• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde tek tük sperm çıkışı olanlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tanem87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
1.107
933
323
Merhaba,benim eşim azospermdi,2 yıl önce aldığı iğne ilaç tedaviler sonucu sperm çıkışı oldu çok şükür,2 kez tüpbebek denedik ilkinde tuttu ama kalbi durdu,ikincisi hiç tutmadı.bu yaz tekrar denemek istiyoruz,istanbulda Aynur Erşahin doktorum.
Bizimle aynı durumda olanlar var mı? Bu sayı yükselebilir mi?Tekrar denemek doğru mu? Doktor hakkında fikirlerniz neler?Açıkcası bu kez çok kararsızım:KK17:

Bizde celalettin beydeyiz sizin hormonlar filan nasıldı tese filan oldunuzmu birde hangi ilaclari verdi size kusura bakma cok soru sordum ama

Bizde celalettin beydeyiz sizin hormonlar filan nasıldı tese filan oldunuzmu birde hangi ilaclari verdi size kusura bakma cok soru sordum ama

bizde fsh yüksekti canım, baştan beri macunlar iğneler,ersel beyden haplar tozlar bi dünya şey kullandık,onun dışında eşim forever new marka bitkisel haplar kullandı farklı olarak en son,onun sonucunda çıkış oldu çok şükür..

Merhaba,benim eşim azospermdi,2 yıl önce aldığı iğne ilaç tedaviler sonucu sperm çıkışı oldu çok şükür,2 kez tüpbebek denedik ilkinde tuttu ama kalbi durdu,ikincisi hiç tutmadı.bu yaz tekrar denemek istiyoruz,istanbulda Aynur Erşahin doktorum.
Bizimle aynı durumda olanlar var mı? Bu sayı yükselebilir mi?Tekrar denemek doğru mu? Doktor hakkında fikirlerniz neler?Açıkcası bu kez çok kararsızım:KK17:

ben ikizlerime aynur hanım sayesinde hamile kaldım, ona gitmeden önce 6 başarız denemem olmuştu. bana laparoskopi yaptı sol tüpümden sıvı alındı ve kapatıldı. Daha sonra hamile kaldım. Çok ilgilendi, her aradığımda cevap verdi, eşim ve benimle o psikolojimizi resmen paylaştı. Denemeni öneririm ne olursa olsun vazgeçme canım <3 Allah kalbinden geçeni nasip etsin inşallah <3

Back