• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tuhaf kavgalarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste boyle tipler baba olabiliyor da esim gibi mukemmel ve fedakar yemez yediren biri olamiyor :KK43: Adaletsiz dunya...
yav öyle demeyin çocuk benim de aynı zamanda :) bir kez kızına tabağındaki yemeği verdiğini görmüştüm belkide banadır sadece tavrı yani bana demeyeyim de çocukları ve kendisi hariç herkese olabilir.

birde deminde sordum sizin bir fikriniz varmı ?ben tartışınca hiç başka yerde uyumayı aklıma getirmedim.evimden başka yerde rahatım olmuyor.bu adam nasıl bu kadar rahat gidip başka yerde uyuyabiliyor.yoksa evinimi sahiplenemiyor?
bende gidip kalamam acikcasi. ama erkekler basina buyruk gider gelmek istemez. bi de ben sunu farkettim belki sizdede oyledir. ne zamn tartissak hep bi bahaneyle cok gec gelir eve barisana kadar 3 5 gun devam eder. ama aramizda bi prooblem yokken isten cikar cikmaz gelir. ben bunu sordum esime ve dedigi sey tartistigimzda evde huzur olmadigi icin gelmek istemiyorum bunaliyorum diyo

bende gidip kalamam acikcasi. ama erkekler basina buyruk gider gelmek istemez. bi de ben sunu farkettim belki sizdede oyledir. ne zamn tartissak hep bi bahaneyle cok gec gelir eve barisana kadar 3 5 gun devam eder. ama aramizda bi prooblem yokken isten cikar cikmaz gelir. ben bunu sordum esime ve dedigi sey tartistigimzda evde huzur olmadigi icin gelmek istemiyorum bunaliyorum diyo
bizde geç gelmek yerine hiç gelmemek olarak ilerliyor o durum.evde huzur vermiyormuşum.sanki ben çok huzurluyum.ne istiyorsa yapsın bu sefer aramaya niyetli değilim istediği gibi davranabilir.bakalım annesi babası kaç yaşında adamı kaç gün çekecekler.

ya aslında nereden başlayayım bilmiyorum.eşimin tuhaf hareketlerini yadırgıyorum.kısaca bilgi vereyim.ben 5-6 aylık hamileyken balık yapmış eşim geç geldiği için ona da ayırmıştım, kendi payımada iki tane küçük balık ayırdım ona eşlik edeyim diye ki hamile olunca karşıda birisi bir şey yerken canı çekiyor insanın.neyse geldi kızarttım koydum önüne tabağı kendi payımıda onun tabağına koymuştum zaten az bir şey diye.tabaktan ilk balığımı aldım yedim, ardından ikinciyi aldığımda eşim tabağı önüme çarpıp al hepsini ye dedi.o zaman şok olmuştum zaten çünkü altı üstü yemekti ve ben hamileydim.neyse

ben o zaman bunun stresli olduğu için yaptığı bir şey olduğunu düşünmüştüm.zamanla bu hareketleri devam etti.örneğin kendine dışardan özel olarak bir şey getirir ama size teklif etmez, teklifsiz bir parça almaya kalkarsanız vücut hareketleriyle sinir olduğunuzu anlarsınız falan gibi.bende karar verdim bundan sonra hiç dokunmayacağım bir şeyine diye.

dün kendine 4 lahmacun getirmiş akşam gene oturdu yemeye başladı.bende gittim mutfaktan bir tabak yemek aldım oturdum onunla birlikte yemeye başladım.epey bir süre sonra sen yemeyecekmisin dedi.bende teklif edersen bir parça alabilirim dedim.teklif mi bekliyorsun gelip alsaydın ya dedi bende durumu açıkladım gene gerginlik yaşamak istemediğim için uzanmadığım söyledim.tabağı masaya çarpıp gene kanepeye oturdu.ağız tadıyla bir şey yedirmiyorsun dedi.bende özür diledim konu kapansın kavga etmeyelim diye.ama özrümü kabul etmedi ve giyinmeye başladı.
ki her tartışmada küçük yada büyük olsun hemen giyinir gider.hani bir iki saat sonra geri gelir diye bir şey de yok.o geceyi annesinde geçirir.buna anlam veremiyorum inanın.ben hiçbir tartışmada gidip bir başka evde kalmayı düşünmedim ki rahat edemiyorum evimi özlüyorum yerimi yadırgıyorum falan.ama o onca yolu gitmeye üşenmiyor ve neden başka evde kalmak onun için bu kadar kolay bilmiyorum.

