- 12 Kasım 2015
- 192
- 48
- 18
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Hım onu bilmiyorum bizimde hız 0 dı benım esım proxed plus kullandı uc ay be kuru ıncır cevız fındık ve kecıboynuzu ozu aldım soguk pres bunların cok faydası oldu hatta kuru ıncırı zeytınyagında bekletıyorsun bır gun sabahları ac karnına yıyor suan öyle yapıyorum bu sekılde daha faydalıymıs ınsallah sızınkıde duzelır bızdede morfolojı%4 esıne ılac vermedılermı takıldıgın bırsey olursa bıldıgım konuda yardımcı olurum ben cok aratsırdım hazırandan berı tedavı goruyoruz bebek asamasına bu ay gecebıldık umudunu yıtırme hersey duzeıyor
yardımcı olurum demene çok sevindim allah razı olsun :)))biz de temmuz ayından beri tedavi görüyoruz.. proxeed plus L arginine kullandık 3 ay ama bir değişiklik olmadı doktor varikosel olmamasına ragmen eşime ameliyat dedi son çağre tabi bizim umutlar yerle bir oldu özel hastaneye gidiyorduk farklı iki devlet hastanesine gittik içimiz rahat etmedi sonuçları gösterdik ek olarak bir kaç tetkik de yapıldı ve iki doktorda kesinlikle ameliyat olmasını gerektirecek birşey yok dedi içimiz rahatladı çok şükür :) en son doktor trentilin diye bir ilaç daha verdi... uzun zamandır bende takip ediyordum burayı bir hafta oldu incir ve havuç kürüne başlayalı tabi yanında diğer ilaçları da kullanmaya devam ediyor birde site de çinko ve selenyum u duydum onları da aldım onları da içiriyorum bu arada geçen ay bir biyolojik gebelik yaşadım (sizinle aynı gibi sıkıntılarımız haberleşirsek sevinrim bu arada hangi şehirdesiniz?? kusura bakmayın uzun bir msj oldu konuşabileceğim biri çıkınca karşıma :)