Eşin iş hayatı

Bukadar panik yapıp eşine e belli edersen afedersin ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olursun.
Benim eşimde tekstilde müşterileri elemanlarıyla mecburen konusma sekli değişiyor. Beş çayı yapıp hanımlar la oturuyor sohbet ediyor bunlarda bişey yok sizin tedirgin edecek hareketleri olmadığı sürece gardını sakla canım

Kadın müşterilere karşı kibarlaşıyor derken ne kastediyorsunuz? Flörtleşiyor mu, kur mu yapıyor onlara?

Ayrıca konuyu açarken kıskanmam normal mi diye sormuşsunuz, son mesajınızda kıskanmayan anormaldir, ben normalim diyorsunuz. =))

:KK47::KK47::KK47::KK47:
Kadın müşterilere karşı kibarlaşıyor derken ne kastediyorsunuz? Flörtleşiyor mu, kur mu yapıyor onlara?

Ayrıca konuyu açarken kıskanmam normal mi diye sormuşsunuz, son mesajınızda kıskanmayan anormaldir, ben normalim diyorsunuz. =))
Yaaa nasil da yakalamis of:KK23::KK23: burda soru sorani yermek icin elinizden geleni yaparsiniz actigi konuyu kinarsiniz iki gun sonra da aglayarak burda konu acarsiniz super:KK31:

Benim (eski) eşim tesisatçı olsa mesela, playboy modellerinin bulunduğu evin musluğu bozulmuş olsa, eski eşim bir sürü bikinili kızla aynı evde olsa bile kıskanmam.
Bilirim ki kafasını çevirip hiç birine bakmaz. Eminim yani bana o güveni vermiştir.
Ben de yanımdan Brad Pitt geçse fark etmem.
O derece güvendiğin birinden niye ayrıldın? :110:

Benimki muhasebeci bayan mükellefleri ile konuşurken kibarlaşıyor bende taklidini yapıyorum gülüyoruz :KK53: zaman zaman kıskandığım olmuştur ama eşime güvendiğim için hiç okadar sorun yaşamadık :KK66:

:KK47::KK47::KK47::KK47:
Yaaa nasil da yakalamis of:KK23::KK23: burda soru sorani yermek icin elinizden geleni yaparsiniz actigi konuyu kinarsiniz iki gun sonra da aglayarak burda konu acarsiniz super:KK31:
Ohoo uçmuşsunuz siz cidden. Demek istiyorum ki, madem kıskanmanın normal olduğunu düşünüyorsunuz, o zaman açtığınız konu hükmünü yitiriyor değil mi? Kimin ne yorum yapacağının bir önemi kalmıyor yani.
Ayrıca konunuza ilk yazışım, neden ve kimden bahsediyorsunuz anlamak zor o yüzden.

O derece güvendiğin birinden niye ayrıldın? :110:

Çok anneciydi :KK12:
Para konusunda "biz" olamadık. Ne kadar kazandığını hiç bilemedim, ne kadar harcadık, ne biriktirdik haberim olmazdı.

Güven sadece diğer kadınlar konusundaydı yani :-)

Tam tersi egitimli insanlariz ogrenciyim canim. Neyin ne oldugunu bildigimden oturu boyle dusunuyorum. Bilirsin ki disarida cok farkli bi hayat var erkegine guvensen de kadinlara guven olmuyo
Ben güvenirim.
Güvensizlik mutsuzluğu doğurur çünkü.
Ama kocam yanlış yapacaksa kapı da çok yakın yol da.
Uğraşamam.
Kıskançlık dozunda olduğu sürece insani bir duygu.
Anlıktır, nazlanmaktır, gelir geçer bende.

Bu kıskançlık değil özgüven eksikliği bu iki kavram çok karıştırılıyor birbirine.Erken yaşta çok fazla ölçüp tartmadan evleniyorsun sonra Eşiniz işe giderken bu tarz düşüncelere kapiliyorsunuz.Siz de kendinize yapacak birşeyler bulun.

Başka konularda güvenmem belki ama bu konuda güvenirim.
Hatta kadının biri gelip buna ısrarla kur yapsa bile pas vermez yani, o derece.
istisnadir o adam o zaman :-) yoktur boylesi demiyorum ama cok nadir..en kotusude zaten esim yapmaz deyipte esinin yaptigini ogrenmek..Allah korusun..kaldiramayacagimizi yasatmasin bizlere...belkide bazi seyleri ogrenmemek daha iyidir ne bilim :-)

Çok anneciydi :KK12:
Para konusunda "biz" olamadık. Ne kadar kazandığını hiç bilemedim, ne kadar harcadık, ne biriktirdik haberim olmazdı.

Güven sadece diğer kadınlar konusundaydı yani :-)
Anladım canım. Kazancını bilmemen,gizlemesi filan da ilginçmiş. İnş. fevri karar vermemişsindir :KK64:Yani sadakat anlamında böyle güvenebilmek zordur,ben bile aşık olduğum eşime bu kadar güvenemiyorum,babama bile güvenmem yani.

istisnadir o adam o zaman :-) yoktur boylesi demiyorum ama cok nadir..en kotusude zaten esim yapmaz deyipte esinin yaptigini ogrenmek..Allah korusun..kaldiramayacagimizi yasatmasin bizlere...belkide bazi seyleri ogrenmemek daha iyidir ne bilim :-)

Yok yok benim kadar zeki değildir. Yapsa kesin çaktırır yani.
Başka yalanlarını yakalamışım (annesi, para konularında), başka kadını mı yakalayamayacağım :KK75:

Bilsem zaten yaşayamam ki o duyguyla.
Zaten eski koca, bitti gitti.

Sizin istediğiniz yorumları yapmayanlara biraz kırıcı ve sert bir üslubunuz var. Ama burdaki bayanlar sizi rahatlatmak için yazıyorlar kıskanmanızın gereksi olduğunu. Bazı mesleklerin konuşma ve iletişim şekilleri biraz daha samimi ve laubali gelebilir dışardan bakıldığında. Ama inanın tekstil sektörü , kuaförler, halkla ilişkiler, satış pazarlama tarzı iş yapan insanlar müşterilerle çok daha fazla samimi olmak zorundalar.

Benim eşimde kadinlarla mecbur iletisim halinde ozellikle evden iş yapiyorsa bende duyuyorum .. oda gayet kibar filan cunku oyle olmali kiskaniyor muyum evet ama bisey olcagindan degil oyuzden muhabbetini bile yapmam ....
Guven olmadan evlilik olmaz bende esime guvenirim ama kör gibi "asla" demem vede heran bisey yapacak gibi tepesindede durmam

Tabi kocam playboy mankenleri dolu evde basini kaldirmaz demem once onu o eve sokmak lazim :KK66:
Halamin sakali olsa dayimdi filan,..

X