Eşin iş hayatı

smysmy1

Ay ben gülerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
141
138
Eşini iş yaptigi bayanlardan kiskanmak normal mi? Banka tarzi ayni ortamda calisilmasindan bahsetmiyorum. Ornegin tekstil ortaminda mal verip aldigi, falan. Esimin bir yanlisini gormedim ama bayan musterilerle konusurken bi kibarlasiyo anlatamam

yanlışını görmemişsiniz, ama tam da güven vermiyo anlaşılan..
takipte olun ve kıskandığınızı belli etmeyin..
kıskanmak normal ama durduk yere bu konuda söz açmayın, yani eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin..
eğerki kadınlarla konuşurken kibarlaşıyosa sizde onun yanında erkeklerle konuşurken kibarlaşın..
sizi zaptedeyim derken kendini unutur :))

Benim (eski) eşim tesisatçı olsa mesela, playboy modellerinin bulunduğu evin musluğu bozulmuş olsa, eski eşim bir sürü bikinili kızla aynı evde olsa bile kıskanmam.
Bilirim ki kafasını çevirip hiç birine bakmaz. Eminim yani bana o güveni vermiştir.
Ben de yanımdan Brad Pitt geçse fark etmem.

boş ver daha iyi öyle kibarlaşanlar kadınlara çok itici gelir

şu benim kocam yapmaz, benim kocam bakmaz diyenleri hiç samimi bulmuyorum.

Belki ben de aynısını hissettiğim için ben inanıyorum.
Yani Kıvanç Tatlıtuğ ya da İmirzalıoğlu vs vs son dönem kızların ağzının suyunun aktığı erkekler bana hiç yakışıklı veya çekici gelmiyor.

İş gereği kibar olması gerekmez mi zaten?
Siz genel olarak ters ve kaba mısınızdır iş hayatınızda?
Tam tersi egitimli insanlariz ogrenciyim canim. Neyin ne oldugunu bildigimden oturu boyle dusunuyorum. Bilirsin ki disarida cok farkli bi hayat var erkegine guvensen de kadinlara guven olmuyo

Ben de tekstilde calisiyorum esim de ayni sektorde
Kiskanmak normal degil
Malum tekstil sektoru biraz laubali ama bu insanlarin da laubali olmasini gerektirmiyor esinizin davranislari normalse hatayi karsi tarafta aramalisiniz
Bu arada kibarlasiyor diyorsunuz ya naapsin adam dovsun mu mal almaya gelenleri?mecburen kibarlasacak orasi is ortami ev degil

hahaha biraz fazla guveniyoruz gibime geldi zira bu devirde babana bile guvenme demisler..ne de olsa insanoglu cig sut emmis..

Tek bayan müşteriler mi kibar ? bilemedim
Ama bence sadece iş için görüşüyorsa kıskanmak yersiz
Oh canım gülüm nasılsın hangi maldan lazım hemen kendim getireyim tarzında laubaliyse orası ayrı

hahaha biraz fazla guveniyoruz gibime geldi zira bu devirde babana bile guvenme demisler..ne de olsa insanoglu cig sut emmis..

Başka konularda güvenmem belki ama bu konuda güvenirim.
Hatta kadının biri gelip buna ısrarla kur yapsa bile pas vermez yani, o derece.

Kiskanmak normal degil diyenler siz normal degilsiniz bence esimi kiskanmiyosam sakinmiyosam sokaktaki insandan farki ne

şu benim kocam yapmaz, benim kocam bakmaz diyenleri hiç samimi bulmuyorum.
ben çok samımı buluyorum,tribünlere güzle oynuyorlar,çok başarılar,cıdden bılmesen ınanırsın yapmadığına,ama onlar yaptığı gayat güzle biliyorlar,bizim komşu atar tutar,geçen öğrendık,sapık adamı almış gelmiş,üniveriste okuyan bı kzıın evınden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…