• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm hareketsizliği olanlar keçi boynuzu kullanıp memnun olan hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biizmkisi 48 milyon ozaman cok dusuk dimi 😒😒😒
Yoo canım düşük değil, ben bu sitede çok düşüklerine rastladım bizim de 24.3 milyon ama ben sayıya takılmıyorum maalesef bizde ileri hız sıfır yani hic yok.
Keçi boynuzu kürü sayiyi çok iyi artırıyormuş canım

Yoo canım düşük değil, ben bu sitede çok düşüklerine rastladım bizim de 24.3 milyon ama ben sayıya takılmıyorum maalesef bizde ileri hız sıfır yani hic yok.
Keçi boynuzu kürü sayiyi çok iyi artırıyormuş canım
Kız 300 milyon u 24 milyonmu kadar ver

Hayırlı akşamlar.
Hanımlar eşimde ileri hız problemi var, hareketsizlik %99 yerinde hareket %1. Yani ileri hız sıfır oluyor 😏
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?
Canım ben 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı tüm her şey iyi olmasına ragmen bu ay bende keçiboynuzu pekmezine hurma poleni kattım yediriyorum bu hafta aşılama olacagım bakalım degerler yükselmiş mi bende burda okudum o yüzden pekmezini yediriyorum

Canım ben 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı tüm her şey iyi olmasına ragmen bu ay bende keçiboynuzu pekmezine hurma poleni kattım yediriyorum bu hafta aşılama olacagım bakalım degerler yükselmiş mi bende burda okudum o yüzden pekmezini yediriyorum
Canım keçi boynuzu kürü daha etkili diyolar. Saraçoğlu diyor you tube bakabilirsin.

Hiç deme ya sabah gittim hastaneye eve geldim öğleden sonra tekrar gideceğim sabrım sınanıyor
Bende bi kadının yanına gittim dün, göbeğime baktı koca karı işi ama :KK70: elimden ne gelirse yapmak istiyorum, sonra bir gün tüp bebek yaparsak, en azından her şeyi denedim derim. İşte kadın göbeğimi kaldırdı, ne diyolar kaldırmak mı, çektirmek mi:KK70:burda yıllarca çocuğu olmayanlar gidiyor üstüne gebe kalıyor, neyim eksik deyiverdim:KK70:

Bende bi kadının yanına gittim dün, göbeğime baktı koca karı işi ama :KK70: elimden ne gelirse yapmak istiyorum, sonra bir gün tüp bebek yaparsak, en azından her şeyi denedim derim. İşte kadın göbeğimi kaldırdı, ne diyolar kaldırmak mı, çektirmek mi:KK70:burda yıllarca çocuğu olmayanlar gidiyor üstüne gebe kalıyor, neyim eksik deyiverdim:KK70:
Biz herşeyi yapalım da takdir Allahın bana ne deseler yapıyorum burdan ne görsem uyguluyorum 😊tabi kendime zarar vermemek kaydıyla

300 milyon sperm mi olur 😳30 milyon olmasın
Evet 315 milyon hatta :KK53:

Saraçoğlu sağolsun 😍

4A230108-8387-4AE4-9AC7-30420BFB0E45.jpeg

Back