• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tuhaf kavgalarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eski konunuzda eşinizin maaşının neredeyse tamamının eski eş ve çocuklara gittiğini yazmışsınız.
bir nevi evi siz geçindiriyorsunuz, buna ragmen aldıgı bir şey eksilse hesap soran bir adam.
tartışma sonrası eve gelmeyen bir adam.
yani boyle birini yanınızda tutmak için ya çok aşık olmalısınız ya da bu adamın bize bahsetmediğiniz bazı meziyetleri var.
yoksa başımızda bir erkek olsun da çamurdan olsun diye mi duşunuyorsunuz?
hayır aşık olduğum gerçek ama eğer kendini düzeltmeye çalışmasa ve şu 4 yılda bir gelişme görmesem aşk beni bağlayan bir şey olmazdı.sadece bazı şeyleri düzelttiğini gördükçe umudumu koruyorum.birde eşim yeni bir işe geçti bu durumu düzeltebilmek için yani biraz daha fazla çalışıp daha fazla para kazanabileceği bir işe yani düzeltmeye çalışıyor öyle olduğunu gördükçe bende umutlanıyorum düzeliriz diye.

Son düzenleme:
Eşinizin yemek ile alakalı tavırları onun görgü eksikliğinden kaynaklanıyor.
Bir de onun eski karısının nafakasının sizden kesilmesi ve sizin bir saç boyasına dahi paranızın olmayışı çok anlaşılmaz bir durum.
Eşiniz hem görgüsüz hem de aşırı bencil duruyor burdan...
ona kalırsa bencil olan benim.yani para hesabı yapar konumdayım.diyorki o el ona bekle para için diyemem ama sen karımsın katlanmak zorundasın bunlara.hayat arkadaşlığı budur diyor.oysa en temel ve insani ihtiyaçlar bunlar.

benim esim de ayni.en ufak seyde tartisir kavga ederiz. 5 kiz dan sonra tek erkek olunca baya simartmislar. annesi babasi koca insanlar gelirler yada biz gideriz ayagina terlik giydirirler. uzanir uzerini orterler.cay verirler sekerini atip karistirirlar. hatta annesinin icirdigine bile sahit oldum. tartisinca evden gitme huyu var esiminde. ama sagolsun annesi zorla eve gonderir kalmak istediginde

Sevgili arkadasim
Bak guzelim yarin bigun cocugun dogdugunda nafakayi senin parandan gitmesi gucune gider kendi cocugunun ihtiyaclari olacak bence bunu one surerek o parayi kes
Zaten benim cocugumun rizki bu dersin simdiden alissin oyle surekli anasinin evine gitmekle olmaz
Hatta bi seferde sen git para kosulunu konus
Kendi dusunsun napalim yani simdilik cekebiliosun ama yillar gevtikce cok soguyacaksin

benim esim de ayni.en ufak seyde tartisir kavga ederiz. 5 kiz dan sonra tek erkek olunca baya simartmislar. annesi babasi koca insanlar gelirler yada biz gideriz ayagina terlik giydirirler. uzanir uzerini orterler.cay verirler sekerini atip karistirirlar. hatta annesinin icirdigine bile sahit oldum. tartisinca evden gitme huyu var esiminde. ama sagolsun annesi zorla eve gonderir kalmak istediginde
annesi göndermiyor maalesef benimkini.babası kaç defa demiş böyle evlilik yürütemezsin falan diye surat asmış gidince ama babasına karşıda önyargılı zaten hep beni suçlar filan der.annesiyle idare ediyor bir şekilde sanırım ama sıkıldım artık, kucağına yatıp annesinin ağladımı sinirlerim bozuluyor inanın.sanki küçük çocukmuş gibi gelmeye başlıyor.

