eşinin ailesine nasil davranmaliyiz ?

mutlukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
187
33
98
mrb ben yazin evlenecegim ins. nisanlimin ailesine nasil davranayimm.sorun cikarsa nasil davranmaliyim nisanlima .cunku nisanlim farkli ülkede kalmak istiyor nedeni surekli rahatsz ederler diyor .evlilikte esiniz ailesine nasil davrancam bilgi verirmisnz.

Canim bunu zaman gösterecek ve öğretecek sana. Ama illa ki bi tavsiye istiyosan her zaman saygılı ol karşında ki, her kim olursa olsun sen kendine yakışanı yap. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Kırıldığını hissettiğin anda mesafeni koy. Çünkü, taviz tavizi doğurur hep. Benim diyeceklerim bu kadar. Allah uğrunu açık etsin, iyilerle karşılaştırsın hep. İyilik yap ki iyilik bulasın.

tsk ederim canim.zaten farkinda karisacaklarinin .bosanma korkusuda var.benide evhamli yapiyor .ben rahat biriyimm ama iste

tsk ederim canim.zaten farkinda karisacaklarinin .bosanma korkusuda var.benide evhamli yapiyor .ben rahat biriyimm ama iste
Allah korusun canım. Hayırlısıyla bi düğünü atlatıp hele. Zaten yurtdışı na gidelim diyormuş nişanlın ne güzel işte içini ferah tut. Nişanlın senin yanında olduğu sürece hiç bir halt yiyemezler kimi kimden bosatiyorlar, öyle kolaydı. Nişanlın da biliyo sonuçta ailesinin ne halt olduğunu uzağa da gittiniz mi hiç bi müdahaleleri olamaz evliliinize. Nişanlın a cesaret ver ve bu sevimsiz konu açmasın bi daha.

tamam canim oyle yapayimm.saol

Nisanliniz nasıl biri asla tam olarak bilemeyiz ailesi nasıl biri bilemeyiz ama ben şunu bilir şunu söylerim kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri kimseye yapmayın ayrıca ailesi kötü bile olsa o söylese bile siz kotulemeyin. Bunun özel bi tarifi yok arkafina şöyle davran nisanlina şöyle edin olunca böyle ol vs diye

anladm cnm saoll..

Saygı, saygı, saygı...
Bugün el üstünde tutuluyorsam tek sebebidir.
Elbette sinir olduğum durumlar oldu. Ama sustum. Eşime de saygılı bir şekilde anlattım. Eşim de hep denge oldu.
Gerekirse uyardı kırmadan. Her daim saygı kazanıyor.
Bir de küçük şeylere takılmayın, görmeyin.
Ben ne kendi ailemin ne onların hiçbir özel gününü anlatmam. Güzel notlarla hediyelerini gönderirim.
Bu tarz küçük jestlerde insanları birbirine bağlıyor.

evet güzelmiss yaptiginiz bende oyle yapayim

saygili ve seviyeli... mesafeyi unutma.
zamanla tanirsin onlari, bakarsin gercekden seni kizi gibi görürler sende yaklasirsin. ama ilk zamanlar saygili ve mesafeli olmak en iyisi. fazla sohbet tez ayrilik getirir

saygılı ve mesafeli. ne mantıklısı bu. sorun olursa o zaman düşünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…