• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tuhaf kavgalarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa daha neler duyacagim ya....biz de komşuya bile alinir bazi şeyler bunlar karisina çocuğuna vermiyor.

Vallahi altindaki sebepleri çok merak ettim ya saka gibiler :)

o değilde benim oğlum 2,5 yaşında ve hiç paylaşmayı bilmiyor bu konu benim derdime parmak bastı aslında

1 yaşındaki kuzeni bize geldiğinde bütün oyuncaklarını topluyor ve asla vermiyor

çocuğun elinde küçücük birşey bile görse benim o bizim o deyip çekiyor

aynı şekilde onlara gittiğimizde de çocuğun bütün oyuncaklarını alıp 1 tane bile verdirtmiyor eline

o oyuncaklar boş boş duracak ama kesinlikle kuzeni oynmayacak

büyüdüğünde de böyle olmasından korkmuyor değilim

paylaşmayı aşılamaya çalışıyorum ama inşallah başarabilirim:KK17:

Beklemediği bir anda yapip odaniza çekilin. Ya da kendinize kadar yemek yapip of bir yedirmedin diyin... Acaba empati yapabilecek mi merak ettim ya çok değişik bir durum vallahi...

Ben de tam bilemedim aslinda ne desem yazip duruyorum:)
bir keresinde çocuk aldığı bir şeyi yemişti ki bir hafta önce almıştı zaten sordu bende kalmadı dedim.bir sürü laf yedim inanın.neymiş sorun yemek değilmiş benim ona verdiğim değeri gösteriyormuş bu durum.ona sorarsanız o kıskanmıyor.sadece neden olduğunu bilmeden strese giriyormuş.bende gülsemmi kızsam mı bilemiyorum inanın.

hayır kızlar birde sürekli her tartışmada annesinde yatmasına anlam veremiyorum.ben evimden başka yerde rahat edemiyorum.o neden bu kadar rahat bir fikriniz varmı.yani konuyu büyütmeden 3. kişilere yansıtmadan çözebilecekken neden böyle yapıyor.gerçi şimdi biraz düzeldi ilk evlendiğimizde kavga tartışma oldumu annesini arayıp telden dinletmeye çalışıyordu.hiç değilse o huyunu bıraktı.

hayır kızlar birde sürekli her tartışmada annesinde yatmasına anlam veremiyorum.ben evimden başka yerde rahat edemiyorum.o neden bu kadar rahat bir fikriniz varmı.yani konuyu büyütmeden 3. kişilere yansıtmadan çözebilecekken neden böyle yapıyor.gerçi şimdi biraz düzeldi ilk evlendiğimizde kavga tartışma oldumu annesini arayıp telden dinletmeye çalışıyordu.hiç değilse o huyunu bıraktı.
E yuh ne demek tartışmayı dinletmek:KK57:
Biz boşanma aşamadına grlmiştik bi ara yinede kimsenin ruhu duymamıştı:KK57:
Maddi olarak rahatlarsanız bi terapiste gidin bence..

ooo bu ne yaa..Allah yardımcınız olsun. .yinede fazla şımarık ve bencil sizde kesinlikle fazla değer veriyorsunuz. .k.çı kalkmış. .sorma kardeşim gelir paşa paşa Özür niye diliyorsun sen?nafaka niye sen ödüyor ve parasız kalıyorsun? kendi ödesin paşa. ..

o değilde benim oğlum 2,5 yaşında ve hiç paylaşmayı bilmiyor bu konu benim derdime parmak bastı aslında

1 yaşındaki kuzeni bize geldiğinde bütün oyuncaklarını topluyor ve asla vermiyor

çocuğun elinde küçücük birşey bile görse benim o bizim o deyip çekiyor

aynı şekilde onlara gittiğimizde de çocuğun bütün oyuncaklarını alıp 1 tane bile verdirtmiyor eline

o oyuncaklar boş boş duracak ama kesinlikle kuzeni oynmayacak

büyüdüğünde de böyle olmasından korkmuyor değilim

paylaşmayı aşılamaya çalışıyorum ama inşallah başarabilirim:KK17:

Canim cocuklar 4 yasindan sonra genelde paylasmayi öğrenir. 2 yas paylaşma duygusunu tam anlayamaz, kaybedeceklerini düşünürler genelde. 3 4 yas arasında ve sonrasında bu cabani anlayacaktır o yüzden skntiya sokmayin birbirinizi:)

maalesef öyle yapıyor.benimde ikinci evliliğim.ilk eşimi kaybettim ben.iki tanede çocuğu var eşimin.bir dönem çıkmaza girmişler birbirlerini karşılıklı aldatmışlar sonrada düzelememişler bir daha bildiğim kadarıyla.

Basiniz sagolsuj .
Sizinde ilk bebeniz mi ?
Allah sabır versin . Ailesi tepkisini gostermiyo mu?

ooo bu ne yaa..Allah yardımcınız olsun. .yinede fazla şımarık ve bencil sizde kesinlikle fazla değer veriyorsunuz. .k.çı kalkmış. .sorma kardeşim gelir paşa paşa Özür niye diliyorsun sen?nafaka niye sen ödüyor ve parasız kalıyorsun? kendi ödesin paşa. ..
konu uzamasın diye özür diledim.çünkü sonunda yemeğe değer veren benmişim gibi gösteriyor.üç kuruşluk şey sorun çıkardına indirgiyor problemi.

