• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin erken boşalma sorunu

5 dakikadan az sürüyorsa (ön sevişmeyi katmıyoruz hesabın içine) erken boşalma diyor doktorlar. ama boşaldıktan sonra sert kalması iyi bir şey senin açından. arkadaşım sevişmelerinin 45 dakikadan az sürmediğini söyleyip şikayet ediyordu, meğer adamcağızın beyninde tümör varmış baskı yapan, o yüzden bir türlü boşalamıyormuş. iki taraf uyumlu hissetmiyorsa geç veya erken ikisi de sorun. beraberce bir doktora görünebilirseniz içiniz rahatlar bence.
ya aslında şimdiye kadar hiç problem olmamıştı bu boşalma olayı çünkü zevkte problem yok ....ama şimdi çoçuk yapmaya karar verdik eğer ilkinde boşalırsa ikimiz tam olarak tatmin olmuyoruz sonrasında devam etsek bile spermel geri geliyo zaten içerisi haddinden fazla cıvık olduğu için zevk vermiyor....ilkinde boşalmayıp ikinciyi beklesek malum ilk seferki sperm sayısı kadar fazla olmuyo ikincisi sanırım ya cocuk ya zevk ikisinden birini secmek lazım

hamile kalmanın zevkle ilgisi yok ki. tamamen yumurta sperm birleşmesi. geri gelen de spermler değil, onların içinde yüzdüğü sıvı :) malum bir şeyin onları ileri taşıması lazım. sonra sıvı dökülüyor, spermlerin bir kısmı yoluna devam ediyor bazıları ölüyor zaten ilk girişte.

hamile kalmanın zevkle ilgisi yok ki. tamamen yumurta sperm birleşmesi. geri gelen de spermler değil, onların içinde yüzdüğü sıvı :) malum bir şeyin onları ileri taşıması lazım. sonra sıvı dökülüyor, spermlerin bir kısmı yoluna devam ediyor bazıları ölüyor zaten ilk girişte.
sonuç olarak erken boşalma sorunumuz var mı acaba hani uzatmak istedikten sonra hertürlü uzatılır diye düşünüyorum aklını başka tarafa verir ama onuda ben istemem o anda o işle mesgulsek benle ilgilensin .....iiice saçmaladım heralde neyse canım sağol...

ön sevişmede klitorisi yeterince uyarırsa (el ile vs) üste çıktığınızda bu sorunu çözebilirsiniz.

Onu da denedim :KK23:

Klitoris sadece dışardan gelen baskılara çevap veriyor. Bu da tuhaf. Neyse bakalım daha orgazmı evliliğimin 2.ayında keşfetmiş biriyim, illa ilişki esnasında da orgazm olmayı keşfedebilirim zamanla. Tek derdim bu olsa amaan.

Onu da denedim :KK23:

Klitoris sadece dışardan gelen baskılara çevap veriyor. Bu da tuhaf. Neyse bakalım daha orgazmı evliliğimin 2.ayında keşfetmiş biriyim, illa ilişki esnasında da orgazm olmayı keşfedebilirim zamanla. Tek derdim bu olsa amaan.

zaten zamanla oluyor :) birbirine alıştıkça, nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını keşfettikçe.

Ben hiç gülemedim kusura bakmayın. Abuk sabuk dalgaya alacak cevaplar yerine yardımcı olabilecek mesajlar bekliyorum. Yada hiç yazmayın.
merhaba bendede aynı sorun 3 yıldır evliyiz erken boşalma derdi beni bitirdi hala eşime söyleyemedim eger bir çare bulursan banada yazarsan sevinirim birde birşeyi merak ediyorum mesela kaç dk sürüyor sizde yani erken boşalmadan kastın ne bizde bazen hiç içime girmeden boşalıyor bazen girdikten iki dakika sonra yani 3 yıldır maksımum sure 5 dk dır yardım bekliyorum

merhaba bendede aynı sorun 3 yıldır evliyiz erken boşalma derdi beni bitirdi hala eşime söyleyemedim eger bir çare bulursan banada yazarsan sevinirim birde birşeyi merak ediyorum mesela kaç dk sürüyor sizde yani erken boşalmadan kastın ne bizde bazen hiç içime girmeden boşalıyor bazen girdikten iki dakika sonra yani 3 yıldır maksımum sure 5 dk dır yardım bekliyorum
Canım aynı şey bizdede var maalesef bizim bir dkyı bile bulmuyor ben de ilişki anında orgazm yaşayamadım daha :KK12:

bu neredeyse herkesın sorunu sanırım bızdede 5 dk bulmuor ve ben daha olaya adapte olamadan hersey bır anda olup bıtıyor. gercı erken bosalmanın bırcok nedenı var tıpkı orgazm olamamanında oldugu gıbı.

bu neredeyse herkesın sorunu sanırım bızdede 5 dk bulmuor ve ben daha olaya adapte olamadan hersey bır anda olup bıtıyor. gercı erken bosalmanın bırcok nedenı var tıpkı orgazm olamamanında oldugu gıbı.

