• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle uyumlu giyinmek için

ayseminn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
160
3
48
Sakarya
arkadaşlar bugüne kadar hic eşimle uyumlu giyinmek aklıma gelmemişti bile ama nedense bu bayram öyle gezelim istedim peki nerden nasıl bulabilirim yada bakabileceğim bir site varmı yoksa ben mi uydurmak zorunda kalcam..

arkadaşlar bugüne kadar hic eşimle uyumlu giyinmek aklıma gelmemişti bile ama nedense bu bayram öyle gezelim istedim peki nerden nasıl bulabilirim yada bakabileceğim bir site varmı yoksa ben mi uydurmak zorunda kalcam..

site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama facebookta anne kiz anne oğul giyim diye bir sayfa var bakabilirsiniz

aynı şeyleri giymek değilde renk olarak uydurursanız daha şık olur bayram için uygun olmaz diye düşünüyorum

bizde eşimle bu bayram uyumlu giyiniyoruz canım aynı gömlek aldık ben erkek reyonundan s beden aldım ve bugun daraltmaya verdik gömleğin altına kahverengi pantolon aldık ikimzde benimki ispanyol paça biz kendimiz kombinledik umarım güzel görünürüz bu bayram :)

Back
X