Sevgili arkadasim
Bak guzelim yarin bigun cocugun dogdugunda nafakayi senin parandan gitmesi gucune gider kendi cocugunun ihtiyaclari olacak bence bunu one surerek o parayi kes
Zaten benim cocugumun rizki bu dersin simdiden alissin oyle surekli anasinin evine gitmekle olmaz
Hatta bi seferde sen git para kosulunu konus
Kendi dusunsun napalim yani simdilik cekebiliosun ama yillar gevtikce cok soguyacaksin
bebeğim doğdu zaten orada geçmişten bahsetmiştim ilk fark edişimden.gücüme gidiyor elbette.konuştumda zaten sen kendi maaşından öde nafakayı filan diye.ama işte ne olacak bu ay bilmiyorum ki zaten küs şuanda bana ne oluruz ondan da haberim yok.

annesi göndermiyor maalesef benimkini.babası kaç defa demiş böyle evlilik yürütemezsin falan diye surat asmış gidince ama babasına karşıda önyargılı zaten hep beni suçlar filan der.annesiyle idare ediyor bir şekilde sanırım ama sıkıldım artık, kucağına yatıp annesinin ağladımı sinirlerim bozuluyor inanın.sanki küçük çocukmuş gibi gelmeye başlıyor.
gercekten o kadar iyi anliyorum ki. ayni durumdayim bende tek fark annesi babasi tartisip kavga ettigimzde oraya giderse eger apar topar geri gonderiyolar gönlunu al diye. her dediklerinin yapilmasina alismislar bizden de onu bekliyolar. ben de bazen cokkk sinir oluyorum

eşiniz baya tuhafmış. zaman gelir benim eşim kendi yumurtasını bile bana verir. kendi yemez yada herhangi bir şey için.(bu arada ben yumurtayı baya severim). bir de siz hamileyken yaptığı hareket çok kaba. siz karnında onun gocuğunu taşıyorsunuz.

gercekten o kadar iyi anliyorum ki. ayni durumdayim bende tek fark annesi babasi tartisip kavga ettigimzde oraya giderse eger apar topar geri gonderiyolar gönlunu al diye. her dediklerinin yapilmasina alismislar bizden de onu bekliyolar. ben de bazen cokkk sinir oluyorum
birde deminde sordum sizin bir fikriniz varmı ?ben tartışınca hiç başka yerde uyumayı aklıma getirmedim.evimden başka yerde rahatım olmuyor.bu adam nasıl bu kadar rahat gidip başka yerde uyuyabiliyor.yoksa evinimi sahiplenemiyor?

Cnm bence bu onemli bi sorun evdeki cocugunuZu da yanliz birakiyor
Bu aydan itibaren odeme bence artik nafakayi odemek istemiyorum deyince sorun cikarirsa bence bundan once senin davranislarina bakalim 18 lik kizlar gibi biraz yerin dar gelince annenin evine gidiyorsun bu artik beni sikmaya basladi de normal bi davranis degil
Benim esim bir kavgada arkadasina gidip kalacakti kapida dedim ki eger gidersen yarin geldiinde bu evde ben olmayacagim tabi yemedi gitmek yani bazi seylere en basindan tepki vermek lazim

birde deminde sordum sizin bir fikriniz varmı ?ben tartışınca hiç başka yerde uyumayı aklıma getirmedim.evimden başka yerde rahatım olmuyor.bu adam nasıl bu kadar rahat gidip başka yerde uyuyabiliyor.yoksa evinimi sahiplenemiyor?
ona rahat batıyor. şımarıklık, çocukluk ne derseniz artık.
mesela bu akşam karşınıza alıp konuşun. eğer bir kez daha çıkıp giderse bir daha bu eve dönemeyeceğini söyleyin ve ciddiyetinizi anlatın ona.
siz onun annesi değilsiniz ki çocuk avutasınız, zaten toplamda 4 çocuk var anne baba ilgisi isteyen.
bazı şeyler zamanla düzelir, bazı şeyler kararlılıkla.
evden gitmesi çok ciddi bir sorun bence. gitsin gelmesin bir daha.
çünkü eşim de kızınca çıkar giderdi, eğer gelmezsen bir daha da giremezsin bu kapıdan dediğim günden beri tartışmalarımız bir sonuca bağlanıyor.

