- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
-
- Konu Sahibi Pitircik81
Tabi oluyo ama kadinn istetipte basamiyacagi bisey yoktur bnce dene derim yksa boyle nereye kadardediğiniz gibi ikinciyi denemek için yarım saat süre gerekiyor ikincidede ereksiyon kayıbı oluyor arada. ama denemek lazım dediğiniz gibi
Niye ki yasinzda varmis isteseydi iliskiye biraz daha duserdi belki ayda bi defayla cok zor hamile kalmak zaten
Hemn olucagi ne malummus bizm duzenli ikskimiz oldugu halde bn bir sene sonra hamile kaldim gerci rabbim buyuk yumurtlama gunune denk getirirseniz olur ama bnce esini ikna etmeye calis cunku bu donmde sende okuyosundur kk dan hamile kalmak cok zor herseyde bi hormon oldugu icin genetigimiz bozuldu vallaben istiyorum aslında yaşımdan dolayı ama o yaza kadar istemiyor,önümüzü görmeliymişiz maddi yönden sıkıntıdayız ya
Hemn olucagi ne malummus bizm duzenli ikskimiz oldugu halde bn bir sene sonra hamile kaldim gerci rabbim buyuk yumurtlama gunune denk getirirseniz olur ama bnce esini ikna etmeye calis cunku bu donmde sende okuyosundur kk dan hamile kalmak cok zor herseyde bi hormon oldugu icin genetigimiz bozuldu valla
kesinlikle kadının isteyipte başaramayacağı yoktur:) ama psikoloji olumsuz etkilenince kılını bile kıpırdatmak istemiyorsun bazenTabi oluyo ama kadinn istetipte basamiyacagi bisey yoktur bnce dene derim yksa boyle nereye kadar
Hemn olucagi ne malummus bizm duzenli ikskimiz oldugu halde bn bir sene sonra hamile kaldim gerci rabbim buyuk yumurtlama gunune denk getirirseniz olur ama bnce esini ikna etmeye calis cunku bu donmde sende okuyosundur kk dan hamile kalmak cok zor herseyde bi hormon oldugu icin genetigimiz bozuldu valla
Hayirli olsun cnm hamilesin tadini cikar kan testi yaptir hmn sonra dr git rabbim kucaginda da gostersin insallhadetim 5 gun geçti ilk defa hep gününde olurdu test yaptım ıkıncı çizgi çıktı Allahımm şimdi ben hamilemiyim acaba
allah ragzı olsun inanamıyorum.açtığım konuya bakın devamına bakın şaka gibi,hiç beklemiyordum bu ay :)Hayirli olsun cnm hamilesin tadini cikar kan testi yaptir hmn sonra dr git rabbim kucaginda da gostersin insallh
Valla bnde bekmiyodun cnm esin tek defada nasil tutturdu bilmm bide korunuyodunuz sanirim rabbim buyuk iste o ol diyince onunde durabileck bisey yok esin ne tepki verdi cok merak ettim kan verdin miallah ragzı olsun inanamıyorum.açtığım konuya bakın devamına bakın şaka gibi,hiç beklemiyordum bu ay :)
Valla bnde bekmiyodun cnm esin tek defada nasil tutturdu bilmm bide korunuyodunuz sanirim rabbim buyuk iste o ol diyince onunde durabileck bisey yok esin ne tepki verdi cok merak ettim kan verdin mi
Yaparlar cnm kasiklarima cok agri girdi gebelik suphem var dersen bakarlar hmn sevinmistir bnce ne kadar istemiyorum simdi desede bebek gibisi var mi bu dunyadaeşim çok şaşırdı haliyle nasıl oldu falan tuhaftık ıkımızde:) akşam netten dogumunu cınsıyetını vs hesapladık burcuna baktık .bana bakıp bakıp gülüyordu eşim:)kan testıne gıtmedımburda zaten kadın doğumcu yok pazartesiye kadar bekleyim de dedim uzmana gıdeyım ,acılde yaparlar mı acaba gebelık testını
Yaparlar cnm kasiklarima cok agri girdi gebelik suphem var dersen bakarlar hmn sevinmistir bnce ne kadar istemiyorum simdi desede bebek gibisi var mi bu dunyada
İnsallh rizkiyla gelir ben buna inaniyorum esimin tirlari var nakliyatla ugrasiyo normalde kisin pek is olmaz bu sene bebebgimz kismetiyla hic durmuyolar rabbime sukur folik asite basla hemn o cok onmli ilk uc ay kullanicaksin bebegin gelisimini sagliyobır keresınde de adetım gecıkmıstı onda aman yat dınlen kalkma yemek yapma vs demıstı sasırmıstım.aslında oda ıstıyo ama maddiyat yönunden ertelemek ıstıodu bakalım belkıde bebek bızı daha cok baglar bırbırımıze :)
teşekkür ederim evet güzel bir hediye oldu ,sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olun inşalaahhBu arada sevgililer gunun kutlu olsun esinle en buyuk hediyeyi aldiniz
hemen baslamalisinizbu arada doktor bana folıc asıt vermıstı bebek ıstıyorum deyınce sonra ben içmedim şimdi içsemmi acaba
tesekkurler hemen içecegim.ben birde vejeteryanım konu açtım ama sanırım vejeteryan kımse yok ınş saglıksorunu çıkmaz nedense çok korkuyorumhemen baslamalisiniz
himm bak bunu hep merak etmisimdir. Ilaclarin cogunun icerigi hayvansal gidalardan vs elde ediliyor. Jelatin vs.tesekkurler hemen içecegim.ben birde vejeteryanım konu açtım ama sanırım vejeteryan kımse yok ınş saglıksorunu çıkmaz nedense çok korkuyorum
himm bak bunu hep merak etmisimdir. Ilaclarin cogunun icerigi hayvansal gidalardan vs elde ediliyor. Jelatin vs.
Yediklerimizin alternatifi var. Hayvansal protein yerine bitkisel proteine yonelebilirsiniz ama katki maddeli urunleri ne yapiyorsunuz. Size tavsiyem hamilelikte protein onemli. Bir ditetisyenle planli bir beslenme uygulamalisiniz.