o gittikten bir süre sonra mesaj attım.annenlerde misin öyleyse söyle de endişe etmeyeyim dedim.sana ne nerdeysem nerdeyim rahat bırak beni diye mesaj atmış.şimdi nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşinizin burcunu çok merak ettim?

yaa belki söyle bi huyu vardır ben kendimde örnek veriyim ben bisey aldıgım zaman otlanmasındna nefret ederim önce ben yiyim kalırsa sende yersın yada illeki doyarım sonunu bırakırım mesela

esim bu konuda cok anlayıslı dır anneme bile der o acken önunden cekılıceksın hani bazen benim aklıma bile gelmez canı cekermi istermi diye kendime köfte falan söylerim mesela yerim hatta esimi önümde ardımda istmemem bile

eskiden alınırdır 1 2 kere sonra bunun benim alıskanlıgım oldugunu vermemek degil yemeke yerken bu benim aklıma gelmez yada rahat tek basıma yemek isterim diye düsünmüs olucakkı simdi ısırmaz hep der sen yemek yiyince benim karnım doyuyor diye

ya esiniz cok ama cok bencil ya da tartisma yaratmak icin firsat kolluyor.

gercekten hic uzerine dusme bi kac gun paşa paşa doner gelir. umrunda degilms gibi davran. cunku ben oyle yapmaya basladim artik. oda bunu farketti ve ben sormadan haber veriyo gelmicem yada gec gelicem gibi. ben artk beynm yoruldugu icin umursamiyorum daraldim bu durumdan sadece kizima yogunlastim

Aynı rahmetli babam. Annemle balayına gidiyorlar annem balık babam et sipariş ediyor. Annem tadına bakmak istiyor. Çatalını uzatırken babam kızıyor. Annem de balayında yapılır mı diye çok sinirlenmiş. Rahmetli misafir gelse bile en iyisini alırdı yemeğin en önce annem sinir olurdu :)
Bende biraz çekmişim ona. Tabağımdan yemek alınmasını sevmem ben kendim ikram etmeyi severim. Ama hoş bir huy değil farkındayım.
Bazı insanlar da oluyor o yemek bencilliği ya. Kibarca söyleyin alındığınızı bence belki etkiler. Beni annem uyara uyara babası kılıklı diye düzeldim biraz. Siz de kibarca bir uyarın bakalım.
Gerçi burada asıl sorun evi terk etmesi gibi. Bu konuda bir şey demek haddim değil bekar olarak ama kibarca konuşsanız belki etkili olur diyorum ama bilemedim.

eşin garipmiş gercekten. severek mi evlendınız? arada sevgi tarzında bişi göremedım de..
hamılesın ve eşin ne zaman yemek sorunu olsa resmen kavga edıyor senınle.

yaa belki söyle bi huyu vardır ben kendimde örnek veriyim ben bisey aldıgım zaman otlanmasındna nefret ederim önce ben yiyim kalırsa sende yersın yada illeki doyarım sonunu bırakırım mesela

esim bu konuda cok anlayıslı dır anneme bile der o acken önunden cekılıceksın hani bazen benim aklıma bile gelmez canı cekermi istermi diye kendime köfte falan söylerim mesela yerim hatta esimi önümde ardımda istmemem bile

eskiden alınırdır 1 2 kere sonra bunun benim alıskanlıgım oldugunu vermemek degil yemeke yerken bu benim aklıma gelmez yada rahat tek basıma yemek isterim diye düsünmüs olucakkı simdi ısırmaz hep der sen yemek yiyince benim karnım doyuyor diye
haklısınız belki böyle bir yapısı olabilir lakin siz köftenizi yerken eminim eşinizde istese kendine köfte söyleyebilir durumdadır.ama ekonomik olarak çok sıkıntılı olduğumuz şu dönemde benim böyle bir şansım olmadığını biliyor ki zaten maaşımı daha öncede söylediğim gibi nafaka ve krediye yatırıyor.insan karşıdakinin canının çekebileceğini düşünebilir bu şartlarda.ki kendisi benim tabağımı sorgusuz tüketebilir.

eşin garipmiş gercekten. severek mi evlendınız? arada sevgi tarzında bişi göremedım de..
hamılesın ve eşin ne zaman yemek sorunu olsa resmen kavga edıyor senınle.
severek evlendik evet.sadece benimle değil en son kv lerde misafirler vardı mısır patlatıldı bir baktık önüne hepsini koymuş kucağına yani bu kime yetecek diyor.hayır orda da uyardılar ortaya koysana diye.bunu hangi mantıkla yapıyor anlamadım ki yapı olarak ben tam tersiyim tahammül edemiyorum.

