- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
takılma ya bizimkide müşteri hizmetleriyle falan konuşurken acaip kibarlaşıo bende dalga geçiorum vidividividi dieEşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam
işim gereği günde bin tane adamla konuşuyorum haliyle müşterim olduğu için olduğumdan daha kibar davranıyorum çalışan insanlar arasındaki iletişimi de kıskanmayın mümkünse kimsenin kocasına göz dikmiyoruz zaten tonla adam varEşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam
bonom kocom yopmoz, bonom kocom bokmoz doyonlorı hoç somomo bolmoyorom.
Satış yapması için zaten kibar ve ince Olmalı kiEşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam
Kız deme oyle ne kadınlar varişim gereği günde bin tane adamla konuşuyorum haliyle müşterim olduğu için olduğumdan daha kibar davranıyorum çalışan insanlar arasındaki iletişimi de kıskanmayın mümkünse kimsenin kocasına göz dikmiyoruz zaten tonla adam var
Tesekkur ederim yorumunuzu yuz kere begenesim vareşim normalde kaba biri dememiş ki.. bayanlarla konuşurken daha kibar davranıyo demiş. taşlamayın hemen.
konuya gelince bence endişelenip boşu boşuna kendinizi yemenize gerek yok iş ortamı böyle şeyler olmak zorunda..
Gel baci bunlar bizi anlamaz biz birbirimize yanalimsu an ayni moddayim konu sahibi benim esimde pazarlama isinde calisiyo ve bugun iki kizla satis yapiyor. bugun ve ben bende istemesemde kiskaniyorum. ama yapicak biseyimde yok belli etmemeye gayret ediyorum. ama icim icimi yiyo su an sizin konuyu gorunce bu kadar olur dedim.
valla cnm ya ben anliyorum seni merak etmeGel baci bunlar bizi anlamaz biz birbirimize yanalim