Eşin iş hayatı

Bu kıskançlık değil özgüven eksikliği bu iki kavram çok karıştırılıyor birbirine.Erken yaşta çok fazla ölçüp tartmadan evleniyorsun sonra Eşiniz işe giderken bu tarz düşüncelere kapiliyorsunuz.Siz de kendinize yapacak birşeyler bulun.
Erken evlenmekle ne alakasi var? 18 yasinda olgun insan da var 35 yasina gelip hic bir vasfi olmayan hayata bos bakan bos yasayan insan da.

Sizin istediğiniz yorumları yapmayanlara biraz kırıcı ve sert bir üslubunuz var. Ama burdaki bayanlar sizi rahatlatmak için yazıyorlar kıskanmanızın gereksi olduğunu. Bazı mesleklerin konuşma ve iletişim şekilleri biraz daha samimi ve laubali gelebilir dışardan bakıldığında. Ama inanın tekstil sektörü , kuaförler, halkla ilişkiler, satış pazarlama tarzı iş yapan insanlar müşterilerle çok daha fazla samimi olmak zorundalar.
Kirici ve sert uslup benimki degil kiskancligimi yadirgayanlarda var. Sanal ortamdayiz diye atip tutuyolar hayatlarini mercek altina alip incelesek benim buraya yazdigimin kac katini yasamislardir sanki bilmiyoruz

Ya ben kendime güvenemiyorum daha siz başkasına nasıl güveniyorsunuz:KK70:
Hadi bugün yapmam, yarın yapmam ama 5 sene sonra ne yaparım ne ederim %100 emin değilim:KK70:

Yaşın kaç merak ettim geçekten hahah hohoho hihih yazım tarzın çok hoş
pardon da karsina gecip ha ha ha desem bu soruyu sorabilirsin cok normal, ama elinin altindaki klavyede veya elindeki telefonunun tus takimi sanal ortamda guldugumuzu belli etmeye bu kadar musait ben daha ne yapayim a dostlar?

kıskanmanın mantıkla ilgisi yok bence. mantığa çalan kısmı kıskanma durumunda ortaya çıkardığın davranış türlerin. abartıyorsan mantıklı değil. ama içten içe kıskanıyorsan olur yani güzeldir :)

Kirici ve sert uslup benimki degil kiskancligimi yadirgayanlarda var. Sanal ortamdayiz diye atip tutuyolar hayatlarini mercek altina alip incelesek benim buraya yazdigimin kac katini yasamislardir sanki bilmiyoruz
Benim hayatımı incele cicim ben bişey yaşamadım :KK51: yoksa yaşadımda yalanmı söylüyorum bak şimdi kendimden şüpe ettim :KK17: sen daha iyi bilirsin

erkek bu herşey olur benim eşimde pazarlamacı
arada takılıyorum ona bak gözün kayıyor mu falan diyorum :KK70: krdeşim,ablacım falan diyor müşterilere ,bakan oluyor nefsimi idare altına alıyorum böylece diyor.Nerdeee kadın sevcek bana zor bakıyo cimri herif :KK70: sonrada playboy öldü playboy öldü diyor bana, kırmadığı fındık kalmamış benden önce , ohoooo ne fındığı ceviz,badem,kestane diyor :KK70: aklı başında erkek yapmaz ya gözü dışarda olmuycak doyucak bazı şeylere ben böyle düşünüyorum
ama insanoğlu şaşar beşer derler sen bunları aklına getirme fazla negatif enerjiyi çekme :KK30:

ay ben hastane gibi bi ortamda çalışıyorum ama azcık daha incelsem kopucam
napalım "haydii gardaşş sağ çek gel bura" falan diyip burnumuzu mu silelim

İş gereği kibar olması gerekmez mi zaten?
Siz genel olarak ters ve kaba mısınızdır iş hayatınızda?
aynen size katılıyorum insanlar iş yerinde yaptığı işten dolayı zaten kendilerini kasıyorlar gerek güler yüz gerek düzgün konuşma giyinme insan evine gelince rahatlamak istiyor bu gayet normal bence

X