eşinde erken boşalma ereksiyon olamama sorunu olanlar varmı?

12 senedir evliyiz .Benim eşim dede bir senedir erken boşalma oluyor. çözüm aradık. Tavsiye üzerine en güzel penis halkası işe yaradı.Tavsiye ederim...

kan testimin sonucu pozitif:)) allah isteyen herkese versin.ama acaip basım agrıyo kasıklarım agrıyo kalkamıyorum

9 senedir evliyiz, eşim 1 hafta boyunca boşalmadan ilişkiye girebiliyor. en kısa ilişkimiz 4 saat sürüyor bu 9 senedir bu şekilde, ama söylediğine göre evlenmeden önce çok erken boşalıyormuş, şimdi kontrol etmeyi öğrenmiş istediğim zaman boşalırım diyor. çok geç boşalması benimde işime geliyor

ben böyle başlık açmıştım konuyu kapadılar. benimkinde de var.yüzde elli psikolojik yüzde elli çok çey kahve yorgunluk vb den oluyor.tıbbi çözümü bitkisel çözümleri de var. yaklaşmayıp üstüne trip atıyor.kilo verme spor yapmanın düzelmeye artı katkısı var.erkeğin sigara alkol kullanıp kullanması etkili değil en azından geçliğinde.

duyduğuma göre erken boşalan erkekleri dışardan bakarak anlayabiliyormuşuz. hızlı araba kullanan hızlı yemek yiyen hızlı ve çok konuşan erkekler erken boşalıyormuş.

duyduğuma göre erken boşalan erkekleri dışardan bakarak anlayabiliyormuşuz. hızlı araba kullanan hızlı yemek yiyen hızlı ve çok konuşan erkekler erken boşalıyormuş.
çok konuşan kısmı tutuyor.bence sürekli kendini zeytin ayğı gibi üste çıkaranları da ekliyelim.

valla bızdede var bu sıkıntı baslaması bıtmedı maksımum 15 dk ben bırsey anlamıyorum onu hıssedıyorum ama havaya gıremeden olay bıtıyor

15dk gayet iyi bir süre 5dk olmuyor bizimkisi
bence cok az , zaten bı kere oldu mu ıkıncısı olmuyor ben bunu yasa ve saglıksız beslenmesıne baglıyorum ama bana yetmıyor acıkcası hıssetmekten otesıne gecmek ıstıyorum )

merhbA bende aynı sorunu yaşıyorum 3 yıllık evliyim cocugum yok bazen sadece öpüşmekle bile boşalıyor ama nasıl yeneceğimi bilmiyorum her seferınde bir bahane uyduruyor cok yorgundum uzun süredir yapmamıştık falan filan ne yapıcagımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum bende aynı detten muzdaripim

merhaba ben bu konuyu actım gercekten çok sıkılmıstım cınsellıkten cunku tatmın olamıyordum bu konuyu acarken denedık yıne erken bosaldı kalakaldım yazmıstım, o zaman hamıle kalmısım anlamadım mucize oldu,simdide zaten hamıleyım hıc canım ıstemıyor sımdılık kurtuldum yıksa her defasında kendı kendımı yıyecekıtm,umarım sen çozersın arkadasımsık sık ılıskıye gırmek gerekıyormus bız yapamamıstık yogunluktan

On sevismeyu mumkun oldugunca uzun tutun tek care bu

erken boşalmanında çeşitleri var kimisi ilişkiye ble girmeden boşalıyor kimisi ilişki sırasında bir kaç dkda boşalıyor

Valla esimdede tam sertlesme olmuyor bazen bu seferde iliskiye giremiyoruz. Bende yasa bagliyorum onumuzdeki ay 40olacak kendisi :)

evet ön sevişmeyi uzun tutmak güzel ama ilişkiyi hissedememekte psikolojik olarak yoruyor insanı maalesef
Bizim yas farkimiz var ama hicbir zamanda beni doyuramadim erkek degilsin falan demedim olacagi varsads engelliyorsun bu konusmayla. Sadece daha sakin olmasini soyle bu da bir nevi terapidir canim. Erkekler once ilgi ve sevkat isterler onu veremezsende zaten iyi bir yatak odasi bekleme sakin ve yavas olum. Sen olmadiginda ona daha anlayislii yaklasirsan o da olsun diye daha cok cabalayacaktir ama senin ysptigin zaten olmuyor deyip kestirip atmasina sebep olur sabir sabir sabir

hep olumlu yaklaşıyorum zaten kötü bir şey demiyorum ama kadın olarak da yaşamak istemek eşimle en doğal hakkım olmayınca üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…