Eşimle uç gündür küstük bugun adım attı ne yapmalıyım

diyeceğiniz şu kırıldığınızı, canınızın yandığını, onunsa adım atarken bir özür, af dilese zaten affedeceğinizi, bahçeden çiçek koparıp getirse bile bu küçük hediyeyle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz temalı bir konuşma. Ben diliyle konuşmaya dikkat etmenizi öneririm. Sen diliyle şu tarz konuşmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. " sen terbiyesiz bir küfürbazsın. Öküzsün bir küçük hediye almayı bile akıl edemiyorsun. Bir özür dilemeyecek kadar burnun havada. Bana hiç değer vermiyorsun..."

Aynen
doğru söylüyorsunuz ama söylemek yerıne hala kendısının dusunmesını beklıcem galıba

ben adamin msjindn hicbise anlamadim:s
baya uzun bı mesajdı kısalttım kusura bakma bebegımız çok mutlu bı Bebek herşeyden etkılenıyor bırbırbıxe konulurken daha şakın olalım ve düşünerek konuşalım bırbırımıze söz verelım kırmayalım

Aynen

doğru söylüyorsunuz ama söylemek yerıne hala kendısının dusunmesını beklıcem galıba

kendisi düşünmez. çünkü düşünemez. Düşünebilecek olsa zaten yapmaz. Erkek zihniyle düşünün; ben müneccim miyim onun kafasından geçeni bileyim der. Adam zaten öküz. Siz kırıldığınız noktaları anlatmazsanız hayatta anlamaz. Sizin kafanızdan geçenleri tahmin etmesini beklemeyin çünkü edemez.

O da doğru ben bekler dururum artık ben de hıc söyleyen bırı degılım işte ozaman anlamı kalmıyor ozrunun zorla yapmış gıbı ama yonlendırmek gerek haklısınız

O da doğru ben bekler dururum artık ben de hıc söyleyen bırı degılım işte ozaman anlamı kalmıyor ozrunun zorla yapmış gıbı ama yonlendırmek gerek haklısınız

olayı daha çözememişsin asıl olan özür
dilemek değil ki. seni anlaması ve bir daha yaparsa kırılacağını, kendini değersiz hissedeceğini vs ne hissediyorsan onu bilmesi gerekiyor. Onun şuan anladığı küfür ettim bana trip atıyor. Erkek adam küfür edebilir normaldir bunun için 3 gün surat mı asılır.

Tabii karşınızdakinin merhamet sahibi bir insan olduğunu düşünerek böyle yapın diyorum.

Özrün eskiden anlamı hatamı anladım, üzgünüm bir daha yapmayacağımdı. Artık içi boşaldı. Özür dileyip hatanı kabul ettiğinde dhaa çok üstüne geliyor insanlar. Bu yüzden kuru özürün anlamı yok. Olayın ne olduğunu bilmeden zoraki iki kelime özür dilerim dese ne olur demese ne olur.

Reactions: Be1
2 gun snra ayni seyleri yasamak istemiyorsan uzat 1-2 hafta..
Bn küs kalamiyorum ve hep ayni seyler yasaniyor malesef... burnu sürtmeli diyorum..

Reactions: Be1
Engellenme kısmı ağır olmuş konunda yazdığın karakter özelliklerini kast etmiştim benzerlik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…