Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim eşimde ps3 bağımlısı işten eve gelir gelmez utanmasa ilk ps3'üne sarılıp onu öpecek :1shok: diceksinizki baştan bilmiyormuydun hayır bu derece olduğunu bilmiyordum çünkü henüz ps3 çıkmamıştı kendiside ps2 den bıkmıştı o yüzden tüm vaktini benimle geçiriyordu nişanlıyken.Ama evlendikten 3 ay sonra kumamı kendi ellerimle evimize getirdim :çok üzgünüm: o günden sonrada bir daha hiç birşey eskisi gibi olmadı gecenin 2'lerine 3'lerine kadar sürekli pes denen o gıcık futbol oyununu oynuyor. Kalan vakitlerdede msn'de üye olduğu sitedeki arkadaşlarıyla muhabbet edip gülüp eğleniyor üstelik birde o maç yaparken evde çıt çıkmamasını istiyor neymiş konsantrasyonu bozuluyomuş görende beyin cerrahıda ameliyata giriyo zanneder kaydirigubbakcemile3 tamam arada bir stres atmak için oyun oynanır ama bu oyun merakı kişinin kendinin ve onunla beraber yaşayanların yaşam kalitesini düşürüyosa bu işte bi gariplik var demektir bence yasakkelime Anlayacağınız normal evli çiftler gibi oturup muhabbet edip bişiler paylaşamaz olduk artık "Ya BEN ya PS3" deme noktasına geldim.Bir eve 2 aşk çokklava: Ben evlendikten sonra tek başıma yaşıcaksam neden evlendim ki haksızmıyım :dilcikar: bütün ps3 mağduru arkadaşlarımı buraya bekliyorum ortak bir çözüm bulup bize yapılan bu eziyetlere son vermek için :teytey: