• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tuhaf kavgalarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz bu anormal adamı niye çekiyor ve yetim çocuğunuza çektiriyorsunuz?
maaşınız var, oğlunuzun babadan kalan maaşı var?
hayatınızda boyle bir erkeğe ne lüzum var Allah aşkına?
onunlada ortak bir çocuğumuz var ve normalde eski eşimden olan çocuğuma kötü bir şey söylemez yapmaz ki yaptırmam zaten ama bu alttan alta yaptıklarını ben anlıyorum neden yapıyor.diğer türlüsüne cesaret edemez zaten.dört yıl olduk az biraz düzeldi, belki daha iyi olur diye düşünerek sabrediyorum.

onunlada ortak bir çocuğumuz var ve normalde eski eşimden olan çocuğuma kötü bir şey söylemez yapmaz ki yaptırmam zaten ama bu alttan alta yaptıklarını ben anlıyorum neden yapıyor.diğer türlüsüne cesaret edemez zaten.dört yıl olduk az biraz düzeldi, belki daha iyi olur diye düşünerek sabrediyorum.
eşiniz kaç yaşında

kırılmayın ama eşiniz sizi sevmiyor.. bilmiyorum severek mi evlendiniz ama bu hareketler seven, eşini düşünen bir insanın hareketleri değil.. ben de malımı kimseyle paylaşmam ama konu yemek ve eşim olunca ben yemem ona yediririm ki muhtemelen herkes sevdiği insanlara karşı böyledir.. huy ya da yetiştirilme şekli falan değil bu tamamen sevgisizlik..

ya aslında nereden başlayayım bilmiyorum.eşimin tuhaf hareketlerini yadırgıyorum.kısaca bilgi vereyim.ben 5-6 aylık hamileyken balık yapmış eşim geç geldiği için ona da ayırmıştım, kendi payımada iki tane küçük balık ayırdım ona eşlik edeyim diye ki hamile olunca karşıda birisi bir şey yerken canı çekiyor insanın.neyse geldi kızarttım koydum önüne tabağı kendi payımıda onun tabağına koymuştum zaten az bir şey diye.tabaktan ilk balığımı aldım yedim, ardından ikinciyi aldığımda eşim tabağı önüme çarpıp al hepsini ye dedi.o zaman şok olmuştum zaten çünkü altı üstü yemekti ve ben hamileydim.neyse

ben o zaman bunun stresli olduğu için yaptığı bir şey olduğunu düşünmüştüm.zamanla bu hareketleri devam etti.örneğin kendine dışardan özel olarak bir şey getirir ama size teklif etmez, teklifsiz bir parça almaya kalkarsanız vücut hareketleriyle sinir olduğunuzu anlarsınız falan gibi.bende karar verdim bundan sonra hiç dokunmayacağım bir şeyine diye.

dün kendine 4 lahmacun getirmiş akşam gene oturdu yemeye başladı.bende gittim mutfaktan bir tabak yemek aldım oturdum onunla birlikte yemeye başladım.epey bir süre sonra sen yemeyecekmisin dedi.bende teklif edersen bir parça alabilirim dedim.teklif mi bekliyorsun gelip alsaydın ya dedi bende durumu açıkladım gene gerginlik yaşamak istemediğim için uzanmadığım söyledim.tabağı masaya çarpıp gene kanepeye oturdu.ağız tadıyla bir şey yedirmiyorsun dedi.bende özür diledim konu kapansın kavga etmeyelim diye.ama özrümü kabul etmedi ve giyinmeye başladı.
ki her tartışmada küçük yada büyük olsun hemen giyinir gider.hani bir iki saat sonra geri gelir diye bir şey de yok.o geceyi annesinde geçirir.buna anlam veremiyorum inanın.ben hiçbir tartışmada gidip bir başka evde kalmayı düşünmedim ki rahat edemiyorum evimi özlüyorum yerimi yadırgıyorum falan.ama o onca yolu gitmeye üşenmiyor ve neden başka evde kalmak onun için bu kadar kolay bilmiyorum.

