eşinde erken boşalma ereksiyon olamama sorunu olanlar varmı?

Olmayinca uzulursun elbet ama bunu esinle konusacak elini tutarak oksayarak severek anlatmalisin yataktan kalkip giderek degil. Suan sana cok istese bile bututumundan dolayi yaklasamiyor ki yine ayni sey olacak esim kalkip gidecek bu zihniyette suan. Doktor tedavisini reddeder diyorsaniz bunu boyle cozumleyeceksiniz baska yolu yok. Yeri gelecek hicbirsey yapmayacaksiniz yeri gelecek dolu doku gececek o geceler. Siz vajinismus falan olsaydiniz sen kadinmisin diyip kalkip gitse dunyaniz kararirdi. Oyuzden oturup konus once konusmak. Evliligin yemini iyi gunde ve kotu gunde degilmidir zaten:KK52:

Olmayinca uzulursun elbet ama bunu esinle konusacak elini tutarak oksayarak severek anlatmalisin yataktan kalkip giderek degil. Suan sana cok istese bile bututumundan dolayi yaklasamiyor ki yine ayni sey olacak esim kalkip gidecek bu zihniyette suan. Doktor tedavisini reddeder diyorsaniz bunu boyle cozumleyeceksiniz baska yolu yok. Yeri gelecek hicbirsey yapmayacaksiniz yeri gelecek dolu doku gececek o geceler. Siz vajinismus falan olsaydiniz sen kadinmisin diyip kalkip gitse dunyaniz kararirdi. Oyuzden oturup konus once konusmak. Evliligin yemini iyi gunde ve kotu gunde degilmidir zaten:KK52:
ben öyle birşey yapmıyorum zaten :))

Canim.son mesaji konu sahibine ithafen yazdim etiketlemeyi unutmusum k.bakma:) kimsenin yatak odasi mukemmel degil yatak odasi cok mukemmel olanlarda zaten ayni yatak odasinda kalmiyordur hayatin sinavlari iste :KK76:

iyi olanlarda vardır ama iyi olması için karşılıklı emek verilmesi gerekiyor sevgi içinde cinsellik içinde

Valla evlenince isler degisiyor. Kalip mecburen mucadele ediyoruz. :)

kadın olarak herşeyle mücadele ediyoruz iyi bir cinsellik içinde hep mücadele edeceğiz inşallah :)

Canim.son mesaji konu sahibine ithafen yazdim etiketlemeyi unutmusum k.bakma:) kimsenin yatak odasi mukemmel degil yatak odasi cok mukemmel olanlarda zaten ayni yatak odasinda kalmiyordur hayatin sinavlari iste :KK76:

ben öyle demedim yanlış anlasılmasın içimden diyessim geliyor dedim,yoksa hıc orgazm olmadan oluyomus gıbı yapıyordum erkeklık gururu zedelenmesın kendıne guvensın dıye,hiç bişey anlamasamda çogu zaman çok güzeldi falan derdim,ama şimdi kurtuldum artık cınsellık yok bır sure

9 senedir evliyiz, eşim 1 hafta boyunca boşalmadan ilişkiye girebiliyor. en kısa ilişkimiz 4 saat sürüyor bu 9 senedir bu şekilde, ama söylediğine göre evlenmeden önce çok erken boşalıyormuş, şimdi kontrol etmeyi öğrenmiş istediğim zaman boşalırım diyor. çok geç boşalması benimde işime geliyor
kontrol ile ilgil biraz bizi bilgilendirsen kardeşim.hayretler içinde kaldım 4 saat nedemek .meajı ozelime atarsan sevinirim.

ben öyle demedim yanlış anlasılmasın içimden diyessim geliyor dedim,yoksa hıc orgazm olmadan oluyomus gıbı yapıyordum erkeklık gururu zedelenmesın kendıne guvensın dıye,hiç bişey anlamasamda çogu zaman çok güzeldi falan derdim,ama şimdi kurtuldum artık cınsellık yok bır sure

Erken boşalma sebepleri genellikle, tecrübesizlik sonucu aşırı heyecanlanma (psikolojik), gençlikte mastrübasyon ile bedenini hızlıca boşalmaya alıştırma (fizyolojik). Eşinize negatif yaklaşır gururunu incintirseniz psikolojik sorunu daha da derinleştirirsiniz.

