Degil..Eşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi?
Eşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam
Eşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam
şu benim kocam yapmaz, benim kocam bakmaz diyenleri hiç samimi bulmuyorum.
Tam tersi egitimli insanlariz ogrenciyim canim. Neyin ne oldugunu bildigimden oturu boyle dusunuyorum. Bilirsin ki disarida cok farkli bi hayat var erkegine guvensen de kadinlara guven olmuyoİş gereği kibar olması gerekmez mi zaten?
Siz genel olarak ters ve kaba mısınızdır iş hayatınızda?
Ben de tekstilde calisiyorum esim de ayni sektordeEşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam
hahaha biraz fazla guveniyoruz gibime geldiBenim (eski) eşim tesisatçı olsa mesela, playboy modellerinin bulunduğu evin musluğu bozulmuş olsa, eski eşim bir sürü bikinili kızla aynı evde olsa bile kıskanmam.
Bilirim ki kafasını çevirip hiç birine bakmaz. Eminim yani bana o güveni vermiştir.
Ben de yanımdan Brad Pitt geçse fark etmem.
hahaha biraz fazla guveniyoruz gibime geldizira bu devirde babana bile guvenme demisler..ne de olsa insanoglu cig sut emmis..
Agzina saglikhahaha biraz fazla guveniyoruz gibime geldizira bu devirde babana bile guvenme demisler..ne de olsa insanoglu cig sut emmis..
ben çok samımı buluyorum,tribünlere güzle oynuyorlar,çok başarılar,cıdden bılmesen ınanırsın yapmadığına,ama onlar yaptığı gayat güzle biliyorlar,bizim komşu atar tutar,geçen öğrendık,sapık adamı almış gelmiş,üniveriste okuyan bı kzıın evınden...şu benim kocam yapmaz, benim kocam bakmaz diyenleri hiç samimi bulmuyorum.