• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde hareket hızı düşük olup , hamile kalmayı başaran...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.

esimde varikosel var ameliyattan once 2 milyondu hiz morfoloji anormallik hepsi kotuydu ameliyattan sonra bir kere biraz yuksek cikti ondan sonra hep dusuk cikti en son 9 milyonlarda cikmisti hiz vs hepsi yine dusuk tam hatirlamiyorum ama dr dedigine gore hamilelik olmayacak degerlerdeydi martta hamile kaldim ama 8 haftalikken dusuk yaptim.bilmiyorum ama dusugu de spermin kotu olmasina bagliyorum

slm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.
Canım bizde de ileri hareket %10 . hareketsizlik %60. Morfoloji %3. Üroloji doktoru bu değerlerle olmadı mı diye sorduktan sonra eşime ilaç yazdı ve 6 ay ile 1 yıl arası bekleyin dedi. Kadın doğumcuya gittim bu değerlerle normal yoldan olması düşük bir ihtimal. Çok fazla beklemeyin 6 ay uzun bir süre dedi. Biz de karar aşamasındayız. Eşime kalsa bekleriz daha 1 yıl ama ben başının etini yiyorum:KK45:

Canım bizde de ileri hareket %10 . hareketsizlik %60. Morfoloji %3. Üroloji doktoru bu değerlerle olmadı mı diye sorduktan sonra eşime ilaç yazdı ve 6 ay ile 1 yıl arası bekleyin dedi. Kadın doğumcuya gittim bu değerlerle normal yoldan olması düşük bir ihtimal. Çok fazla beklemeyin 6 ay uzun bir süre dedi. Biz de karar aşamasındayız. Eşime kalsa bekleriz daha 1 yıl ama ben başının etini yiyorum:KK45:
cnm bize doktor perşembe günü bu degerlerle bir yıl içinde çocuk sahibi olma ihtimaliniz %5 bile değil bir an önce beklemeden aşılama veya tüp bebek yaptırın dedi. cuma günü de bende çikolata kisti oldugunu öğrendim 3cm boyutunda. bende bu ay doğal büyüyen yumurtamla aşılama yaptırmaya karar verdim. dün gece çatlatma iğnemi yaptık pazartesi günü de aşılamam olacak Allah ın izniye inşallah ilk aşılamam da tutar...

bizde o ilaçlar pek fayda etmedi cnm tmm hızlı ileri hareket biraz arttı ama hareketsizlik oranı da arttı. hareketsizlik %57 iken ilaç tedavisi bittikten sonra %72 oldu daha beter oldu anlayacağın...

cnm bize doktor perşembe günü bu degerlerle bir yıl içinde çocuk sahibi olma ihtimaliniz %5 bile değil bir an önce beklemeden aşılama veya tüp bebek yaptırın dedi. cuma günü de bende çikolata kisti oldugunu öğrendim 3cm boyutunda. bende bu ay doğal büyüyen yumurtamla aşılama yaptırmaya karar verdim. dün gece çatlatma iğnemi yaptık pazartesi günü de aşılamam olacak Allah ın izniye inşallah ilk aşılamam da tutar...
İnşallah olur canım. Dualarım seninle. Biz de ekim ayında tüp bebek yaptıralım diyorum. Eşimi ikna etmek üzereyim.

İnşallah olur canım. Dualarım seninle. Biz de ekim ayında tüp bebek yaptıralım diyorum. Eşimi ikna etmek üzereyim.
bugün yapıldı asılamam canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. gerisi Allah a kaldı nasip ederse tutar inşallah... ALLAH isteyen herkese nasip etsinn..

İnşallah tutar. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Zor mu aşılama yaptırmak canım.
insallah cnm.. yok cnm hiç zor değil birkaç dakika sürüyor. rutin kontrol gibi hissetmedim bile. gitmeden önce kk dan okumustm çok zor yazanlar olmuş bende korkmuştm ama hiç korkulacak bişe değil. sadece idrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor insanı

insallah cnm.. yok cnm hiç zor değil birkaç dakika sürüyor. rutin kontrol gibi hissetmedim bile. gitmeden önce kk dan okumustm çok zor yazanlar olmuş bende korkmuştm ama hiç korkulacak bişe değil. sadece idrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor insanı
Sonucu bize bildir canım. İnşallah tutar Allah hayirli evlatlar verir musmutlu olursun:anneadayı::KK46::KK46:

