- 30 Eylül 2024
- 16
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi angelogretmen
Merhaba arkadaşlar, ben 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim de ben de ailemizden uzakta başka bir şehirde yaşıyoruz işimiz dolayısıyla. Size bir konuda danışmak istiyorum. Evlendiğimizden beri normal misafiri geçtim, ailesi yatılı olarak kalıyor. Ailesinden kastım anne, baba değil. Onlar tabii ki kalacak ama bahsettiğim hala, teyze, kuzen vs. Bizim memleketlerimizde farklı. Dolayısıyla yemek kültürümüz bambaşka. Şahsen ben daha tam aileyi tanımadan böyle yatılı misafir ağırlarken çok geriliyorum. Çok fazla ortak tanıdığımız vs de olmadığı için sohbet imkanı da çok kısıtlı. Evine gelen insanla sessiz oturmakta garip oluyor. ( eşim işteylen yalnız kalıyoruz haliyle akrabalarıyla.) Ayrıca sinir olmaya da başladım. Büyükşehirlerde evler minicik. 2+1’ler bile neredeyse 1+1’den hallice. Yorganlar, yastıklar hep vakumlu. Sürekli vakumla uğraşmaktan gerçekten sıkıldım. Eşimi çok seviyorum ama daha yeni evliyken bunlara katlanmak istemiyorum sanırım. Ben yalnızlığı, sessizliği seviyorum onun etkisi de olabilir bilemiyorum. Lütfen kırıcı yorum yapmayın