- 14 Şubat 2015
- 51
- 18
- 47
-
- Konu Sahibi Pitircik81
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah:))kan testimin sonucu pozitif:)) allah isteyen herkese versin.ama acaip basım agrıyo kasıklarım agrıyo kalkamıyorum
çok konuşan kısmı tutuyor.bence sürekli kendini zeytin ayğı gibi üste çıkaranları da ekliyelim.duyduğuma göre erken boşalan erkekleri dışardan bakarak anlayabiliyormuşuz. hızlı araba kullanan hızlı yemek yiyen hızlı ve çok konuşan erkekler erken boşalıyormuş.
15dk gayet iyi bir süre 5dk olmuyor bizimkisivalla bızdede var bu sıkıntı baslaması bıtmedı maksımum 15 dk ben bırsey anlamıyorum onu hıssedıyorum ama havaya gıremeden olay bıtıyor
bence cok az , zaten bı kere oldu mu ıkıncısı olmuyor ben bunu yasa ve saglıksız beslenmesıne baglıyorum ama bana yetmıyor acıkcası hıssetmekten otesıne gecmek ıstıyorum15dk gayet iyi bir süre 5dk olmuyor bizimkisi
merhbA bende aynı sorunu yaşıyorum 3 yıllık evliyim cocugum yok bazen sadece öpüşmekle bile boşalıyor ama nasıl yeneceğimi bilmiyorum her seferınde bir bahane uyduruyor cok yorgundum uzun süredir yapmamıştık falan filan ne yapıcagımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum bende aynı detten muzdaripimselam kızlar eşimde erken bosalma sorunu var,1 bucuk senelık evlıyım ama bazen daha hiç bişey yapmadan o boşalıyor bende oyle sap gibi kalıyorum.hıç orgazm olmadım galiba nasıl olur bilmiyorum o duyguyu hiç yajşamadım.25 gundur ilişkiye girmiyoruz bıraz sıkıntılı bı dönemdi bende anti depresan falan kullanıyorum onunda etkısıyjle hiç aklıma gelmiyordu.dun gece deneme ye çalıştık ama denemenin başlangııcında yıne aynı şey oldunapcam ben dr gıt desem hayatta gitmez yardımlarınızı bekliyorum
bencede 15 dk cok normal bizimkide beş dakika doktora gitmeyi geçtim daha konuyu bile açamadım15dk gayet iyi bir süre 5dk olmuyor bizimkisi
merhbA bende aynı sorunu yaşıyorum 3 yıllıvliyim cocugum yok bazen sadece öpüşmekle bile boşalıyor ama nasıl yeneceğimi bilmiyorum her seferınde bir bahane uyduruyor cok yorgundum uzun süredir yapmamıştık falan filan ne yapıcagımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum bende aynı detten muzdaripim
merhbA bende aynı sorunu yaşıyorum 3 yıllık evliyim cocugum yok bazen sadece öpüşmekle bile boşalıyor ama nasıl yeneceğimi bilmiyorum her seferınde bir bahane uyduruyor cok yorgundum uzun süredir yapmamıştık falan filan ne yapıcagımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum bende aynı detten muzdaripim
evet ön sevişmeyi uzun tutmak güzel ama ilişkiyi hissedememekte psikolojik olarak yoruyor insanı maalesefOn sevismeyu mumkun oldugunca uzun tutun tek care bu
Bizim yas farkimiz var ama hicbir zamanda beni doyuramadim erkek degilsin falan demedim olacagi varsads engelliyorsun bu konusmayla. Sadece daha sakin olmasini soyle bu da bir nevi terapidir canim. Erkekler once ilgi ve sevkat isterler onu veremezsende zaten iyi bir yatak odasi bekleme sakin ve yavas olum. Sen olmadiginda ona daha anlayislii yaklasirsan o da olsun diye daha cok cabalayacaktir ama senin ysptigin zaten olmuyor deyip kestirip atmasina sebep olur sabir sabir sabirevet ön sevişmeyi uzun tutmak güzel ama ilişkiyi hissedememekte psikolojik olarak yoruyor insanı maalesef
hep olumlu yaklaşıyorum zaten kötü bir şey demiyorum ama kadın olarak da yaşamak istemek eşimle en doğal hakkım olmayınca üzülüyorumBizim yas farkimiz var ama hicbir zamanda beni doyuramadim erkek degilsin falan demedim olacagi varsads engelliyorsun bu konusmayla. Sadece daha sakin olmasini soyle bu da bir nevi terapidir canim. Erkekler once ilgi ve sevkat isterler onu veremezsende zaten iyi bir yatak odasi bekleme sakin ve yavas olum. Sen olmadiginda ona daha anlayislii yaklasirsan o da olsun diye daha cok cabalayacaktir ama senin ysptigin zaten olmuyor deyip kestirip atmasina sebep olur sabir sabir sabir