- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.974
- 78
- Konu Sahibi Black Light
Biizmkisi 48 milyon ozaman cok dusuk dimiYok kız 200, 300 milyon olur olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biizmkisi 48 milyon ozaman cok dusuk dimiYok kız 200, 300 milyon olur olur
Yoo canım düşük değil, ben bu sitede çok düşüklerine rastladım bizim de 24.3 milyon ama ben sayıya takılmıyorum maalesef bizde ileri hız sıfır yani hic yok.Biizmkisi 48 milyon ozaman cok dusuk dimi
Hic gebe kaldın mı bu aradaBiizmkisi 48 milyon ozaman cok dusuk dimi
Kız 300 milyon u 24 milyonmu kadar verYoo canım düşük değil, ben bu sitede çok düşüklerine rastladım bizim de 24.3 milyon ama ben sayıya takılmıyorum maalesef bizde ileri hız sıfır yani hic yok.
Keçi boynuzu kürü sayiyi çok iyi artırıyormuş canım
1 kereHic gebe kaldın mı bu arada
300 milyon bzm değil ki yukarıda birininKız 300 milyon u 24 milyonmu kadar ver
Ne güzel işte kız. Ben hic gebe kalmadım. Sizde hareket ne kadar1 kere
Canım ben 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı tüm her şey iyi olmasına ragmen bu ay bende keçiboynuzu pekmezine hurma poleni kattım yediriyorum bu hafta aşılama olacagım bakalım degerler yükselmiş mi bende burda okudum o yüzden pekmezini yediriyorumHayırlı akşamlar.
Hanımlar eşimde ileri hız problemi var, hareketsizlik %99 yerinde hareket %1. Yani ileri hız sıfır oluyor
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?
Canım keçi boynuzu kürü daha etkili diyolar. Saraçoğlu diyor you tube bakabilirsin.Canım ben 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı tüm her şey iyi olmasına ragmen bu ay bende keçiboynuzu pekmezine hurma poleni kattım yediriyorum bu hafta aşılama olacagım bakalım degerler yükselmiş mi bende burda okudum o yüzden pekmezini yediriyorum
Onu her gün kaymatmam lazım canım bu daha kolay geliyor inşallah olumlu sonuçlanırCanım keçi boynuzu kürü daha etkili diyolar. Saraçoğlu diyor you tube bakabilirsin.
Yeter ki bebek gelsin kür yapmakk nedir ki yaparım vallahiOnu her gün kaymatmam lazım canım bu daha kolay geliyor inşallah olumlu sonuçlanır
3 yıldır yapmadığım şey kalmadı ki yazın günü belimi bardakla çektirip yakı yapıştırdım hem de bu sıcaktaYeter ki bebek gelsin kür yapmakk nedir ki yaparım vallahi
Ne hallere düştük bu veletler yüzünden3 yıldır yapmadığım şey kalmadı ki yazın günü belimi bardakla çektirip yakı yapıştırdım hem de bu sıcakta
Hiç deme ya sabah gittim hastaneye eve geldim öğleden sonra tekrar gideceğim sabrım sınanıyorNe hallere düştük bu veletler yüzünden
Bende bi kadının yanına gittim dün, göbeğime baktı koca karı işi ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum, sonra bir gün tüp bebek yaparsak, en azından her şeyi denedim derim. İşte kadın göbeğimi kaldırdı, ne diyolar kaldırmak mı, çektirmek miburda yıllarca çocuğu olmayanlar gidiyor üstüne gebe kalıyor, neyim eksik deyiverdimHiç deme ya sabah gittim hastaneye eve geldim öğleden sonra tekrar gideceğim sabrım sınanıyor
Biz herşeyi yapalım da takdir Allahın bana ne deseler yapıyorum burdan ne görsem uyguluyorum tabi kendime zarar vermemek kaydıylaBende bi kadının yanına gittim dün, göbeğime baktı koca karı işi ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum, sonra bir gün tüp bebek yaparsak, en azından her şeyi denedim derim. İşte kadın göbeğimi kaldırdı, ne diyolar kaldırmak mı, çektirmek miburda yıllarca çocuğu olmayanlar gidiyor üstüne gebe kalıyor, neyim eksik deyiverdim
Deneyin mutlaka vesile olur belkiÇok güzel canım bana da umut oldu bu sonuçlar çünkü tam olarak aynı durum benim eşimde de varikosel var ve sperm hızı yavaş
Evet 315 milyon hatta300 milyon sperm mi olur 30 milyon olmasın
Helal beee
Aynen öyle canımBiz herşeyi yapalım da takdir Allahın bana ne deseler yapıyorum burdan ne görsem uyguluyorum tabi kendime zarar vermemek kaydıyla