• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm hareketsizliği olanlar keçi boynuzu kullanıp memnun olan hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hic kullanmadım canım bilemiyorum.
Keçi boynuzu kürünü kullanıyoruz bide incir kürü yaptım onu veriyorum. Hacamat sülük yaptı bu ay. Keçi boynuzu verince anlıyorsun etkisini🤣🤣
Adam hemen belli ediyor maşallah 😅
Yani istek konusunda böyle etkili ise bence sayı ve kalite de de etkilidir. Kaç yıllık evlisin iz?
Canim ben keciboynuzu pekmezi yediriyorum kurunu bilmiyorum ha bide macun onerdiler okudum istek arttiriciymis e dedim bizim boyle seye ihtiyacimiz yok olsun sperm kalitesini ve hizini arttiriyor dedi bizde aldik ne zaman iliski olsa once o macunu kullaniriz biz bir bucuk seneyi gecti evlendigimiz doktur adetin oldugunda klomene basla dedi ilk tedavim olacak kuzum nasip bakalim sende durumlar nasil

Canım bizde varikosel vardı ameliyatla daha da geriledi sonra ilaç kür derken 40 milyona çıkardık ama bırakır bırakmaz 6 milyona düşüyodu. Baktım artık eşime de kıyamadım ilaç kür bıktı gittim direk tüp bebek raporu aldım. İnşallah sizlere tedavisiz nasip olsun
Saol canim Allah herkezin yardimcisi olsun yipratmadan hamis etsin bizleri 🥰

Canim ben keciboynuzu pekmezi yediriyorum kurunu bilmiyorum ha bide macun onerdiler okudum istek arttiriciymis e dedim bizim boyle seye ihtiyacimiz yok olsun sperm kalitesini ve hizini arttiriyor dedi bizde aldik ne zaman iliski olsa once o macunu kullaniriz biz bir bucuk seneyi gecti evlendigimiz doktur adetin oldugunda klomene basla dedi ilk tedavim olacak kuzum nasip bakalim sende durumlar nasil
Valla biz 1 ay önce öğrendik eşimin sorununu, kürler falan kullanıyoruz ama doktorum başka hastanede tekrar etsin testi dedi. O hastane iyi bakmamıs dedi

Ben varım :halay:
Eşimin ileri hareketi falan düşüktü, en önemlisi morfoloji sadece 2 idi.
Bir ay keçiboynuzu kürü, e vitamini kullandı.
Sonraki ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu.

Sonuç morfoloji 12 ye çıktı, 100 bin olan sperm sayısı 300 bine çıktı. sonraki ay güzel haberi aldık çok şükür 🤲🏻
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin
Maaşallah vallahi sağlıkla kucağınıza alın inşallah buarada 1 ay keçiboynuzu sonrası tekrar test yaptırdınız mı acaba hareketi etkiledi mi

Merhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılı
Folik asit ne kullandı eşiniz

Maaşallah vallahi sağlıkla kucağınıza alın inşallah buarada 1 ay keçiboynuzu sonrası tekrar test yaptırdınız mı acaba hareketi etkiledi mi
Peki başlangıç 100 bin mi 100 milyon muydu

Total 100 milyondu ama dediğim gibi morfoloji 2 idi sadece ve ileri hız falanda çok aşırı olmasada düşüktü.
Ayrıca orta dereceli varikosel de varmış.

Bir ay keçiboynuzu ve bir ay bal karışımından sonra yaptık testi.

Total 100 milyondu ama dediğim gibi morfoloji 2 idi sadece ve ileri hız falanda çok aşırı olmasada düşüktü.
Ayrıca orta dereceli varikosel de varmış.

Bir ay keçiboynuzu ve bir ay bal karışımından sonra yaptık testi.
Canım öncelikle rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... eşinizin ileri hızı kaçtı acaba?

Aaa bu süper bir haber.
Yalnızca 15 sperm ve sayı artmış, maşallah gerçekten.
Ben Diyarbakır'dayım bahçecide ücretsiz sperm testi yapılıyor mu
Hayır ücretsiz sperm testi yapmıyor kendınız ya dısardan yada ordan yapabılırsınız muayene ederse ücret alınır sadece sorarsanız beş dakıka görüşme yapabılırsnz o ücretsiz

Canım öncelikle rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... eşinizin ileri hızı kaçtı acaba?
Amin 🤲🏻
şimdi sen sorunca baktım pek anlamıyorum
4. Derece motilite %15 yazıyor sanırım bu.
bu arada ben yanlış yazmışım total sperm sayısı 46 milyondan 305 milyona çıkmış.

Amin 🤲🏻
şimdi sen sorunca baktım pek anlamıyorum
4. Derece motilite %15 yazıyor sanırım bu.
bu arada ben yanlış yazmışım total sperm sayısı 46 milyondan 305 milyona çıkmış.
Çok güzel canım bana da umut oldu bu sonuçlar çünkü tam olarak aynı durum benim eşimde de varikosel var ve sperm hızı yavaş

Kizlar 7.haftada kalp durmasiyla kaybettigimiz bir bebegimiz oldu. Bir kimyasal bir de negatif sonuclanan bir aşılama. Tek taraflı varikosel var eşimde 3,5 mm. Doktor ameliyata karar vermek icin spermiyogram istedi sonucu koydum buraya. Hız dusuk, sayimiz iyi, morfolojimiz de %1 den %2 ye cikmis ama sizce doktor ne der?

Eklentiler

• 20200810_163557.jpg
    20200810_163557.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 193
Back