Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegim icin endiselendim gobegimin alti baya sertti eve giitm kimligimi alip hastaneye gideyim diye kndi evime hirsiz gibi usul usul girdim evde yoktu bes dakka sonra anhtar sesi saklandim eve bu yatak odasina geçti bi taraftan bana yaziyo watsaptan hmn eve gel mahvederim aileni ararim ortaligi karistrrm faln bu arada ev evlikten cikmis halinin ucunu kesmis yesyenin kose takimima bicakla kesmis kiyafetlerim yerlerde bazilarini kesmis bnde birden hee geldim dedim kalpten gidecekti bni cin faln sandi :))) ama cok mutlu oldum ohhh olsun dedim neyse bn kimligimi alip gidicm bi sure gorusmeyelim aileleride karistrma dedim illallah hastaneye geldi allaha sukur bebegimiz iyi ... sonra seni birakmm gitme gondrrmm... ailemle bi daha girusmeyelm kii yalan atiyo ailesunim yaninda beni.tanimaz .bundann sonra aslaa eskisi gibi olmaz bu yasananlar unutulmyck dedim .... aksamda kardesi aradi 15 dk mesafede yine bise gelckmis kalmaya aslaa dedim ..
katlanma dalga geç yoksa çekilmez oluyor. en kötüsü de uyuz olduğun bir kayınvalide davranışının kocanda da olması ..Kızlar bana kizanda olabilur ama yasadiklarimi bir ben bilirim kocanizin ailesinden nefret ettginiz halde nasl katlanmayi basariyosunuz bi yolu bi pratigi varsa lütfen
tatlım bnde en cok kayın pederimden çekiyorum kaynannamın ağzı var dili yok ama kayınpeder mutfak tezgahındaki sarı bezimden sıvı sabunumuza kadar karışan banyoyu kirletmekten başka bi işe yaramayan adamın teki onlra artık tahammülüm kalmadı bize geldiklerinde eve geç gidiyorumki yemek yemiyelim diye onlar salonda oturuken ben mutfakta tv izliyorum yada sürekli eve iş getirip başka odada vakit geçiriyorum oda yoksa ev temizlik işine giriyorum böyle daha rahat ettim ama yinede evde olmalarını bilmek hatta gelecek olmalrını bilmek bile beni mutsuz etmeye yetiyo kimse senin kendi ailen gibi olmuyo tatlımNasil mesafeli davranilir ??? Gercekten ciddi soruyorm ne yapabilirm
Allahım sana da güç kuvvet dayanma gücü versin canım çalış çalışma anne ol olma malesef bazı kadınlar şanssız oluyor bende onlardan biriyim tıpkı senin gibi.Ve sonunda bosanma noktasindayiz
Yine kaynanmlar geldi belim kopana kadar yemk bulasik cayi kahve si yine suclu ben oldum sabaha kadar kustum hamile oldugum kocam olacak adam neyin var demedi bnde sabhin sekizinde ciktim hava almaya beyfendinin bana attığı mesajlr oros.sun anani ariycam senin kardesin soyle ailen boyle seni eve almiycam ailenin yanina git kiii kendi gelmrdigi gibi Ramazanda da beni aileme gondrrmedi gerek yokmuş. ...
Benim halama benzemem aynı sebeptenhamılesin şuan nefret etme başka zaman et :=) kımden nefret edersen ona benzermıs '' derler