• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde hareket hızı düşük olup , hamile kalmayı başaran...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hım onu bilmiyorum bizimde hız 0 dı benım esım proxed plus kullandı uc ay be kuru ıncır cevız fındık ve kecıboynuzu ozu aldım soguk pres bunların cok faydası oldu hatta kuru ıncırı zeytınyagında bekletıyorsun bır gun sabahları ac karnına yıyor suan öyle yapıyorum bu sekılde daha faydalıymıs ınsallah sızınkıde duzelır bızdede morfolojı%4 esıne ılac vermedılermı takıldıgın bırsey olursa bıldıgım konuda yardımcı olurum ben cok aratsırdım hazırandan berı tedavı goruyoruz bebek asamasına bu ay gecebıldık umudunu yıtırme hersey duzeıyor

yardımcı olurum demene çok sevindim allah razı olsun :)))biz de temmuz ayından beri tedavi görüyoruz.. proxeed plus L arginine kullandık 3 ay ama bir değişiklik olmadı doktor varikosel olmamasına ragmen eşime ameliyat dedi son çağre :( tabi bizim umutlar yerle bir oldu özel hastaneye gidiyorduk farklı iki devlet hastanesine gittik içimiz rahat etmedi sonuçları gösterdik ek olarak bir kaç tetkik de yapıldı ve iki doktorda kesinlikle ameliyat olmasını gerektirecek birşey yok dedi içimiz rahatladı çok şükür :) en son doktor trentilin diye bir ilaç daha verdi... uzun zamandır bende takip ediyordum burayı bir hafta oldu incir ve havuç kürüne başlayalı tabi yanında diğer ilaçları da kullanmaya devam ediyor birde site de çinko ve selenyum u duydum onları da aldım onları da içiriyorum bu arada geçen ay bir biyolojik gebelik yaşadım :((sizinle aynı gibi sıkıntılarımız haberleşirsek sevinrim bu arada hangi şehirdesiniz?? kusura bakmayın uzun bir msj oldu konuşabileceğim biri çıkınca karşıma :)

yardımcı olurum demene çok sevindim allah razı olsun :)))biz de temmuz ayından beri tedavi görüyoruz.. proxeed plus L arginine kullandık 3 ay ama bir değişiklik olmadı doktor varikosel olmamasına ragmen eşime ameliyat dedi son çağre :KK43: tabi bizim umutlar yerle bir oldu özel hastaneye gidiyorduk farklı iki devlet hastanesine gittik içimiz rahat etmedi sonuçları gösterdik ek olarak bir kaç tetkik de yapıldı ve iki doktorda kesinlikle ameliyat olmasını gerektirecek birşey yok dedi içimiz rahatladı çok şükür :) en son doktor trentilin diye bir ilaç daha verdi... uzun zamandır bende takip ediyordum burayı bir hafta oldu incir ve havuç kürüne başlayalı tabi yanında diğer ilaçları da kullanmaya devam ediyor birde site de çinko ve selenyum u duydum onları da aldım onları da içiriyorum bu arada geçen ay bir biyolojik gebelik yaşadım :KK43:(sizinle aynı gibi sıkıntılarımız haberleşirsek sevinrim bu arada hangi şehirdesiniz?? kusura bakmayın uzun bir msj oldu konuşabileceğim biri çıkınca karşıma :)

Allah sendende razi olsun ne demek bildigim konuda seve seve yardimci olurum bencede ameliyata gerek yok benim esimdede varikosel yok dr ameliyattan bahsetmedi esin sigara kullaniyorsa birakmali kilosu varşa zayiflamali sicak ortamdan sicak dustan uzak durmali bizim dr bunlari soyledi hazir gidlardan kacinilnali sebze agirlikli vitaminli urunler tuketilmeli benim esim o ilaci kullandi onun disinda keciboynuzu ozu incir kuruyemis bunlaro duzenli olarak tuketti ama sizde oyle yapin ben hergun hazirlayip onune getiriyordum duzelir Allah'in izniyle estagfurullah ne demek uzun yazdim stres yapma ben burda cok olumsuz yazi okudum dedim kesin yukselmeyecek hic umudum yoktu xom uzdum kendimi ama sonuci gorunce cok sasirdim ben adanayim sen nerdensin