Basiniz sagolsuj .
Sizinde ilk bebeniz mi ?
Allah sabır versin . Ailesi tepkisini gostermiyo mu?
teşekkür ederim sağolun.benimde ilk değil oğlum var bir tane yanımda eski eşimden.ailesi iyi insanlar ama ne diyorlar bilmiyorum.babası sık sık nasihat ediyor.genemi geldin falan gibi davranıyorlarmış artık yatmaya gittiğinde.onlarada bir daha gitmeyeceğim beni anlamıyorlar filan demişti.dün gene orda geceledi.

canım kusura bakma nolrusun ama eşinin davrenışları hıc normal deyıl ne demek kendıne yemek almak sana sormaması almamsı ve yeme konusunda garıp davranısları evlılık demek butun olmak demektır nasıl sız yemeden onun bogazından gecıyor sız yıyınce surat yapıp kızıyor eve aldıgı seyı kendı evladı yedı dıye kızıyor gercekten eşinin yaptıgı bencıllıgın cok cok otesınde bıde annesının evıne gıdıyor her kavgada valla allah senın yardımcın olsun boyle bı esle yaşamak hıc kolay olmasa gerek cıdden

canım kusura bakma nolrusun ama eşinin davrenışları hıc normal deyıl ne demek kendıne yemek almak sana sormaması almamsı ve yeme konusunda garıp davranısları evlılık demek butun olmak demektır nasıl sız yemeden onun bogazından gecıyor sız yıyınce surat yapıp kızıyor eve aldıgı seyı kendı evladı yedı dıye kızıyor gercekten eşinin yaptıgı bencıllıgın cok cok otesınde bıde annesının evıne gıdıyor her kavgada valla allah senın yardımcın olsun boyle bı esle yaşamak hıc kolay olmasa gerek cıdden
yok aslında göründüğü gibi değil kendi çocuğuna değilde benim eski eşimden olan oğlumun yediğine takıyor muhtemelen.ama açıkça bunu dile getirmiyor ben söylediğimde de inkar ediyor öyle değil diye.kaldı ki oğlumun babasından kalan kendine ait maaşı var, onun ekmeğini yediği filan da yok.geçende 6 soda getirmiş.kendisi içmişti zaten dördünü.diğerinide oğluma vermiştim.bir tane soda kalmış diye söylendi suçlayıp durdu.onun söylenmesinin nedeni benim oğlumun içtiğini bilmesi aslında ama itiraf etmiyor böyle olduğunu.beni alıngan olmakla suçluyor ama inanın değilim.neyin ne olduğunu biliyorum.

şoklardayım eşinin yaptıgına neyin kafasi bu anlam veremedim.senin paranla eski karisina nafaka vermek ne demek ya.eve yicek alıp tek yemek nicersindeyimedir ya böyle insan mi olur hayretler icersindeyim .bu adamla ömür geçmez bi tek bunu soyleye bilirim
bunuda söyledim kaç kez kendin öde nafakayı dedim.biz evliyiz seni beni mi var diyor.maneviyatı dile getirdi mi de ben kendimi suçlu hissediyorum ayrı gayrı yapıyormuşum gibi.ama inanın bu ay çok gücendim.benim o kadar maaşımdan bir 10tl lik saç boyası bile düşmedi bana ve onun umurunda değil.beyaz saçlarla gezmek kaldı bana da.

bunuda söyledim kaç kez kendin öde nafakayı dedim.biz evliyiz seni beni mi var diyor.maneviyatı dile getirdi mi de ben kendimi suçlu hissediyorum ayrı gayrı yapıyormuşum gibi.ama inanın bu ay çok gücendim.benim o kadar maaşımdan bir 10tl lik saç boyası bile düşmedi bana ve onun umurunda değil.beyaz saçlarla gezmek kaldı bana da.

Tamam yari yariya paylasilir her şey . ama nafakasini kendi maasindan odesin siz de başka ödemeleri yapin. Siz eski karisina para ödemek zorunda degilsiniz. Kendinizi kotu hissettiginizi söyleyin.burada amaç para değil ki maneviyat.

Galiba o para sizden cikinca kendinden cikmamis gibi hissediyor ve hoşuna gidiyor.

Bence esin seni çok baskilamis. Yanlis anliyorsun alinganlik bencillik yapiyorsun diyerek ama bu laflara kanmayip karsisinda dimdik dursan daha iyi olur gibi.

yok aslında göründüğü gibi değil kendi çocuğuna değilde benim eski eşimden olan oğlumun yediğine takıyor muhtemelen.ama açıkça bunu dile getirmiyor ben söylediğimde de inkar ediyor öyle değil diye.kaldı ki oğlumun babasından kalan kendine ait maaşı var, onun ekmeğini yediği filan da yok.geçende 6 soda getirmiş.kendisi içmişti zaten dördünü.diğerinide oğluma vermiştim.bir tane soda kalmış diye söylendi suçlayıp durdu.onun söylenmesinin nedeni benim oğlumun içtiğini bilmesi aslında ama itiraf etmiyor böyle olduğunu.beni alıngan olmakla suçluyor ama inanın değilim.neyin ne olduğunu biliyorum.
senın oglunda olsa canım esının yaptıgı hıc dogru degıl sız bı butunsunuz bence oglunun masını esıne verme ve hepsını oglunu yemesıne ıcmesıne gıderlerını karsıla ozaman soylenmeye hakkı olmaz nasıl kendne ozel yıyor ıcıyor sende aynısını oglun ıcın yap bı sodanın lafımı yapılır kaldıkı hıc bıseyın lafını yapmaması lazım dıleırm duzelır allah yardımcın olsun alıngan olan sen degılsın esının normal olmayan tavırları ve hareketlerı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X