o gittikten bir süre sonra mesaj attım.annenlerde misin öyleyse söyle de endişe etmeyeyim dedim.sana ne nerdeysem nerdeyim rahat bırak beni diye mesaj atmış.şimdi nasıl davranayım bilmiyorum.
boyle bir şey yok ya ki hamilesin onun sana zorla yedrmedi lazim üzüldüm durumuna ama yapabileceğini tek şey var oturup herşeyi konuşmak baktım yine gitmeye haztlaniyo bu sefer de sen git anlasin nasıl bir his oldugunu

kırılmayın ama eşiniz sizi sevmiyor.. bilmiyorum severek mi evlendiniz ama bu hareketler seven, eşini düşünen bir insanın hareketleri değil.. ben de malımı kimseyle paylaşmam ama konu yemek ve eşim olunca ben yemem ona yediririm ki muhtemelen herkes sevdiği insanlara karşı böyledir.. huy ya da yetiştirilme şekli falan değil bu tamamen sevgisizlik..
severek evlendik evet ki sevmediğini düşünmüyorum aslında.birçok şeyde kendini düzeltmeye çalıştı düzeltti de ama şu huyunu kabul etmediği için düzeltmiyor.birde onun normali benim normalim olamadı hiç maalesef.hep böyle sorunlar yaşayıp durduk.bir tek bana karşı böyle değil aslında geçende kvlerde misafir vardı.kadın mısır patlatıp getirdi.eşim tüm mısırı kucağına alıp yemeye başladı ve bu yetmezki kimseye dedi.düşünün evde misafir var.

Son düzenleme:
bence ise nafaka parasini vermeyerek başlayın.çok saçma çünkü sen eşşek gibi çalış eski karısına ben yemedim sen ye yap kim için bu fedakarlik senden bi lokma kiskanan bencil egoist koca için mi.
nafaka vermek benim psikolojimi zaten bozuyor.kendisinin vermesi gerektiğini düşünüyorum çünkü.çok taraflıda olmak istemem aslında yani eşimde 10 saat çalışan bir insan yani sorumluluk sahibi birçok konuda ama böyle tuhaf tuhaf davranışları oldumu ben şoka giriyorum.yemek kıskanma huyuna hiç anlam veremiyorum.yoksul bir aileden de gelmiyor oysa.babasıda bu huyundan şikayetçi birkaç kez gördüm.ama annesi biraz övünüyor bu durumla gibi geldi bana.hatta baba uyardı bir ara.bu kötü bir huy sanki güzelmiş gibi destekleme filan dedi.

ortak çocuğunuz var anladım ama bak diğer çocuğunu eziyor, bir sodayı bile dolaylı olarak sorun ediyor. çekmeyin, kendinize evlatlarınıza bunu yapmayın. bencil insan yaşı ilerledikçe yaşlandıkça daha da bencil olur. o çocuklar delikanlı olunca inanın ki daha çok ayrım yapacak.

Niye çocuğunuzun rızkını başka bir kadına ve çocuklarına yediriyorsunuz. Hiç mi içiniz acımıyo çocuklarınıza. Bir erkek için değer mi

ya aslında nereden başlayayım bilmiyorum.eşimin tuhaf hareketlerini yadırgıyorum.kısaca bilgi vereyim.ben 5-6 aylık hamileyken balık yapmış eşim geç geldiği için ona da ayırmıştım, kendi payımada iki tane küçük balık ayırdım ona eşlik edeyim diye ki hamile olunca karşıda birisi bir şey yerken canı çekiyor insanın.neyse geldi kızarttım koydum önüne tabağı kendi payımıda onun tabağına koymuştum zaten az bir şey diye.tabaktan ilk balığımı aldım yedim, ardından ikinciyi aldığımda eşim tabağı önüme çarpıp al hepsini ye dedi.o zaman şok olmuştum zaten çünkü altı üstü yemekti ve ben hamileydim.neyse

ben o zaman bunun stresli olduğu için yaptığı bir şey olduğunu düşünmüştüm.zamanla bu hareketleri devam etti.örneğin kendine dışardan özel olarak bir şey getirir ama size teklif etmez, teklifsiz bir parça almaya kalkarsanız vücut hareketleriyle sinir olduğunuzu anlarsınız falan gibi.bende karar verdim bundan sonra hiç dokunmayacağım bir şeyine diye.

dün kendine 4 lahmacun getirmiş akşam gene oturdu yemeye başladı.bende gittim mutfaktan bir tabak yemek aldım oturdum onunla birlikte yemeye başladım.epey bir süre sonra sen yemeyecekmisin dedi.bende teklif edersen bir parça alabilirim dedim.teklif mi bekliyorsun gelip alsaydın ya dedi bende durumu açıkladım gene gerginlik yaşamak istemediğim için uzanmadığım söyledim.tabağı masaya çarpıp gene kanepeye oturdu.ağız tadıyla bir şey yedirmiyorsun dedi.bende özür diledim konu kapansın kavga etmeyelim diye.ama özrümü kabul etmedi ve giyinmeye başladı.
ki her tartışmada küçük yada büyük olsun hemen giyinir gider.hani bir iki saat sonra geri gelir diye bir şey de yok.o geceyi annesinde geçirir.buna anlam veremiyorum inanın.ben hiçbir tartışmada gidip bir başka evde kalmayı düşünmedim ki rahat edemiyorum evimi özlüyorum yerimi yadırgıyorum falan.ama o onca yolu gitmeye üşenmiyor ve neden başka evde kalmak onun için bu kadar kolay bilmiyorum.

