Bnde oyle diyorm cook gerekmedikce gorusmeyeyim surekli bizdeler esimde uyardi bakn hamile yoruluyo dinlensin gelmeyin gibisinden zoraki olarak cumartesi iftara geliyorz diyolar simdiden cumartesiyi dusunuyorm
Bir laf var çok kaba bir tabir ama uyuyor .....hatırı yoksa sahibinin hatırı var diye
yani demem o ki onların hatırı yoksa eşinin var ona göre davran saygısızlık etme mesafeli davran
başka da yapacak birşey yok
uzak durarak..yavaş yavaş samimiyeti kes..bayramda seyranda gitme..arama..Kızlar bana kizanda olabilur ama yasadiklarimi bir ben bilirim kocanizin ailesinden nefret ettginiz halde nasl katlanmayi basariyosunuz bi yolu bi pratigi varsa lütfen
amaaaaannn amaan allah korusun :)) sakin kızım bnzemehamılesin şuan nefret etme başka zaman et :=) kımden nefret edersen ona benzermıs '' derler
Nasil mesafeli davranilir ??? Gercekten ciddi soruyorm ne yapabilirmIşte benim tarzım.
Ne terbiyesiz kocan varmis dengesiz! !!!!Ve sonunda bosanma noktasindayiz
Yine kaynanmlar geldi belim kopana kadar yemk bulasik cayi kahve si yine suclu ben oldum sabaha kadar kustum hamile oldugum kocam olacak adam neyin var demedi bnde sabhin sekizinde ciktim hava almaya beyfendinin bana attığı mesajlr oros.sun anani ariycam senin kardesin soyle ailen boyle seni eve almiycam ailenin yanina git kiii kendi gelmrdigi gibi Ramazanda da beni aileme gondrrmedi gerek yokmuş. ...
fiziki ya da psikolojik zulüm edenler Allahı tanımazlar..öyle bir gün gelirki korkudan gözleri dışarı fırlar..bu dünya da sefa sürsünler bir de bu toprağın altı var..sevgili kaynanacığın kına yaksın hadi ..oğlunun düzenli yuvasını yıktığı için..salak kocanda göbek atsın bakalım kim senin baktığın gibi bakacak ona..boşanınca beklesin anası yüzüne bakar.Sabh 8 de parka gttim kopekler geldi cigliklar attm ailem sehir disinda burdada hic ni akrabam yok ne hale getrdiler beni bnde ailemin kiyamadklari evladiydim ....yaziklar olsun verdigim emek ... Bnde bel fitigi var belim agriyinca sirtima kadar vuruyo arkama yastık koyup otrdum kaynnm bizim zamanimizda her isi yprdik simdiki hamileler boyle .... bu halimle saatin 11 ne kadar hizmet ettim yine ben kotu oldum ...allaha havale ediyorm allah islah etsin onlari
Evsizler gibi parkta oturuyorm... agliyorm geln gecen bakiyo ....yaziklar olsun tanidigim gunefiziki ya da psikolojik zulüm edenler Allahı tanımazlar..öyle bir gün gelirki korkudan gözleri dışarı fırlar..bu dünya da sefa sürsünler bir de bu toprağın altı var..sevgili kaynanacığın kına yaksın hadi ..oğlunun düzenli yuvasını yıktığı için..salak kocanda göbek atsın bakalım kim senin baktığın gibi bakacak ona..boşanınca beklesin anası yüzüne bakar.
o zaman bas git niye hala parktasın..paran mı yok ara aileni para hazırlasınlar otogarda beklesinler seni.sana kim söylüyor bunları Allah aşkına.Evsizler gibi parkta oturuyorm... agliyorm geln gecen bakiyo ....yaziklar olsun tanidigim gune
..eve gelirsen seni doverim anana gidecek yuz birakmm demis simdide..
Çok üzüldüm gerçekten...duydukların acı...peki neden suçlu sen oldun ?Ve sonunda bosanma noktasindayiz
Yine kaynanmlar geldi belim kopana kadar yemk bulasik cayi kahve si yine suclu ben oldum sabaha kadar kustum hamile oldugum kocam olacak adam neyin var demedi bnde sabhin sekizinde ciktim hava almaya beyfendinin bana attığı mesajlr oros.sun anani ariycam senin kardesin soyle ailen boyle seni eve almiycam ailenin yanina git kiii kendi gelmrdigi gibi Ramazanda da beni aileme gondrrmedi gerek yokmuş. ...