Allah sendende razi olsun ne demek bildigim konuda seve seve yardimci olurum bencede ameliyata gerek yok benim esimdede varikosel yok dr ameliyattan bahsetmedi esin sigara kullaniyorsa birakmali kilosu varşa zayiflamali sicak ortamdan sicak dustan uzak durmali bizim dr bunlari soyledi hazir gidlardan kacinilnali sebze agirlikli vitaminli urunler tuketilmeli benim esim o ilaci kullandi onun disinda keciboynuzu ozu incir kuruyemis bunlaro duzenli olarak tuketti ama sizde oyle yapin ben hergun hazirlayip onune getiriyordum duzelir Allah'in izniyle estagfurullah ne demek uzun yazdim stres yapma ben burda cok olumsuz yazi okudum dedim kesin yukselmeyecek hic umudum yoktu xom uzdum kendimi ama sonuci gorunce cok sasirdim ben adanayim sen nerdensin
Allah ın izniyle olacak ona hiç şüphem yok sadece süreç yoruyor insanı... Rabbim başka dert vermesin diğer yazıları okuyorum da neler var neler bizdekine dert diyemeyiz... dr aynılarını bize de söyledi uymaya çalışıyoruz aslına yaşam tarzımız olmaya başladı :) sebze ağırlıklı beslenen bir çiftiz o yönden sıkıntımız yok çok şükür... bu arada yazılardan araştırdığım kadarı ile keçiboynuzu kürü ile havuç kürünü dönüşümlü yaparsak daha iyi oluyormuş özellikle morfoloji ileri hızı ve kalitesi çok artıyormuş. 1 ay sonra tekrar test yaptıracaz Rabbimin iziyle güzel sonuçlar alacaz inancım tam...ilk olarak ileri hız için havuç kürüne başladık biz bitiminde hemen keçiboynuzu kürüne başlayacaz inş. 6 ay da çok iyi sonuç alanlar var bizde onlardan oluruz inş. bu arada ben de ankaradayım :) birde kaan aydos hocayı duydun mu ondan randevu aldık bir görünecek eşim içimiz rahat etsin istiyoruz tedavisinden olumlu sonuç alan 3 arkadaşım var....

Allah ın izniyle olacak ona hiç şüphem yok sadece süreç yoruyor insanı... Rabbim başka dert vermesin diğer yazıları okuyorum da neler var neler bizdekine dert diyemeyiz... dr aynılarını bize de söyledi uymaya çalışıyoruz aslına yaşam tarzımız olmaya başladı :) sebze ağırlıklı beslenen bir çiftiz o yönden sıkıntımız yok çok şükür... bu arada yazılardan araştırdığım kadarı ile keçiboynuzu kürü ile havuç kürünü dönüşümlü yaparsak daha iyi oluyormuş özellikle morfoloji ileri hızı ve kalitesi çok artıyormuş. 1 ay sonra tekrar test yaptıracaz Rabbimin iziyle güzel sonuçlar alacaz inancım tam...ilk olarak ileri hız için havuç kürüne başladık biz bitiminde hemen keçiboynuzu kürüne başlayacaz inş. 6 ay da çok iyi sonuç alanlar var bizde onlardan oluruz inş. bu arada ben de ankaradayım :) birde kaan aydos hocayı duydun mu ondan randevu aldık bir görünecek eşim içimiz rahat etsin istiyoruz tedavisinden olumlu sonuç alan 3 arkadaşım var....
Haklisin surec yoruyor canim ama bu mucadeleyede zamanla alisiyorsun evet cok sukur bizim durumlar iyi daha kotu durumda olanlar var Allah herkesin yardimcisi olsun boyle umutlu olmana cok sevindim inancimi olmadan olmaz cunku keciboynuzu ozunu soguk pres al canim onun faydasi oluyor kaan aydosu duydum iyi diyorlar en iyisi gidip kafayi rahatlatmak insallah hemen düzelir degerler canim iyi haberlerini bekliyorum

