eşinde erken boşalma ereksiyon olamama sorunu olanlar varmı?

ben istiyorum aslında yaşımdan dolayı ama o yaza kadar istemiyor,önümüzü görmeliymişiz maddi yönden sıkıntıdayız ya
Hemn olucagi ne malummus bizm duzenli ikskimiz oldugu halde bn bir sene sonra hamile kaldim gerci rabbim buyuk yumurtlama gunune denk getirirseniz olur ama bnce esini ikna etmeye calis cunku bu donmde sende okuyosundur kk dan hamile kalmak cok zor herseyde bi hormon oldugu icin genetigimiz bozuldu valla

neler diyorum anlamıyor sanki hemen olacak mı diyorum deneyelim diyorum ama nafile neyse hazirana kadar beklerim bakalım sözünde duracak mı

adetim 5 gun geçti ilk defa hep gününde olurdu test yaptım ıkıncı çizgi çıktı Allahımm şimdi ben hamilemiyim acaba

allah ragzı olsun inanamıyorum.açtığım konuya bakın devamına bakın şaka gibi,hiç beklemiyordum bu ay :)
Valla bnde bekmiyodun cnm esin tek defada nasil tutturdu bilmm bide korunuyodunuz sanirim rabbim buyuk iste o ol diyince onunde durabileck bisey yok esin ne tepki verdi cok merak ettim kan verdin mi

Valla bnde bekmiyodun cnm esin tek defada nasil tutturdu bilmm bide korunuyodunuz sanirim rabbim buyuk iste o ol diyince onunde durabileck bisey yok esin ne tepki verdi cok merak ettim kan verdin mi

eşim çok şaşırdı haliyle nasıl oldu falan tuhaftık ıkımızde:) akşam netten dogumunu cınsıyetını vs hesapladık burcuna baktık .bana bakıp bakıp gülüyordu eşim:)kan testıne gıtmedımburda zaten kadın doğumcu yok pazartesiye kadar bekleyim de dedim uzmana gıdeyım ,acılde yaparlar mı acaba gebelık testını

Yaparlar cnm kasiklarima cok agri girdi gebelik suphem var dersen bakarlar hmn sevinmistir bnce ne kadar istemiyorum simdi desede bebek gibisi var mi bu dunyada

Yaparlar cnm kasiklarima cok agri girdi gebelik suphem var dersen bakarlar hmn sevinmistir bnce ne kadar istemiyorum simdi desede bebek gibisi var mi bu dunyada

bır keresınde de adetım gecıkmıstı onda aman yat dınlen kalkma yemek yapma vs demıstı sasırmıstım.aslında oda ıstıyo ama maddiyat yönunden ertelemek ıstıodu bakalım belkıde bebek bızı daha cok baglar bırbırımıze :)

bu arada doktor bana folıc asıt vermıstı bebek ıstıyorum deyınce sonra ben içmedim şimdi içsemmi acaba

İnsallh rizkiyla gelir ben buna inaniyorum esimin tirlari var nakliyatla ugrasiyo normalde kisin pek is olmaz bu sene bebebgimz kismetiyla hic durmuyolar rabbime sukur folik asite basla hemn o cok onmli ilk uc ay kullanicaksin bebegin gelisimini sagliyo

tesekkurler hemen içecegim.ben birde vejeteryanım konu açtım ama sanırım vejeteryan kımse yok ınş saglıksorunu çıkmaz nedense çok korkuyorum
himm bak bunu hep merak etmisimdir. Ilaclarin cogunun icerigi hayvansal gidalardan vs elde ediliyor. Jelatin vs.
Yediklerimizin alternatifi var. Hayvansal protein yerine bitkisel proteine yonelebilirsiniz ama katki maddeli urunleri ne yapiyorsunuz. Size tavsiyem hamilelikte protein onemli. Bir ditetisyenle planli bir beslenme uygulamalisiniz.

evet haklısınız bende iyi bir doktor araştıracagım sanırım oda beni yönlendirir.az önce kan verdim geldim kasıklarım hala dehşet agrıyor,başımada agrı gırdı arada başım dönüyor sonuc bi gelsin bakalım hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…