Çözüm için önerebileceklerim:

1. 15-20 dakika dinlenip birden fazla defa ilişkiye girmek. Sertleşme konusunda sorun yaşamazsanız genellikle 2. seferde erken boşalma olmaz, bu en kolay çözümdür (özellikle genç yaşlarda). Ayrıca size çok absürd gelmeyecekse, eşiniz ilişki öncesi 1 defa mastrübasyon ile kendini boşaltabilir, ilişkiye göre daha az enerji harcayarak boşalacağı için 2. denemenin başarı şansı artacaktır.

2. İnancınıza ters değilse, eşiniz ilişkiden önce kafasını rahatlatacak kadar (fazlası sertleşmeme sorununa yol açar) alkol alabilir.

3. Karanlıkta yada loş ışıkta ilişkiye girmeyi deneyebilirsiniz, eşinizin heyecanlanmasına çözüm olabilir.

4. Farklı pozisyonlar deneyin illaki eşinizin daha az zevk aldığı bir pozisyon vardır. İlişkiye o pozisyonda başlarsanız süre uzar.

Yukarıda bir arkadaş minimum 4 saat ilişkiden bahsetmiş, bunun sırrını da vereyim. İlişkiyi birleşme sonrası 15-20 dakika eşiniz boşalmadan sürdürmeyi başarabilirseniz penisteki sinirlerin uyarma etkisi azalacaktır ve eşiniz bu defa tam tersi bir probleme sahip olacaktır. :) Daha önce boşalmamak için çaba sarfeden adamın artık boşalabilmek için çaba sarfetmesi gerekecektir. Bunun yaratacağı problemler, cinsel bölgelerde tahriş olur, vajinanın kuruması sonucu canınız yanar, eşiniz bir süre sonra sertliğini koruyamaz, erkeğe kadını tatmin edebilmiş olmanın verdiği haz dışında hiçbir faydası yoktur ve çok yorucudur. Eşiniz ilişkiyi boşalmadan bitirmek zorunda kaldıysa, erken boşalma sorunundan daha kötü bir deneyim yaşayacaktır. Hadi bir sır daha vereyim. :) Dengeyi bulmanın yolu eşinizin hashas bölgelerini keşfetmekten geçiyor, boşalmasını istediğinizde o bölgelerden uyaracaksınız. Mesela meme uçları gibi.

Eşinizden utanıp sıkılmayın, birbirinizin vücudunu, hashas bölgelerini falan iyice tanıyın, deneye yanıla düzene oturtursunuz zamanla. Mutluluklar dilerim...

10 senelik evliyim bizim cok sukur ole bi sorunumuz yok gayet vasarili esim sadece kendini degil benide dusunuyo ben ne zaman bosal dersem ozaman ama her seferinde onu gururlandiriyorum cok iyiydin superdin gibi seyler soyluyorum dahada istekli oluyo

10 senelik evliyim bizim cok sukur ole bi sorunumuz yok gayet vasarili esim sadece kendini degil benide dusunuyo ben ne zaman bosal dersem ozaman ama her seferinde onu gururlandiriyorum cok iyiydin superdin gibi seyler soyluyorum dahada istekli oluyo
anladikta ne alakasizsiniz.. Birde isminizniye erkek,

9 senedir evliyiz, eşim 1 hafta boyunca boşalmadan ilişkiye girebiliyor. en kısa ilişkimiz 4 saat sürüyor bu 9 senedir bu şekilde, ama söylediğine göre evlenmeden önce çok erken boşalıyormuş, şimdi kontrol etmeyi öğrenmiş istediğim zaman boşalırım diyor. çok geç boşalması benimde işime geliyor
Vay arkdas ya bizim kafamizi tasa vurmak lazim🤔🤔

selam kızlar eşimde erken bosalma sorunu var,1 bucuk senelık evlıyım ama bazen daha hiç bişey yapmadan o boşalıyor bende oyle sap gibi kalıyorum.hıç orgazm olmadım galiba nasıl olur bilmiyorum o duyguyu hiç yajşamadım.25 gundur ilişkiye girmiyoruz bıraz sıkıntılı bı dönemdi bende anti depresan falan kullanıyorum onunda etkısıyjle hiç aklıma gelmiyordu.dun gece deneme ye çalıştık ama denemenin başlangııcında yıne aynı şey oldu:KK43: napcam ben dr gıt desem hayatta gitmez yardımlarınızı bekliyorum
BeNim esimdede ayNi var uzun geceler olan koruyucu kondom var onu kullanıyor ama gebelik düşündüğüm zAman kullaihkr ilk basktw bnekmde olmjhkrjd simddi oljhor duzelir esnin duzelmez bence

X