Haklisin surec yoruyor canim ama bu mucadeleyede zamanla alisiyorsun evet cok sukur bizim durumlar iyi daha kotu durumda olanlar var Allah herkesin yardimcisi olsun boyle umutlu olmana cok sevindim inancimi olmadan olmaz cunku keciboynuzu ozunu soguk pres al canim onun faydasi oluyor kaan aydosu duydum iyi diyorlar en iyisi gidip kafayi rahatlatmak insallah hemen düzelir degerler canim iyi haberlerini bekliyorum

Amiinn.. Rabbim büyük olacak inş :) haşlanan keçiboynuzundan daha mı iyi oluyor özü ?? ben haşlamayı düşünüyordum... umarım sen de tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu :)bende senden iyi haberler bekliyorum :)) bu ara da E vitamini de iyi geliyormuş gerçi sen bunları okumuşsundur burdan :)

Amiinn.. Rabbim büyük olacak inş :) haşlanan keçiboynuzundan daha mı iyi oluyor özü ?? ben haşlamayı düşünüyordum... umarım sen de tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu :)bende senden iyi haberler bekliyorum :)) bu ara da E vitamini de iyi geliyormuş gerçi sen bunları okumuşsundur burdan :)

Canim kurunu yap bir hafta ayni zamanda ozunude al bence zarari olmaz gunde bir yemek ve bir tatli kasigi yesin evet e vitaminide iyi geliyormus :) insallah güzel haber verebilirim canim 4 tane yumurtam olmus bugunde catlatma ignemi vuruldum iliski takvimine uyup 6 araligi bekleyecegim heyecanliyim :)

Canim kurunu yap bir hafta ayni zamanda ozunude al bence zarari olmaz gunde bir yemek ve bir tatli kasigi yesin evet e vitaminide iyi geliyormus :) insallah güzel haber verebilirim canim 4 tane yumurtam olmus bugunde catlatma ignemi vuruldum iliski takvimine uyup 6 araligi bekleyecegim heyecanliyim :)

ayy çok sevindim senin adına :) bi bakmışsın sen bir isterken yüce yaradanım iki tane vermiş :))) inş güzel haberlerini alırız :)) havuç kürü bitsin hemen öze de başlıyorum bu arada benim de haftaya kontrolüm var bakalım bana ne diyecek doktorum bende pco hastasıyım :( geçen ay çatlatma iğnesi oldum biyoljik gebelik oluştu :KK43: bu ay tekrar klomen verir mi bilmiyorum :(

ayy çok sevindim senin adına :) bi bakmışsın sen bir isterken yüce yaradanım iki tane vermiş :))) inş güzel haberlerini alırız :)) havuç kürü bitsin hemen öze de başlıyorum bu arada benim de haftaya kontrolüm var bakalım bana ne diyecek doktorum bende pco hastasıyım :KK43: geçen ay çatlatma iğnesi oldum biyoljik gebelik oluştu :KK43: bu ay tekrar klomen verir mi bilmiyorum :KK43:
Sagol canim benim amin insallah canim olumlu sonuclanir istemez degilim ikizleri biri erkek biride kiz olursa tamam :) him bak hamile kalabilmissin yine olur canim bence yine klomen verir benim dr um uc ay klomen deneyelkm kaliteli yum olusmasina ragmen gebelik olusmazaa asilama yapaeiz dedi

Sagol canim benim amin insallah canim olumlu sonuclanir istemez degilim ikizleri biri erkek biride kiz olursa tamam :) him bak hamile kalabilmissin yine olur canim bence yine klomen verir benim dr um uc ay klomen deneyelkm kaliteli yum olusmasina ragmen gebelik olusmazaa asilama yapaeiz dedi
aynısını bana da söyledi dr ama eşimde hareket sıkıntısı var ya o yüzden klomen kullanmam su an için mantıklı gelmiyor :( birde ticarethane gibi olmuş klinikler artık hangisi gerçekten bizim için daha iyi bilemiyorum :( istiyorum ki doğal yolla olsun çok dua ediyorum rabbim tattırsın bizede inş... bu arada kenzül arş duasını oku 1 ay boyunca her gece Rabbim geri çevirmez inş dualarımızı..