o gittikten bir süre sonra mesaj attım.annenlerde misin öyleyse söyle de endişe etmeyeyim dedim.sana ne nerdeysem nerdeyim rahat bırak beni diye mesaj atmış.şimdi nasıl davranayım bilmiyorum.

agzım acık okudum ne tuhaf ınsanlar var hayatta. hele o balık meselesı...ustelık sız hamıleyken...bence esınızın psıkolojık sorunları var....yetiştirilme tarzından ılerı gelmış olabılır.çok çok tuhaf davranışlar bana göre....ınsan karısınına yemegını paylaşmaz mı aç kalır gene ona yedırır yahu

Ben hala baska bi kadina giden nafakaya takildim nasil olabilir sizin cocugunuzun ve sadece sizin rizkiniz esinizin bile degil elalemin kadini yiyor ustelik esinizi aldatmis kadin yiyor sizde hamile halinizle ne kadar zor durumlar yasiyorsunuz peki giderken kendi eski esinden olma cocugunu da mi basiniza birakiyor

eski konunuzda eşinizin maaşının neredeyse tamamının eski eş ve çocuklara gittiğini yazmışsınız.
bir nevi evi siz geçindiriyorsunuz, buna ragmen aldıgı bir şey eksilse hesap soran bir adam.
tartışma sonrası eve gelmeyen bir adam.
yani boyle birini yanınızda tutmak için ya çok aşık olmalısınız ya da bu adamın bize bahsetmediğiniz bazı meziyetleri var.
yoksa başımızda bir erkek olsun da çamurdan olsun diye mi duşunuyorsunuz?

neredesin dedim çünkü bir seferinde gidip arabada yatmış soğukta.kıyamadım gene yatar diye.
birde şu sıra çok ekonomik darboğazdayız, tuhaf bir hale düştüm.benim aldığım maaşın yarısını eşim eski eşine nafaka olarak veriyor, geri kalanını da kredi taksidine yatırıyor.banada üç beş kuruş bırakıyor ancak.yani çıkıp üç kuruşa bir şey almak lüksüm bile kalmadı.ve hayatı nasıl görüyorsa benim çok rahat yaşadığıma karar vermiş.dediğinizi şu sıralar yapmam zor, harçlık almaktan kurtulursam deneyeceğim inanın.teşekkür ederim desteğiniz için.

hem senin maaşını alıyor, hem de bu kadar bencil yaşıyor.

Niye çocuğunuzun rızkını başka bir kadına ve çocuklarına yediriyorsunuz. Hiç mi içiniz acımıyo çocuklarınıza. Bir erkek için değer mi
çocuklarımın rıskını yedirmiyorum hanımefendi.eşimde çalışıyor benim sorunum nafakayı ben ödüyorum eşim çalışmıyor gibi bir şey değil.ikimiz farklı zamanlarda maaş alıyoruz ben evin masraflarına ve kendi ihtiyaçlarımıza gitsin maaşım o kendi maaşından ödesin istiyorum sadece.

agzım acık okudum ne tuhaf ınsanlar var hayatta. hele o balık meselesı...ustelık sız hamıleyken...bence esınızın psıkolojık sorunları var....yetiştirilme tarzından ılerı gelmış olabılır.çok çok tuhaf davranışlar bana göre....ınsan karısınına yemegını paylaşmaz mı aç kalır gene ona yedırır yahu
bencede yetiştirmeyle ilgili diye düşünüyorum.çünkü annesi bu bencillik durumunu bir meziyetmiş karakter yapısıymış gibi anlatıyor.babası uyarıyor ama anne bunu nedense sevimli bir şey olarak görüyor.

Ben hala baska bi kadina giden nafakaya takildim nasil olabilir sizin cocugunuzun ve sadece sizin rizkiniz esinizin bile degil elalemin kadini yiyor ustelik esinizi aldatmis kadin yiyor sizde hamile halinizle ne kadar zor durumlar yasiyorsunuz peki giderken kendi eski esinden olma cocugunu da mi basiniza birakiyor
yok nafaka eski eşindeki iki çocuğuna gidiyor.yani çocuklar eski eşte zaten.

Eşinizin yemek ile alakalı tavırları onun görgü eksikliğinden kaynaklanıyor.
Bir de onun eski karısının nafakasının sizden kesilmesi ve sizin bir saç boyasına dahi paranızın olmayışı çok anlaşılmaz bir durum.
Eşiniz hem görgüsüz hem de aşırı bencil duruyor burdan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X