• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm hareketsizliği olanlar keçi boynuzu kullanıp memnun olan hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde kullanıyoruz. 2 buçuk ay boyunca düzenli mi kullandınız canım. Hı bide harekete de etki etti mi
Bizde morfoloji sorunu olduğu için saraçoğlunun morfoloji videosunu izledik.
Orda bir ay sabah akşam keçiboynuzu ve e vitamini, bir ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu diyordu o şekilde uyguladık. İki ay yani toplamda.
Bi 15 gün kadar sonra da testi verdi işte.
Etki etmiştir elbette

Bizde morfoloji sorunu olduğu için saraçoğlunun morfoloji videosunu izledik.
Orda bir ay sabah akşam keçiboynuzu ve e vitamini, bir ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu diyordu o şekilde uyguladık. İki ay yani toplamda.
Bi 15 gün kadar sonra da testi verdi işte.
Etki etmiştir elbette
Maşallah canım. İlk gebelik mi?
Bende hareketsizlik için izleyip araştırdum keçi boynuzu kürü diyor saraçoğlu..

Hareketlilik için proxeed plus sayı için keçi boynuzu. Bizde sayıyı keçi boynuzu arttırdı
Çok kötü bir şey oldu ya.
Bzm sayı önce 24 milyon iken, 2 gün önce test yaptı eşim 100 bin çıktı anlamadım bi yanlışlık olmalı :KK43:

Değişiyo psikolojik olarak da etkiliyo perhizi mi azdı acaba birden çok düşmüş
Yok 3 4 gündü perhiz, valla çok stresli bir ortamda test yapmıştı, bide çok yorgundu belini üşütmüştü, ayrıca son zamanlarda çok kahve içiyordu arada da sigara içiyordu onlardan olabilir mi?? Aşırı stresli idi yani..

Yok 3 4 gündü perhiz, valla çok stresli bir ortamda test yapmıştı, bide çok yorgundu belini üşütmüştü, ayrıca son zamanlarda çok kahve içiyordu arada da sigara içiyordu onlardan olabilir mi?? Aşırı stresli idi yani..
Sigara çok etkiliyor ama bu kadar fazla geldi bna da olsun yenilersiniz belki yanlıştır

Kızlar iki hafta önce sperm testi vermiştik özelde çok üzülmüştüm a+b 18 idi hareketsiz 67 bugün devlette baktırdı eşim o iki haftada antibiyotık kullandı çünkü testte enfeksiyon çıkmıştı bugün sonuçlar çıktı ve şok oldum a+b 44 olmuş hareketsiz 33 lüften ilk teste bakıp aldanmayın başka yerde de yapın enfeksiyon falan da hızı düşürüyor sanırım

Kızlar iki hafta önce sperm testi vermiştik özelde çok üzülmüştüm a+b 18 idi hareketsiz 67 bugün devlette baktırdı eşim o iki haftada antibiyotık kullandı çünkü testte enfeksiyon çıkmıştı bugün sonuçlar çıktı ve şok oldum a+b 44 olmuş hareketsiz 33 lüften ilk teste bakıp aldanmayın başka yerde de yapın enfeksiyon falan da hızı düşürüyor sanırım
Ya ciddi misin

Kızlar eşim azospermi hastasi 5 senedir ilk defa immotil ve motil sperm çıkışı oldu bizde keci boynuzu kullanalım mi ?
Kullanırsak nasıl kullanalım tavsiye edebilecek olan var mi ?

eşimde hareketlilik hızı düşük geldi %20 doktoru proxymen verdi..keçiboynuzu kürü yapıyorum kendisine.. :KK53: proxymen mi proxeed mi hangisi daha iyi acaba:işsiz:
habibte hanım ikisinin içeriği aynı... ama proxmende ekstaralar var.. bilginize :D

Ben varım :halay:
Eşimin ileri hareketi falan düşüktü, en önemlisi morfoloji sadece 2 idi.
Bir ay keçiboynuzu kürü, e vitamini kullandı.
Sonraki ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu.

Sonuç morfoloji 12 ye çıktı, 100 bin olan sperm sayısı 300 bine çıktı. sonraki ay güzel haberi aldık çok şükür 🤲🏻
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin
Keçiboynuzu kürü nasıl oluyor aktardan mi alıyoru bizim hareket sorunu var

Back