Aynı rahmetli babam. Annemle balayına gidiyorlar annem balık babam et sipariş ediyor. Annem tadına bakmak istiyor. Çatalını uzatırken babam kızıyor. Annem de balayında yapılır mı diye çok sinirlenmiş. Rahmetli misafir gelse bile en iyisini alırdı yemeğin en önce annem sinir olurdu :)
Bende biraz çekmişim ona. Tabağımdan yemek alınmasını sevmem ben kendim ikram etmeyi severim. Ama hoş bir huy değil farkındayım.
Bazı insanlar da oluyor o yemek bencilliği ya. Kibarca söyleyin alındığınızı bence belki etkiler. Beni annem uyara uyara babası kılıklı diye düzeldim biraz. Siz de kibarca bir uyarın bakalım.
Gerçi burada asıl sorun evi terk etmesi gibi. Bu konuda bir şey demek haddim değil bekar olarak ama kibarca konuşsanız belki etkili olur diyorum ama bilemedim.
çok konuştum aradaki tartışmaları ailene götürme dedim dinletemiyorum.tartışmalarımız iki kişilik değil resmen dört kişilik oluyor.birde tabağından almak değilde en azından sanada isteyelim mi diye sorabilir.kaldı ki kendisi hiç sormaz çocuk ağlar yemek yerken kalkar çocuğa bakarım geldiğimde benim tabak boşalmıştır.

gercekten hic uzerine dusme bi kac gun paşa paşa doner gelir. umrunda degilms gibi davran. cunku ben oyle yapmaya basladim artik. oda bunu farketti ve ben sormadan haber veriyo gelmicem yada gec gelicem gibi. ben artk beynm yoruldugu icin umursamiyorum daraldim bu durumdan sadece kizima yogunlastim
aramaya niyetim yok zaten bugün.kalsın istediği kadar annesinde ne diyeyim.orda rahat ediyorsa orada kalsın.

hayır birde şöyle bir durum var kendi çocuğuna tabağındakileri verebiliyor daha önce bir kez şahit oldum.ama ne zaman ben kendi çocuğuma böyle bir şey yapsam sen bunu kötü alıştırmışsın falan muhabbeti yapıyor.sonra ben kendisininde yaptığını hatırlatınca hiç farkında değilim yaptığımın diyor.cidden çok bencil ve genelde beni bencillikle suçlar.

Bence esin ciddi derecede bencil sanirim maas kartin onda veya maasini gonderiyorsun bundan sonra sasece krediye para gonderebilirsin diger para nerde derse de nafakayi baska bir kadinin cocuguna degil kendime ayirdim diyebilirain o parayla da disarida istedigini ye ic evde de bebege yemek hazirlarsin

Pardon da flört Döneminde hiç mi Yemeğe çıkmadınız, birbirinizin yemeğinden yemediniz?
Eşinizin yaptığı hem ayıp hem günah insan Eşinden ekmek sakınır mı?

Bence esin ciddi derecede bencil sanirim maas kartin onda veya maasini gonderiyorsun bundan sonra sasece krediye para gonderebilirsin diger para nerde derse de nafakayi baska bir kadinin cocuguna degil kendime ayirdim diyebilirain o parayla da disarida istedigini ye ic evde de bebege yemek hazirlarsin
zaten öyle yapacağım hatta krediyide ödemek istemiyorum çünkü çocukları için aldığı arabanın kredisi o da.ben sadece ev kiramı ve evin giderlerini ödeyeceğim.ne yaparsa yapsın.başka kadının çocuğu dediğimde çok acımasızsın o çocukların suçu ne diyor.sanki benim çocukların bir suçu var.

Pardon da flört Döneminde hiç mi Yemeğe çıkmadınız, birbirinizin yemeğinden yemediniz?
Eşinizin yaptığı hem ayıp hem günah insan Eşinden ekmek sakınır mı?
flört döneminde pervaneydi.birçok şeyi konuşmuştum.belli bir yaşam standartım olduğunu ve evlendiğimde de bunu devam ettirmem gerektiğini yoksa yapamayacağımı filan konuşmuştuk.hepsine tabikii elbette öyle olacak falan filan dedi durdu.ama sonuç bu işte.

flört döneminde pervaneydi.birçok şeyi konuşmuştum.belli bir yaşam standartım olduğunu ve evlendiğimde de bunu devam ettirmem gerektiğini yoksa yapamayacağımı filan konuşmuştuk.hepsine tabikii elbette öyle olacak falan filan dedi durdu.ama sonuç bu işte.
İlginç...
Insanlar iyi oynuyor demek ki.
Yerinizde olsam ondan soğurdum, ama değişmez ailesinde de böyleymiş demek ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X