zorundamı kalırız? Sizce napmalıyım farklı şehre tasınma imkanımızda var aynı şehirde olanlar beni bilgilendirin lütfen
Şuan semt belli değl ama uzak yerden aldırırrm ewiOlabildigince az sıklikla gorus bence. Yani sonradan önunu alamayabilirsin..Iyice yakin yere mi tasinacaksiniz? Catkapi gelme durumlari olmamasi icin bence az uzak olun..
Resmen takıntı yaptımDurun bakalim daha tasinmamissiniz bile
Ailesiyle araniz normalse, bu kadar korkmayin. Istemezseniz az gorusursunuz olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?