- 18 Şubat 2015
- 524
- 257
- 103
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Canım bizde de ileri hareket %10 . hareketsizlik %60. Morfoloji %3. Üroloji doktoru bu değerlerle olmadı mı diye sorduktan sonra eşime ilaç yazdı ve 6 ay ile 1 yıl arası bekleyin dedi. Kadın doğumcuya gittim bu değerlerle normal yoldan olması düşük bir ihtimal. Çok fazla beklemeyin 6 ay uzun bir süre dedi. Biz de karar aşamasındayız. Eşime kalsa bekleriz daha 1 yıl ama ben başının etini yiyorumslm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.
cnm bize doktor perşembe günü bu degerlerle bir yıl içinde çocuk sahibi olma ihtimaliniz %5 bile değil bir an önce beklemeden aşılama veya tüp bebek yaptırın dedi. cuma günü de bende çikolata kisti oldugunu öğrendim 3cm boyutunda. bende bu ay doğal büyüyen yumurtamla aşılama yaptırmaya karar verdim. dün gece çatlatma iğnemi yaptık pazartesi günü de aşılamam olacak Allah ın izniye inşallah ilk aşılamam da tutar...Canım bizde de ileri hareket %10 . hareketsizlik %60. Morfoloji %3. Üroloji doktoru bu değerlerle olmadı mı diye sorduktan sonra eşime ilaç yazdı ve 6 ay ile 1 yıl arası bekleyin dedi. Kadın doğumcuya gittim bu değerlerle normal yoldan olması düşük bir ihtimal. Çok fazla beklemeyin 6 ay uzun bir süre dedi. Biz de karar aşamasındayız. Eşime kalsa bekleriz daha 1 yıl ama ben başının etini yiyorum
İnşallah olur canım. Dualarım seninle. Biz de ekim ayında tüp bebek yaptıralım diyorum. Eşimi ikna etmek üzereyim.cnm bize doktor perşembe günü bu degerlerle bir yıl içinde çocuk sahibi olma ihtimaliniz %5 bile değil bir an önce beklemeden aşılama veya tüp bebek yaptırın dedi. cuma günü de bende çikolata kisti oldugunu öğrendim 3cm boyutunda. bende bu ay doğal büyüyen yumurtamla aşılama yaptırmaya karar verdim. dün gece çatlatma iğnemi yaptık pazartesi günü de aşılamam olacak Allah ın izniye inşallah ilk aşılamam da tutar...
bugün yapıldı asılamam canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. gerisi Allah a kaldı nasip ederse tutar inşallah... ALLAH isteyen herkese nasip etsinn..İnşallah olur canım. Dualarım seninle. Biz de ekim ayında tüp bebek yaptıralım diyorum. Eşimi ikna etmek üzereyim.
İnşallah tutar. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Zor mu aşılama yaptırmak canım.bugün yapıldı asılamam canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. gerisi Allah a kaldı nasip ederse tutar inşallah... ALLAH isteyen herkese nasip etsinn..
insallah cnm.. yok cnm hiç zor değil birkaç dakika sürüyor. rutin kontrol gibi hissetmedim bile. gitmeden önce kk dan okumustm çok zor yazanlar olmuş bende korkmuştm ama hiç korkulacak bişe değil. sadece idrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor insanıİnşallah tutar. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Zor mu aşılama yaptırmak canım.
Sonucu bize bildir canım. İnşallah tutar Allah hayirli evlatlar verir musmutlu olursuninsallah cnm.. yok cnm hiç zor değil birkaç dakika sürüyor. rutin kontrol gibi hissetmedim bile. gitmeden önce kk dan okumustm çok zor yazanlar olmuş bende korkmuştm ama hiç korkulacak bişe değil. sadece idrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor insanı
veririm tabi cnm. İnsallah herkes hayırlı haberler alır.Sonucu bize bildir canım. İnşallah tutar Allah hayirli evlatlar verir musmutlu olursun
Canım emodex denen ilacı doktor eşime de yazmış . Hala almadık . Siz faydasini görmediniz miveririm tabi cnm. İnsallah herkes hayırlı haberler alır.
cnm ben seni aylarca ovulasyon testiyle ilgili sayfandan takip ediyrm sorunu cvplamadan önce bunu söylemek istedim.:)ilacı 3 ay kullandı esim ileri hız 3 dü 9 oldu, mldeki sayı 22 milyondu 47 milyon olduCanım emodex denen ilacı doktor eşime de yazmış . Hala almadık . Siz faydasini görmediniz mi
Hı .. Ay ne güzel ben de alıyim o halde. Senin de inş. Tutar. Gel topic é sana da ugurlu gelir inşallahcnm ben seni aylarca ovulasyon testiyle ilgili sayfandan takip ediyrm sorunu cvplamadan önce bunu söylemek istedim.:)ilacı 3 ay kullandı esim ileri hız 3 dü 9 oldu, mldeki sayı 22 milyondu 47 milyon oldu
inşallah cnm. yanında birde keçi boynuzu kürü kullan cnm o da iyi geliyor. inşallah düzelir hayırlı haberler alırsınızHı .. Ay ne güzel ben de alıyim o halde. Senin de inş. Tutar. Gel topic é sana da ugurlu gelir inşallah
Benim eşiminde totalde 58.500 milyon mil de 17 milyon iki saat sonunda spremlerın %85 i hareketsiz ve ilk yarım saatte tam hareketlılerın hepsı ölüyor zaten ilk etaptada %5 i hareketli ürolojiye gittik varikosel çıkmadı dr proxeed plus kullan ıkı ay sonra testı yenıle dedı suan ılacı kullanlı bır ay bıtmek uzere benım dr da testı yaptırın ondan sonra goruselım nasıl bır yol ızleyecegımızı dedı ne olacak nasıl olacak bılmıyorm bazen strese gırıyorum bana oyle gelıyorkı ekımde asılama olur gıbı
bu ilk yarım saatte hızlı olanlara ve ölenlere nasıl bakıyorlar özel bir test mi biz özelde yaptırdık ama bunlar yazmıyor
Valla sprem testı diye yaptırdık özelde öyle çıktı test ama ikinci yaptırdıgımız testti baska yerde yaptırdık orda yazmıyordu sizde degerler nedir benım esımın ıkı ay ılac tedavısı sonunda duzeldı cok sukur bu ay klomenle tedavıye basladık esım ılacı toplam uc ay kullandı sansımız artsın dıye
bizde özelde yaptırdık ama ayrıntılı değil böylebizim sperm sayısı iyi çok şükür ama ileri hızlı sıfır morfoloji de %3-4 yani doğal yolla olur diyorlar ama hiç ileri hareketli yokken nasıl olacak bilmiyorum birde agulatasyon varmış o neyse artık bilmiyorum bir kaç yerde topaklanma diye okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?