eşinde erken boşalma ereksiyon olamama sorunu olanlar varmı?

Pitircik81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
1.148
612
selam kızlar eşimde erken bosalma sorunu var,1 bucuk senelık evlıyım ama bazen daha hiç bişey yapmadan o boşalıyor bende oyle sap gibi kalıyorum.hıç orgazm olmadım galiba nasıl olur bilmiyorum o duyguyu hiç yajşamadım.25 gundur ilişkiye girmiyoruz bıraz sıkıntılı bı dönemdi bende anti depresan falan kullanıyorum onunda etkısıyjle hiç aklıma gelmiyordu.dun gece deneme ye çalıştık ama denemenin başlangııcında yıne aynı şey oldu napcam ben dr gıt desem hayatta gitmez yardımlarınızı bekliyorum

günaydın benim eşimde de erken boşalma sorunu var maalesef 3yıl bitiyor bizimde ve hiç bir düzelme yok

bitkisel otlardan falan kullandı ama çare olmadı bizde dra da gitmiyor malesef kendisi halledecekmiş 3 yıldır halledecek

Aynen ya kızlar 2 dk da geliyor bir arkadas tesislerini sık dedi ama denemek lazım

bitkisel otlardan falan kullandı ama çare olmadı bizde dra da gitmiyor malesef kendisi halledecekmiş 3 yıldır halledecek

valla bir bucuk senede cinsel hayatım bitti sanırım az öncede tartıştık yataktan kalktım geldim,erkek değilsin falan diyesim geldi sustum.yaa arkadaş 25 gunde hıç mi canın istemez ben şaştım kaldım,beni kendinden soğutuyosun dedim ,gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum

Onun da elunde olmayan bir durum o laf erkek degilsin bence çok agır olur ayni şey seninde başina gelebilirdi empati yapmani tavsiye ederim canim dr gitmeye ikna etmeyi dene canim sen ilişkine daha çok zarar verirsiniz herkeste var bu sorun bence sen iyilikle hallet bence.

kesinlikle haklısın ağır laflar etmek ilişkiyi daha çok yıpratır 3 senedir çekiyorum ben ama ağır bir laf söylemiyorum

Birde ben mi böyleyim bilemiyorum ama hayatta önce birbirini anlamak,anlaşılmak hersey den önce gelir evli iki çocuk annesiyim belki ondanmidir nedir ilk evlendigimde ayni şeyi düşünüyodum zamanla hal olmayacak sorun yoktur herşeye güzel bakmak, ve iyilikle halletmek hayatta tek sorunun bu olsun canim.

eşim erken boşalma sorunu dışında çok iyi seviyorum ama bu sorun büyük bir sorun yoruluyorum sıkılıyorum hep aynı şeyler olunca. dra gitmek istememesi üzüyor beni

eşim erken boşalma sorunu dışında çok iyi seviyorum ama bu sorun büyük bir sorun yoruluyorum sıkılıyorum hep aynı şeyler olunca. dra gitmek istememesi üzüyor beni
Neden dr gitmek istemiyo acaba bu da bir rahatsizlik sonuçta şöyle yapabilirsin eczanelerde artik biliniyo bu durumlarda hangi ilaclar kullaniliyo eczaneden ilaç alalim de utaniyodur ondan gitmiyodur dr tabiki canin sıkılabilir seni de anliyorum, birde uzun süre ilişki olmayinca sen 25 gun diyiyosun erken boşalma bu durumda normal biraz daha sık olursa zamanla düzene girer o her defasinda o boşalacagini düşündügü için istemiyodur sen öle olsa bile ona hissetme olsun canim de oda rahat olsun ki bilinç alti denilen şey var unutma onlar istemsiz kaydediliyor.

eczanelerden almak aklıma gelmemişti teşekkürler:) denemek lazım. bizim 25 günde bir olmuyor haftada en az iki defa oluyor ama erken boşalıyor.

o kadar ağırda konuşulmaz erkek değilsin falan ağır bir laf olur aranız iyice açılır...çözüm bulmak önemli
yok o cümlemeyi söylemedim sadece içimden söyledim akışına bıraktım zaten regl olcam o kadar sancım varki napıyorsa yapsın umursamayacağım artık

Kadin olmak işte ne bilem kizlar,bazen ne yapsak da bazi şeyler istedigimiz gibi olmuyo akışa birakmak gerek sal gitsin takma hayattan neşe almayi bilelim en küçük sorun bizi yipratmasina izin vermeyelim mutluluk için güzel sebeblerimiz var;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…