• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşinde peygamber sünneti (hipospadias) olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cokyorgunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
77
18
38
Mrb hanımlar 3 aylık evliyim hiç korunmadik ama bu surecte hamilelikte olmadi, eşimde hipospadias var yani doğuştan peygamber sünnetli eşinde bu durum olup çocuğu olan veya olmayan varmı ? Birliktelikte hiç problem yaşamıyoruz ama hamilelik için problem olurmu bu sebepten dolayı ?

Mrb hanımlar 3 aylık evliyim hiç korunmadik ama bu surecte hamilelikte olmadi, eşimde hipospadias var yani doğuştan peygamber sünnetli eşinde bu durum olup çocuğu olan veya olmayan varmı ? Birliktelikte hiç problem yaşamıyoruz ama hamilelik için problem olurmu bu sebepten dolayı ?
Bu genetik bi rahatsızlık canım. Gebeliği engelleyecek bi durum değil. O kısımla hamileliğin bi ilgisi yok

Bu genetik bi rahatsızlık canım. Gebeliği engelleyecek bi durum değil. O kısımla hamileliğin bi ilgisi yok

İnşallah öyledir ya eşim acaba bu sebepten mi olmuyor dedi ikimizde çok uzuluyoruz.

Daha 3 ay ise cok erken ama 6 ay olmaz ise ikinizde gorunebikirsiniz doktora. Esinizin yasadigi durum beraberinde inmemis testis gibi durumlar ile birlesebiliyirmus. Oyle bir durum var mi ki. Forumda bir arkadasimiz esinin penis ucunda idrar yeri degisikligi var diye 12 Ay hamile kLamamisti 13. Ay asilama ile ilk denemede ikizlere hamile kaldi. Ikisininde baska bir sorunu olmadigi icin buna yormustu onlar. Ama bence bi 6 ay bekleyin🙏

Yok inmemiş testis durumu yokta hipospadias tedirgin etti biraz onun disinda hic sorun yasamadik suan bat gunum ama hala olmadim bu ay cok kasik agrisi cektim insallah hamileyimdir de doktora gerek kalmaz

Daha 3 ay ise cok erken ama 6 ay olmaz ise ikinizde gorunebikirsiniz doktora. Esinizin yasadigi durum beraberinde inmemis testis gibi durumlar ile birlesebiliyirmus. Oyle bir durum var mi ki. Forumda bir arkadasimiz esinin penis ucunda idrar yeri degisikligi var diye 12 Ay hamile kLamamisti 13. Ay asilama ile ilk denemede ikizlere hamile kaldi. Ikisininde baska bir sorunu olmadigi icin buna yormustu onlar. Ama bence bi 6 ay bekleyin🙏
Ya hipospadiasta idrar yeri az altinda filan simdi yazdiginiza gore acaba oyle mi oluyor bilmiyorum

C
canım merhaba biz 9 ay denedik ve yeni hamile kaldım yani biraz sabır gerektiyor bu iş doktorlar bile 6-7 ay denemeden bize gelmeyin diyor :)

Bende çok araştırdim acikcasi cok buyuk bir problem deil gibime geliyor ama zaman kaybetmekte istemiyoruz o rahatsizligin baya ileri seviyeleri var ama bu cok hafif

Dün bi kaç doktora sorduk koronal hipospadiaslarda sorun olmuyormus, bunu duyunca rahatladik tabi belki bu konuyu vaska arastiran olur yazayim dedim.

Problem olmaz

Back