Eşinin ailesinden nefret etmk

Bnde oyle diyorm cook gerekmedikce gorusmeyeyim surekli bizdeler esimde uyardi bakn hamile yoruluyo dinlensin gelmeyin gibisinden zoraki olarak cumartesi iftara geliyorz diyolar simdiden cumartesiyi dusunuyorm

terbiyesizler tek diyecegim bu.hamile kadına yazık.bir de allah rızası için oruç tutuyorlar

Neler yaşadınız bilmiyorum tabi ama sevdiğiniz adamı onlar büyüttü şimdiki karaktere gelmesini onlar sağladı. yani sevdiğiniz bütün özellikleri kazandıran onun ailesi. belki sevmezsiniz ama sürekli bunu düşünürseniz nefrette etmezsiniz.

Sevmek zorunda değilsiniz. .
saygı duymak zorundasınız.
.

bende esimin ailesini sevmiyorum ama nefrette etmiyorum. Nefret edecek kadar ciddiye almiyorum sende öyle yap. Dediklerini duyma, verecegin cevaplardan emin olsan bile anlamiyacaklarini düsünerek susmaya calis, istemedigin sürece gitme, ben gitmek istemedigim zaman esime moralimi bozarlar simdi gitmesek olurmu diyorum, oda saolsun anlayisla karsiliyor. Ailesinden sikayetci oldugun seyleri esinle dertles, ha illa gidip esin ailesiyle konussun diye degil, kendini rahatlatmak icin sadece. Esin saten ters düsmez ailesiyle ama seninde icindekileri bilsin, bir iki güzel sözle sana alttan almani söylemesi bile seni huzurlu eder icinde nefret barindirmassin, hem hamilesin suan, sadece bebegine odaklan :)

başımın gözümün selameti için he diyip geçiyorum dersem yalan olur
muhattap olmuyorum
aramam sormam
eşim olmadan görüşmem
eşim yoksa başbaşa kalmam
eşim yokken laf sokar ben cevap versem sadece benim dedigimi söyler çünkü
soru sormazsa konuşmam öyle geçiniyoruz
hatta geçenlerde msj atmış onada cvp vermedim kocama kopyala yapıştır yaptım
anasıyla o ilgilendi

Ve sonunda bosanma noktasindayiz
Yine kaynanmlar geldi belim kopana kadar yemk bulasik cayi kahve si yine suclu ben oldum sabaha kadar kustum hamile oldugum kocam olacak adam neyin var demedi bnde sabhin sekizinde ciktim hava almaya beyfendinin bana attığı mesajlr oros.sun anani ariycam senin kardesin soyle ailen boyle seni eve almiycam ailenin yanina git kiii kendi gelmrdigi gibi Ramazanda da beni aileme gondrrmedi gerek yokmuş. ...

Öncedem severdim ama sonradan annesi cok sinsilikler yapinca tiksindim...

Ne ariyorum nede soruyorum, kendisi yalakalik yapipts geldiginde pek muhatap olmuyorum.

Zatenen kötü huyum birinden nefret ettiysem bir daha asla isinamiyorum o kisiye...

Sende muhatap olma , meselae davran.

Ne terbiyesiz kocan varmis dengesiz! !!!!

Ne bicim laflar bunlar üstelik hamilesin, annenlere git bir kac gün akli basina gelsin.

Sabh 8 de parka gttim kopekler geldi cigliklar attm ailem sehir disinda burdada hic ni akrabam yok ne hale getrdiler beni bnde ailemin kiyamadklari evladiydim ....yaziklar olsun verdigim emek ... Bnde bel fitigi var belim agriyinca sirtima kadar vuruyo arkama yastık koyup otrdum kaynnm bizim zamanimizda her isi yprdik simdiki hamileler boyle .... bu halimle saatin 11 ne kadar hizmet ettim yine ben kotu oldum ...allaha havale ediyorm allah islah etsin onlari

Ailesinin yanimda genellikle beni tanımaz hareketleri konusmasi karakteri degisir adaminn ,5 yildan sonra askla evlndim .

Aski batsin yerin dibine ...

fiziki ya da psikolojik zulüm edenler Allahı tanımazlar..öyle bir gün gelirki korkudan gözleri dışarı fırlar..bu dünya da sefa sürsünler bir de bu toprağın altı var..sevgili kaynanacığın kına yaksın hadi ..oğlunun düzenli yuvasını yıktığı için..salak kocanda göbek atsın bakalım kim senin baktığın gibi bakacak ona..boşanınca beklesin anası yüzüne bakar.

Evsizler gibi parkta oturuyorm... agliyorm geln gecen bakiyo ....yaziklar olsun tanidigim gune
..eve gelirsen seni doverim anana gidecek yuz birakmm demis simdide..

Evsizler gibi parkta oturuyorm... agliyorm geln gecen bakiyo ....yaziklar olsun tanidigim gune
..eve gelirsen seni doverim anana gidecek yuz birakmm demis simdide..
o zaman bas git niye hala parktasın..paran mı yok ara aileni para hazırlasınlar otogarda beklesinler seni.sana kim söylüyor bunları Allah aşkına.

Aptal kafam hadi bi hata yaptin evlndin ne diye cocuk yaparsin... koca olmayi haketmeyene adama babalik bahsediyosun... allahma dua ediyorm bian once bulundugm durumdan kurtarir ins

Çok üzüldüm gerçekten...duydukların acı...peki neden suçlu sen oldun ?
Bu erkekler kızdıkları zaman neden bizi ailemiz ile tehdit ederler anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…