sizdemı bozuksunuz bu erkekler neden böyle yA cıldırcam çocuğa oyuncak almış hedıye paketli insan bana da alır bı gonıl almak için ufak bıseyaslında kıskançlık barındıran bir mesajdır,zira benim okuzden hala tık yok yinede teşekkürler efenim
Davranır valla benden söylemesi,gene gelirim ben ama kizarsan kuserim : (aynen ben de o nasıl davranırsa öyle yapıcam ama ıkı gün sonra gene aynı olursa ozaman sızı gene burda beklıyorum bıktım kufur yemekten
hıc te cevıremıyorum çok ıstıyorum bana akıl verın lütfenYapamayacağımiz şey yok bence yeter ki canımız istesin B-) soru soran bayan eşini muma çevirir tabi isterse ...
Kız biz bir haftadır kusuz tam bir hafta ve dahi kusluk şöyle dursun adam tatile gitti tatile,bana tatile gidiyorum ben demeden beterin beteri var ah karabagrim kör talihim.Siz
sizdemı bozuksunuz bu erkekler neden böyle yA cıldırcam çocuğa oyuncak almış hedıye paketli insan bana da alır bı gonıl almak için ufak bısey
gel gelDavranır valla benden söylemesi,gene gelirim ben ama kizarsan kuserim : (
Tatile mı sizsiz mı gitti yuuuuhhhKız biz bir haftadır kusuz tam bir hafta ve dahi kusluk şöyle dursun adam tatile gitti tatile,bana tatile gidiyorum ben demeden beterin beteri var ah karabagrim kör talihim.
her yolu denıyorum yok gene mum falan degılAkıl mı estağfurullah.biraz düşünün kendiniz bulursunuz.zor bir şey değil
Cıdden kınamayım ama yuh nasıl gonderdın kımınle gıttı kac yıllık evlılıkte bukadar rahat davranıyor aklımda delı sorularKız biz bir haftadır kusuz tam bir hafta ve dahi kusluk şöyle dursun adam tatile gitti tatile,bana tatile gidiyorum ben demeden beterin beteri var ah karabagrim kör talihim.
Tatile mı sizsiz mı gitti yuuuuhhh
Yaaa kufredebilirsiniz içinizden Ban yemenizi istemem,8 senelik evliyim gondermeme fırsat olmadı adam cuvladi gitti ve evet bensiz tatilde parti partizaniii bende işte annemde çay iciyom hala bı demlik bitti.Cıdden kınamayım ama yuh nasıl gonderdın kımınle gıttı kac yıllık evlılıkte bukadar rahat davranıyor aklımda delı sorular
Yaaa kufredebilirsiniz içinizden Ban yemenizi istemem,8 senelik evliyim gondermeme fırsat olmadı adam cuvladi gitti ve evet bensiz tatilde parti partizaniii bende işte annemde çay iciyom hala bı demlik bitti.
Sizin sorun neydi ki sekiz yıl az değil kiYaaa kufredebilirsiniz içinizden Ban yemenizi istemem,8 senelik evliyim gondermeme fırsat olmadı adam cuvladi gitti ve evet bensiz tatilde parti partizaniii bende işte annemde çay iciyom hala bı demlik bitti.
Kadinlar neden boyle. Ozur bekleriz gonul alma bekleriz. Bu gerceklesirkende hemen o esnada olanlari basina kakariz koz gibi. Adam bak ne guzel yazmis. Bence hic birsey soylemeden eskisi gibi davranin pisman etmeyin.daha önceki ilk iki konumda esımle tartışmamızı anlatmıştım öğünden berı konuşmuyoruz ayrı uyuyoruz ben bebegımle uyuyorum o yalnız kufurlerını ufak olayda fevrılesmesınden çok sıkayetcıyım kavga sebebımız de buydu.bugun Eve gelırken bebegımız 5 aylık ama oyuncak almış alışveriş yapmış geldı hıc bısey demedım sonra ben yatak odasında havlular vardı onları toplarken sarıldı yapma sakın dedım tmm bısey yapmıcam dıye tuttu sarıldı baya cınsel yonden yeltenmeye çalıştı ne çabuk unuttun soyledıklerını ben unutmadım şakın dokunma bana tartışma çıkartırım dedım ben onları sınırle soyledım dedı bıraktı o balkonda ben içerde uzun mesaj atmış sımdı oğlumuzu çok sevıyoruz o col mutlu bı Bebek onu mutsuz etmeye hakkımız yok ıkımızıde soyledıklerımızı düşünerek söylemeye sakın olmaya davet edıyorum hıc cevap yazma ıyıgeceler yazmış ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sızce bu adam duzelırmı
Konum var onu okuyun uzun valla az değil tabi hadsiz dün gitti kavga sebebi şakalaşma kakaya döndü bir haftadır kustuk dunde gitti işte tatile : (Sizin sorun neydi ki sekiz yıl az değil ki
Çok hoşsunuz yaa cay ve partı çok takılmıyorsun galıba alışmışsınız gıbı sorun neydı cıddenYaaa kufredebilirsiniz içinizden Ban yemenizi istemem,8 senelik evliyim gondermeme fırsat olmadı adam cuvladi gitti ve evet bensiz tatilde parti partizaniii bende işte annemde çay iciyom hala bı demlik bitti.
Tmm ama ben ona bı çocuk vermışım insan bunun hatrına kufur etmez ne yaptım ben yA bende insan evladıyımKadinlar neden boyle. Ozur bekleriz gonul alma bekleriz. Bu gerceklesirkende hemen o esnada olanlari basina kakariz koz gibi. Adam bak ne guzel yazmis. Bence hic birsey soylemeden eskisi gibi davranin pisman etmeyin.
Sakalasiyoduk bı anda kavgaya döndü diskoda parti havasında olan o ,çay içen ben : )Bı de takilmam mı nasıl takiyomda napayım anca takiyom.Çok hoşsunuz yaa cay ve partı çok takılmıyorsun galıba alışmışsınız gıbı sorun neydı cıdden
Anladım da tı ye almanız hoşuma gıttıSakalasiyoduk bı anda kavgaya döndü diskoda parti havasında olan o ,çay içen ben : )Bı de takilmam mı nasıl takiyomda napayım anca takiyom.
Nereden bulucam konuyuKonum var onu okuyun uzun valla az değil tabi hadsiz dün gitti kavga sebebi şakalaşma kakaya döndü bir haftadır kustuk dunde gitti işte tatile : (
Bunu soyleseniz bir tek senmisin cocuk veren derler. Hatasini anlamis demek ki. Sessizlik bazen en guzel cevaptir.Tmm ama ben ona bı çocuk vermışım insan bunun hatrına kufur etmez ne yaptım ben yA bende insan evladıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?