Cok zekiceAdimina adımla karşılık verin,ben sen ben sen ben sen diye adimlasin kimin ayağı üstte kalırsa o kazansın.
Ah ah affetmezsen ne olacak ki aynı evde yüz yüzesiniz birde çocuk var diyorsun ayarını vererek affet bir daha yaparsan giderim ortada kalırsın de korkut gözünü
aslında kıskançlık barındıran bir mesajdır,zira benim okuzden hala tık yok yinede teşekkürler efenimCok zekice
Evet ama hep çocuğumuz uzulmesın dıkkat edelım gıbı seyler yazmış bı ozurdılerım söylemiyor hala ayıp ben kırsam bın kez af dılerımOzur dileyen birine hic dayamamam sayet..
Kucuk bi bebegin var bu sebeple bosanacakta degilsin ayni evin icinde uzatsan ne olacak arayi iyice acsan ne olacak..bir daha olursa bu kadar kolay affetmem filan diye ayari verip barismak en iyisi...
E korkmuyorsa onun sorunu herkes aynı değil ki ise yarayanda var yaramayan da benim ki fikir yapması söylemesi ona kalmış sormuş bende cevap verdimBöyle şeyler bir işe yaramıyor, aksine daha da rahat olmalarına neden oluyor. Eşinin böyle durumlarda çekip gideceğini bilen erkek zaten yapmıyor. Yapansa da ya unursamıyor, ya kendine engel olamıyor vs vs. Annem babama yıllar önce arkadaşından aldığı bir akılla bir gün seni boşayacağım böyle yaptığın için demiş, adam içinde tutmuş, unutmamış, yıllar sonra kustu kinini resmen. Bence böyle diyeceğine, zamanında boşasa çok daha iyiydi. Kaldı ki söylemiş, arkasında dur bari lafının. Yoksa demişsin dememişsin ne işe yarar?
Evet yavaş yavaş konuşmayı düşünüyorum düzeltmesi lazım kendını terbıyezsızınEninde sonunda barışacaksınız.Ortamı soğutmaktan başka işe yaramaz.Erkeklere surat asmaya gelmiyor.İşlerine gelip daha da yanlışa düşüyorlar.Barışıp güzelce konuşursanız o da size öyle yaklaşır eminim.
E korkmuyorsa onun sorunu herkes aynı değil ki ise yarayanda var yaramayan da benim ki fikir yapması söylemesi ona kalmış sormuş bende cevap verdim
aynen ben de o nasıl davranırsa öyle yapıcam ama ıkı gün sonra gene aynı olursa ozaman sızı gene burda beklıyorum bıktım kufur yemektenAdimina adımla karşılık verin,ben sen ben sen ben sen diye adimlasin kimin ayağı üstte kalırsa o kazansın.
keşke öyle yapabılsem ben deUzatmayin bence okuzlugunu anlamış en azından:)
Benim dayimda cok fevridir, yengem ben artik oda degistiriyorum sakinleyince yanina gidiyorum alistim diyodu.
Yapamayacağımiz şey yok bence yeter ki canımız istesin B-) soru soran bayan eşini muma çevirir tabi isterse ...Tabii ki öyle. Kötü anlamda demedim zaten. Ama biz kadınlar yapamayacağımız şeyleri söylemekte usta olduğumu için dedim ben de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?