- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Total 18 milyon canım, ileri hızlı hareketli % 18 toplam hareketsiz ise % 50 si kalıyor 9 milyon Sperm, hızda düşük eşim sigara içiyor bırakmıyor Allah yardımcımız olsunaslında kruger kriterlerine göre olmasa da normal standart kriterlere göre morfoloji tüm spermiogramlarda belli oluyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. ayrıca 18 milyon mililitredeki sperm sayısı mı total mi? %18 hareketli olanlar ileri hızlı olan mı yavaş hareketli olan mı? lütfen umudunuzu yitirmeyin. zor bir süreç ama Allah isterse sperm değerleri ne olursa olsun olur. bizde de benim tek tüp kapalı çıktı. eşimde ileri hareketli sperm sıfır, morfoloji sıfır (krugere göre) sadece sperm sayısı çok iyi. bize de tüp bebek önerdiler. araştırma aşamasındayız. bu arada 6 yaşında bir kızım var üstelik 2 ayda ve plansız bir şekilde gebe kalmıştım. şimdi 2. için uğraşıyoruz. muhtemelen kızıma gebe kaldığım sıralar tetkiklerimiz iyiydi diye düşünüyorum yada Allahım ol dedi oldu ve inş yine ol diyecek olacak bizim de sizin de isteyen herkesin de :) umudunu kaybetme lütfen
İnş canım biz de isteyen herkes de bir an önce hamiş olurTotal 18 milyon canım, ileri hızlı hareketli % 18 toplam hareketsiz ise % 50 si kalıyor 9 milyon Sperm, hızda düşük eşim sigara içiyor bırakmıyor Allah yardımcımız olsun
Hızı yüzde kaç? Hız problemi olanların çoğu düşük yapıyor bu da ayrı üzücü bi durum, Allah bir daha yaşatmasınbizim morfoloji ve hareket çok kötü idi ama sperm sayısı 47 milyondu. hamile kaldım ama düştü ne yazıkki..
Mucize olmuş inşallah kalp atışını duyar ve sonunda elinize almak nasip olur dua edicem, sizde bize edin lütfen ve kalp atışını duyunca cinsiyeti belli olunca yazın yine lütfen buraya.Mrh heralde en kötü durumda olan bendim hareket 0 dı varikosel ameliyatı oldu eşim sonra ileri hareket sıfıra düştü bir ay havuc suyu bir ay keciboynuzu bir ayda cakşır suyu içti eşim doktorun verdiği ilaçlarda vardı gelecek ay sperm testi yaptıracaktık ama şimdihamileyim 3 haftalık şok olduk allahtan ümit kesilmez biraz da kısmet işi aşılama bile olmuyodu tüp bebek merkezi arastırıoduk doktor şok oldu inanamadı tabi dua da cok ettim kendimi duaya verdim cok caresiz kalmıstım inş allah sizlere de yasatır bu mutluluğu sabredin şimdi herkes için dua ediyorum
Sperm konsantrasyonu 47 milyon hızlı hareketli %2.1 orta hareketli %6.4 hareketli %12, aktif sperm konsantrasyonu 6 milyon, deformasyon oranı %18 morfoloji yi ayrıca belirtmemiş bu raporda. Bakalım biz de buna bağlayıp ameliyat olduk inşallah Rabbim şifa eder sorunsuz hayırlı bi gebelik geçiririm en kısa zamandaH
Hızı yüzde kaç? Hız problemi olanların çoğu düşük yapıyor bu da ayrı üzücü bi durum, Allah bir daha yaşatmasın
Güzel güzel ama bizimkinin orası cok büyük maf ediyor beni zorlanıyorum inan çocuk olsada kurtulsam elindenne güzel işte :)
kimse memnun değil :) kimi küçük der memnun kalmaz kimi büyük der memnun kalmaz :)Güzel güzel ama bizimkinin orası cok büyük maf ediyor beni zorlanıyorum inan çocuk olsada kurtulsam elinden
Mrh heralde en kötü durumda olan bendim hareket 0 dı varikosel ameliyatı oldu eşim sonra ileri hareket sıfıra düştü bir ay havuc suyu bir ay keciboynuzu bir ayda cakşır suyu içti eşim doktorun verdiği ilaçlarda vardı gelecek ay sperm testi yaptıracaktık ama şimdihamileyim 3 haftalık şok olduk allahtan ümit kesilmez biraz da kısmet işi aşılama bile olmuyodu tüp bebek merkezi arastırıoduk doktor şok oldu inanamadı tabi dua da cok ettim kendimi duaya verdim cok caresiz kalmıstım inş allah sizlere de yasatır bu mutluluğu sabredin şimdi herkes için dua ediyorum
canım benim eşimin 3 ay sonra yeni değerleri 7 milyond an 72 milyona yusseldi.hız a+b %35benım eşimde varıkosel amelıyatı oldu.sperm sayısı 46 mılıyondu hareket yuzde 11 di. varıkosel amelıyatından 6 ay sonra tekrar test yaptık.sperm 68 mılyon olmus hızda yuzde 17 ye cıkmıs. ama hala yetersız hızın %25 uzeri olması gerekıyormus.hızı dusekkende hamıle kalan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?