Canım emodex denen ilacı doktor eşime de yazmış . Hala almadık . Siz faydasini görmediniz mi
cnm ben seni aylarca ovulasyon testiyle ilgili sayfandan takip ediyrm sorunu cvplamadan önce bunu söylemek istedim.:)ilacı 3 ay kullandı esim ileri hız 3 dü 9 oldu, mldeki sayı 22 milyondu 47 milyon oldu

cnm ben seni aylarca ovulasyon testiyle ilgili sayfandan takip ediyrm sorunu cvplamadan önce bunu söylemek istedim.:)ilacı 3 ay kullandı esim ileri hız 3 dü 9 oldu, mldeki sayı 22 milyondu 47 milyon oldu
Hı .. Ay ne güzel ben de alıyim o halde. Senin de inş. Tutar. Gel topic é sana da ugurlu gelir inşallah

Benim eşiminde totalde 58.500 milyon mil de 17 milyon iki saat sonunda spremlerın %85 i hareketsiz ve ilk yarım saatte tam hareketlılerın hepsı ölüyor zaten ilk etaptada %5 i hareketli ürolojiye gittik varikosel çıkmadı dr proxeed plus kullan ıkı ay sonra testı yenıle dedı suan ılacı kullanlı bır ay bıtmek uzere benım dr da testı yaptırın ondan sonra goruselım nasıl bır yol ızleyecegımızı dedı ne olacak nasıl olacak bılmıyorm bazen strese gırıyorum bana oyle gelıyorkı ekımde asılama olur gıbı

bu ilk yarım saatte hızlı olanlara ve ölenlere nasıl bakıyorlar özel bir test mi biz özelde yaptırdık ama bunlar yazmıyor :(

bu ilk yarım saatte hızlı olanlara ve ölenlere nasıl bakıyorlar özel bir test mi biz özelde yaptırdık ama bunlar yazmıyor :KK43:

Valla sprem testı diye yaptırdık özelde öyle çıktı test ama ikinci yaptırdıgımız testti baska yerde yaptırdık orda yazmıyordu sizde degerler nedir benım esımın ıkı ay ılac tedavısı sonunda duzeldı cok sukur bu ay klomenle tedavıye basladık esım ılacı toplam uc ay kullandı sansımız artsın dıye

Merhaba,

Keçiboynuzu özü eminim tüketiyorsunuzdur, bizzat ürettiğimiz Hacettepe Üniversitesi onaylı, ORGANİK ve GLİKOZ ŞURUPSUZ ürünlerimizi öneririz:
Kadınlar Kulübü üyelerine özel de %20 indirimimiz var.
Ödeme ekranında KADINLAR kupon kodunu girmeniz yeterli :)
http://www.atiserimarket.com/

Valla sprem testı diye yaptırdık özelde öyle çıktı test ama ikinci yaptırdıgımız testti baska yerde yaptırdık orda yazmıyordu sizde degerler nedir benım esımın ıkı ay ılac tedavısı sonunda duzeldı cok sukur bu ay klomenle tedavıye basladık esım ılacı toplam uc ay kullandı sansımız artsın dıye

bizde özelde yaptırdık ama ayrıntılı değil böyle :( bizim sperm sayısı iyi çok şükür ama ileri hızlı sıfır :( morfoloji de %3-4 yani doğal yolla olur diyorlar ama hiç ileri hareketli yokken nasıl olacak bilmiyorum :( birde agulatasyon varmış o neyse artık bilmiyorum bir kaç yerde topaklanma diye okudum...

bizde özelde yaptırdık ama ayrıntılı değil böyle :KK43: bizim sperm sayısı iyi çok şükür ama ileri hızlı sıfır :KK43: morfoloji de %3-4 yani doğal yolla olur diyorlar ama hiç ileri hareketli yokken nasıl olacak bilmiyorum :KK43: birde agulatasyon varmış o neyse artık bilmiyorum bir kaç yerde topaklanma diye okudum...

Hım onu bilmiyorum bizimde hız 0 dı benım esım proxed plus kullandı uc ay be kuru ıncır cevız fındık ve kecıboynuzu ozu aldım soguk pres bunların cok faydası oldu hatta kuru ıncırı zeytınyagında bekletıyorsun bır gun sabahları ac karnına yıyor suan öyle yapıyorum bu sekılde daha faydalıymıs ınsallah sızınkıde duzelır bızdede morfolojı%4 esıne ılac vermedılermı takıldıgın bırsey olursa bıldıgım konuda yardımcı olurum ben cok aratsırdım hazırandan berı tedavı goruyoruz bebek asamasına bu ay gecebıldık umudunu yıtırme hersey duzeıyor

Back
X