aynısını bana da söyledi dr ama eşimde hareket sıkıntısı var ya o yüzden klomen kullanmam su an için mantıklı gelmiyor :KK43: birde ticarethane gibi olmuş klinikler artık hangisi gerçekten bizim için daha iyi bilemiyorum :KK43: istiyorum ki doğal yolla olsun çok dua ediyorum rabbim tattırsın bizede inş... bu arada kenzül arş duasını oku 1 ay boyunca her gece Rabbim geri çevirmez inş dualarımızı..

Anladim canim esimin degerlerinin yukseldigini bilmeden onceki iki ayda bende umutsuz hic aklima bile gelmiyordu ilk defa bu ay umutluyum canim klomende kullaninca Rabbim yuzumuze baksin o konuda haklisin dr iyi arastirmak lazim okurum canim Rabbim kabul etsin

Anladim canim esimin degerlerinin yukseldigini bilmeden onceki iki ayda bende umutsuz hic aklima bile gelmiyordu ilk defa bu ay umutluyum canim klomende kullaninca Rabbim yuzumuze baksin o konuda haklisin dr iyi arastirmak lazim okurum canim Rabbim kabul etsin
şansın bayagı yüksek inş olur ve kucağına alırsın :) 15 gün zorlu bir süreç seni bekliyor şimdi :110:ağır kaldırma kesinlikle yorulma sürekli dinlen ki bebek olursa tutunabilsin :) benim ki tutunamadı :( hayırlı güzel haberlerini bekliyorum durumdan haberdar et olur mu :)

şansın bayagı yüksek inş olur ve kucağına alırsın :) 15 gün zorlu bir süreç seni bekliyor şimdi :110:ağır kaldırma kesinlikle yorulma sürekli dinlen ki bebek olursa tutunabilsin :) benim ki tutunamadı :KK43: hayırlı güzel haberlerini bekliyorum durumdan haberdar et olur mu :)

Aynen canim heyecanli bir donem beni bekliyor dikkat edecegim canim insallah olur cok sagol habersar ederim muhakka canim

Merhaba,
%20 indirim kampanyamız devam ediyor.
www.atiserimarket.com

KUPON KODU: KADINLAR (ödeme sayfasında kullanacaksınız)

Ürünlerimiz Organik ve Hacettepe Üniversitesi onaylıdır.
Kendi üretimimizdir, fason üretim değildir.

merhaba bekleyıse devam bır hafta kaldı dıyebılırım gunum gecerse test yapacagım sızde nedır durumlar
biz bekleme sürecindeyiz eşim tedavi oluyor bu arada bende boş durmuyorum burada ne okuduysam uygulamaya çalışıyorum rabbim kucagımızı boş bırakmasın inş :) aralık sonunda bir test daha yapılacak inş iyi çıkar benim doktorum da 2 ay daha doğal yolla olmasını bekleyelim bakalım dedi :stop:

biz bekleme sürecindeyiz eşim tedavi oluyor bu arada bende boş durmuyorum burada ne okuduysam uygulamaya çalışıyorum rabbim kucagımızı boş bırakmasın inş :) aralık sonunda bir test daha yapılacak inş iyi çıkar benim doktorum da 2 ay daha doğal yolla olmasını bekleyelim bakalım dedi :stop:

Hımm yap canım muhakkak faydası oluyor yapılanların Amin Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın hadi inşallah testı iiy cıkar

Aynen canım önemlı olan inanmak buda bizim sınavamız Allah'ın izniyle sonu güzel olacak
Aynen bende öyle düşünüyorum bi arkadaşım bu ay hamile kalmış 1 yıldır istiyordu kendiliğinden oldu ama öncesinde bi defa soğan kürü yaptı ve inandı sonuç da oldu çok şükür darısı bize inş

Back
X