Eşin iş hayatı

takılma ya bizimkide müşteri hizmetleriyle falan konuşurken acaip kibarlaşıo bende dalga geçiorum vidividividi die genel olarak ilk tanıdıkları bayanlara falan kibar konuşmaları normal :)

Sahsen ben de is hayatinda cok kibarim ama normalde tam bir odunum. Esiniz olmasi gerektigi gibi davraniyor bence. Flortlesmek olmadigi surece sikinti yapmayin.

işim gereği günde bin tane adamla konuşuyorum haliyle müşterim olduğu için olduğumdan daha kibar davranıyorum çalışan insanlar arasındaki iletişimi de kıskanmayın mümkünse kimsenin kocasına göz dikmiyoruz zaten tonla adam var

eşim normalde kaba biri dememiş ki.. bayanlarla konuşurken daha kibar davranıyo demiş. taşlamayın hemen.
konuya gelince bence endişelenip boşu boşuna kendinizi yemenize gerek yok iş ortamı böyle şeyler olmak zorunda..

su an ayni moddayim konu sahibi benim esimde pazarlama isinde calisiyo ve bugun iki kizla satis yapiyor. bugun ve ben bende istemesemde kiskaniyorum. ama yapicak biseyimde yok belli etmemeye gayret ediyorum. ama icim icimi yiyo su an sizin konuyu gorunce bu kadar olur dedim.

Satış yapması için zaten kibar ve ince Olmalı ki

Kız deme oyle ne kadınlar var

Tesekkur ederim yorumunuzu yuz kere begenesim var

Gel baci bunlar bizi anlamaz biz birbirimize yanalim

evli diye bayan diye karşı tarafla sert konuşması gerektiğini düşünmek tuhaf. Sonuçta iş gereği güler yüzlü ve kibar olması gerekir. Normal olan bu.

müşteriye kaba davranan satıcıların işleri düzgün gitmez bir kere...
eşimin bir yanlışını da görmedim diyorsunuz?
bence kuruntu yapmışsınız

Bazı şeylere doymak
Erkeğin doymus olması
Bu nedir kardeşim ya doymak ne yahu

Haklisiniz. Benzer durumlari gozlemleyebiliyorum ve is yerinde birakin kadin is arkadaslarini erkeklerle bile o kdr kaba olmayan bazi erkeklerin telefonda eslerine tavirlarini gorunce cok sinirleniyorum, bu gibi soguyorum! Bahsettiginiz cok ince bir ifade var kibarlasmak! Cozumu ne bilmiyorum evde eslere nazin gecmesimi kotu niyet varmi yokmu bilmiyorum normalde kiskancliga hic hak vermem ama bu bahsettiginizi disardan gozlemledigim icin yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…