Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Göz zevki bence, hijyeni neden etkilesin ki
Üye hijyenden, temizlikten dem vurmuş. O yüzden sordum. Ayrıca hiçkimse bizim göz zevkimize hitap etmek zorunda değil. Kadınların yükü azmış gibi bir de parmaktaki tüylerini alma beklentisi var. Ne münasebet yahu. Benim göz zevkime de beyazlamış saç ya da dipleri gelmiş saç hitap etmiyor ama kimseden saç boyama gibi bir beklentim yok. (Bu arada yüzümde ve ellerimde tüy yok gibi. Kaş bıyık bile aldırmam çünkü çıkmıyor. Diğer bölgeler de lazerli. Böyle dertlerim yok normalde.)

Eşim daha sarışın bir tene ve tüylere sahip. Vücudunda da gerçekten normal bir Türk erkeğine göre daha az kıl tüy var yani göğsünde var olan tüyler ciddi anlamda az bacaklarında sadece alt bacaklarında var ben bu durumdan aşırı memnunum ancak kendisi de tüylere bu yüzden takıntılıydı. Kendi bilinç altında kadının erkekten daha feminen göründüğü yattığı için kendine göre daha az tüy bekliyordu kadında. Valla 4 senede muma çevirdim. Yalan yok evde ıpl kullanıyorum bacak koltuk altı bıyık bikini vs epey çıkmıyor ancak sırtımda göğüs aramda karnımda illa ki ince tüyler var. Normalde taktığını biliyorum ancak bana bunu dillendiremezdi artık o kadar normalleşti ki kendisi de alıştı. Çünkü 'normal' kadın vücudunda kıl tüy olur !

Sikma canini parayi masaya yatirsin igneli lazere git cok önemsiyor bir yandan müthis birsey 🤭🤗

Yani kıl tüy olayını bende hiç sevmem açıkçası
Bazı insanlarda parmaklarda el üstünde bile kıl görüyorum yok artık ya diyorum
Temizliğin bakımın ilk şartı bence tüysüz olmak
Yüzdeki tüyler için q switch lazer öneririm size cilt lekelerine de iyi geliyor,1000 lira gbi bir fiyatı var ayda/iki ayda bir giderseniz cillop gibi olursunuz
Tabiki eşiniz için değil önce kendiniz için.
Temizliğin ilk kuralı parmak üzerindeki kılları almak değil. Yok artık ya banane beni ilgilendirmeyen şeylere niye bakıyorsam bende bir tuhafim diyin kendinize mesela.

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Eşin bahane ariyormus.

Yani kıl tüy olayını bende hiç sevmem açıkçası
Bazı insanlarda parmaklarda el üstünde bile kıl görüyorum yok artık ya diyorum
Temizliğin bakımın ilk şartı bence tüysüz olmak
Yüzdeki tüyler için q switch lazer öneririm size cilt lekelerine de iyi geliyor,1000 lira gbi bir fiyatı var ayda/iki ayda bir giderseniz cillop gibi olursunuz
Tabiki eşiniz için değil önce kendiniz için.
Yok daha neler.

Temizliğin ilk kuralı parmak üzerindeki kılları almak değil. Yok artık ya banane beni ilgilendirmeyen şeylere niye bakıyorsam bende bir tuhafim diyin kendinize mesela.
Temizliğin ilk kuralı günlük duş,temiz çamaşır kıyafet,tüysüz olmak BENCE
İnsanların eli görünüyor yani ceplerinden çıkarttırıp bakmıyorum,siz asıl bir tuhafsınız

İnsanların eli görünüyor yani ceplerinden çıkarttırıp bakmıyorum,siz asıl bir tuhafsınız
İnsanların elindeki kıllar beni ilgilendirmiyor. Sizi de ilgilendirmiyor. Koltuk altındaki kıllar deseniz kokuyu etkiliyor derim. Aynı şekil genital bölgede koku yapar. Ama el gibi hava alan ve gün içerisinde sık yıkanan bir organdaki kılın hijyenle hiçbir alakası yok. Zira çevresini rahatsız edecek koku vb durum olmayacak.Bu hijyen değil gözünüze hitap etmiyor durumu olmuş.:KK66: Eee kimse de sizin gözünüze hitap etmek gibi bir dert taşımıyor.😂 Buradaki çoğu kişinin de dediği gibi tuhaf olan sizsiniz.

Günlük duş ve temiz çamaşır tamam da parmak üzerindeki üç beş tüyün oluşturduğu kirliliği anlamadık biz.

İnsanların elindeki kıllar beni ilgilendirmiyor. Sizi de ilgilendirmiyor. Koltuk altındaki kıllar deseniz kokuyu etkiliyor derim. Aynı şekil genital bölgede koku yapar. Ama el gibi hava alan ve gün içerisinde sık yıkanan bir organdaki kılın hijyenle hiçbir alakası yok. Ha olsa bile kişiyi alakadar eder. Bakan ve gören gözü değil. Ki bu hijyen değil gözünüze hitap etmiyor durumu olmuş.:KK66: Buradaki çoğu kişinin de dediği gibi tuhaf olan sizsiniz.
İnsanların hiçbir yerindeki kıllar beni ya da sizi ilgilendirmiyor zaten.koltuk altı kılı genital bölge kılıyla gezebilen varsa gezsin bir şey demek istemiyorum. Eldeki kılın hijyen ile bir alakası yok tabiki ama bence hoş bir görüntü değil,kimse almak zorunda değil orası ayrı. Ha ben öyle gezer miyim gezmem siz gezersiniz beni de başkasını da ilgilendirmez

Üye hijyenden, temizlikten dem vurmuş. O yüzden sordum. Ayrıca hiçkimse bizim göz zevkimize hitap etmek zorunda değil. Kadınların yükü azmış gibi bir de parmaktaki tüylerini alma beklentisi var. Ne münasebet yahu. Benim göz zevkime de beyazlamış saç ya da dipleri gelmiş saç hitap etmiyor ama kimseden saç boyama gibi bir beklentim yok. (Bu arada yüzümde ve ellerimde tüy yok gibi. Kaş bıyık bile aldırmam çünkü çıkmıyor. Diğer bölgeler de lazerli. Böyle dertlerim yok normalde.)
Evet, geçenlerde instagramda biri enseye agda yaptırıyordu, biri de yazmış, yeter ya yeter yapmayın, yaygınlastırmayın, bıktık artık kadınlardan bunca sey beklenmesinden diye. Haklı mı, haklı..

İnsanların hiçbir yerindeki kıllar beni ya da sizi ilgilendirmiyor zaten.koltuk altı kılı genital bölge kılıyla gezebilen varsa gezsin bir şey demek istemiyorum. Eldeki kılın hijyen ile bir alakası yok tabiki ama bence hoş bir görüntü değil,kimse almak zorunda değil orası ayrı. Ha ben öyle gezer miyim gezmem siz gezersiniz beni de başkasını da ilgilendirmez
Siz hijyen açısından deyip insanlarin elinde kıllar oluyor yok artık diyorum demişsiniz. Kimse size hoş bir görüntü sunmak için çabalamıyor.😂 Zira kişinin el üzerindeki kılın hijyenle alakası yok. Ellerimde parmaklarımda kıllar yok ama gördüğümde hijyenle ilgili kel alaka açıklama yapamayacağım çıkarımlar yapmıyorum çok şükür.

X