Valla 5dk yıı bulsa.. bizde 1dkyı bulmuyor eşimi ikna edemiyorum bir sorun var belki doktora gidelim diyorum ama...

uzmanların yaptıgı araştırmalara göre en erken boşalma bizim ulkemızde oluyormuş
Dünya erkeklerinin ortalama boşalma süresi
İngiltere 7.6 dakika
ABD 7 dakika
İspanya 5.8 dakika
Hollanda 5.1 dakika
Türkiye 3.7 dakika

Aynı sorun bende de var kızlar.eşim iliskiye başladiktan sonra saniyeler içinde boşalıyor.bıktım usandim artık.bu nedenle boşanmayı bile düşünüyorum.

Sanırım ben boşanıcam bu sebepten arkadaşlar. 5 yıldır düzelmedi eşim tedaviye de yanaşmıyor. Olan gençliğimize oluyor. Bıktım artık bu sorundan.

S
Bosanmak kolay degilki canım.iki çocuk var.iş güç yok.diyelim ki bosandık ya daha kötüsu olursa?
Sık sık ilişkiye girin...böylelikle öğreniyorlar zaten az biraz araştırma yaparsan araba sürmeyi öğrenmek gibi bişi olduğuna çok rastlarsın bir çok yazı okudum herkes aynı şeyi söylüyor nasıl kırmızı ışıkta arabalar duruyorsa o da zamanla durmayı öğrenecek ama..2 çocuk olduğuna göre daha kapsamlı bir sorun var demektir...doktor a gitmeye ikna et

Arkadaşlar eşleriniz ne sıklıkta ilişkiye girmek istiyor peki? Bnm eşimde istemiyor

Benim esimde de basladi erken bosalma sorunu genelde.ilk sexsimizde oluyodu ikincisinde bir saat sonra bosaliyordu ama simdi ilkinde saniyeler olmadan bosaliyor ve ben orgazm olamadan istegim kaciyor ikincisini istemiyorum o da istemiyor bu yuzden bi daha iloskiye girmeyelim diye bagirmakla kaliyorum

Benim esimde de basladi erken bosalma sorunu genelde.ilk sexsimizde oluyodu ikincisinde bir saat sonra bosaliyordu ama simdi ilkinde saniyeler olmadan bosaliyor ve ben orgazm olamadan istegim kaciyor ikincisini istemiyorum o da istemiyor bu yuzden bi daha iloskiye girmeyelim diye bagirmakla kaliyorum

bende nişanlıyım hnüz evli değilim 4 aya kadar evlenicem ama araştırırken geciktirici prezevatifler var onu ilişkiden önce bi müddden taakınca gecikme yaşanabiliyormuş araştırınca görmüştm.

bende nişanlıyım hnüz evli değilim 4 aya kadar evlenicem ama araştırırken geciktirici prezevatifler var onu ilişkiden önce bi müddden taakınca gecikme yaşanabiliyormuş araştırınca görmüştm.

Prezerfatife guvenme eger dusuncen hamile kalmamakksa. Yirtilabiliyorlar ve zevk vermiyorlar acimasiyla kaliyor

Prezerfatife guvenme eger dusuncen hamile kalmamakksa. Yirtilabiliyorlar ve zevk vermiyorlar acimasiyla kaliyor

zaten 4 ay sonra evlenicez dün nişanlımla konuştuk prezervatifi istemediğini söyledi doktora gidip hal alalım dedi. ama ben emin değilim doğum kontrl hapı kilo aldırıyormuş düzenli kullanım gerekliymiş.. çok emin değilim iğnede iyi olmuyor diyolar. evliliğin ilk bi ayı kadar hap ile korunmayı düşündm sonrasnda prezervatif olsun haplar bebeği etkilemsin istiyrm evlendkten yakşalık 1 sene sonra çocuk düşünüyoruzda napcam bilemiyorum açıkcası

zaten 4 ay sonra evlenicez dün nişanlımla konuştuk prezervatifi istemediğini söyledi doktora gidip hal alalım dedi. ama ben emin değilim doğum kontrl hapı kilo aldırıyormuş düzenli kullanım gerekliymiş.. çok emin değilim iğnede iyi olmuyor diyolar. evliliğin ilk bi ayı kadar hap ile korunmayı düşündm sonrasnda prezervatif olsun haplar bebeği etkilemsin istiyrm evlendkten yakşalık 1 sene sonra çocuk düşünüyoruzda napcam bilemiyorum açıkcası

Erkegin korunsun tatlim ne ilac ne de igne saglikli degil ben uc aylik ignesi vuruluyordum uc ayda bir ama ucuncu ignemi vurulmaya gittigimde bana bu ignenin kansere neden oldugunu soyledi bende biraktim esim prezarvatifi sevmiyor bu yuzden bosalma aninda geri cekiliyor en sagliklisi bu geri cekilsin eger olurda bebek zamanindan once icine bosalirsa ertesi gun hapi diye bisiy var onu kullanirsin ama surekli kullanma yan etkisi olabilir

Back