eşiniz baya tuhafmış. zaman gelir benim eşim kendi yumurtasını bile bana verir. kendi yemez yada herhangi bir şey için.(bu arada ben yumurtayı baya severim). bir de siz hamileyken yaptığı hareket çok kaba. siz karnında onun gocuğunu taşıyorsunuz.
yok benimkinde bir gariplik var yemek yerken ha keza bebek filan ağlar ben ona bakmaya gidersem tabağımdaki yemeğide bulamam :) sonrada aaa hiç fark etmemiştim yemişim onu der.ama fark ediyor bence.kendi yemeği yenmesin istiyor ama tekl

ona rahat batıyor. şımarıklık, çocukluk ne derseniz artık.
mesela bu akşam karşınıza alıp konuşun. eğer bir kez daha çıkıp giderse bir daha bu eve dönemeyeceğini söyleyin ve ciddiyetinizi anlatın ona.
siz onun annesi değilsiniz ki çocuk avutasınız, zaten toplamda 4 çocuk var anne baba ilgisi isteyen.
bazı şeyler zamanla düzelir, bazı şeyler kararlılıkla.
evden gitmesi çok ciddi bir sorun bence. gitsin gelmesin bir daha.
çünkü eşim de kızınca çıkar giderdi, eğer gelmezsen bir daha da giremezsin bu kapıdan dediğim günden beri tartışmalarımız bir sonuca bağlanıyor.
onuda dedim tınlamadı bile.çıkıp gidiyor rahatlıkla.

yok benimkinde bir gariplik var yemek yerken ha keza bebek filan ağlar ben ona bakmaya gidersem tabağımdaki yemeğide bulamam :) sonrada aaa hiç fark etmemiştim yemişim onu der.ama fark ediyor bence.kendi yemeği yenmesin istiyor ama tekl
bu konuda da hiç acımam şahsen. bana acımayan koca gibi görünen çocuğa haddini bildirirdim.
evden de gidemez çünkü bir daha eve almam derseniz belki bir şeyler için çabalar.
senin iyi niyetini suistimal ediyor bana kalırsa.

Esiniz peki cocuklarindan da mi kiskanir yemegi
Cok ilginc cidden
Bence siz ileride cok yorulmus bir kadin olacaksiniz
Ozellikle evi terkedip gittiginde endiselenmeyim sizin icin demissiniz bide
Baya seviyorsunuz sanirim
Cunku insan o anki haksizlik hissiyle esine degil endiselenmek hic iyi seyler dusunmez

ona kalırsa bencil olan benim.yani para hesabı yapar konumdayım.diyorki o el ona bekle para için diyemem ama sen karımsın katlanmak zorundasın bunlara.hayat arkadaşlığı budur diyor.oysa en temel ve insani ihtiyaçlar bunlar.
Kimse hiçbirşeye katlanmak zorunda değil. Katlanılacak boyuttaki şeylere göz yumarak hatalı olan sizsiniz.

Iste boyle tipler baba olabiliyor da esim gibi mukemmel ve fedakar yemez yediren biri olamiyor :KK43: Adaletsiz dunya...

Esiniz peki cocuklarindan da mi kiskanir yemegi
Cok ilginc cidden
Bence siz ileride cok yorulmus bir kadin olacaksiniz
Ozellikle evi terkedip gittiginde endiselenmeyim sizin icin demissiniz bide
Baya seviyorsunuz sanirim
Cunku insan o anki haksizlik hissiyle esine degil endiselenmek hic iyi seyler dusunmez
çocuklarıyla birlikteyken pek görmedim benimkide bebek zaten daha.o yüzden inanın bilmiyorum.evet eşimi seviyorum bazen çok öfkelendiğimde sevmiyormuşum gibi hissediyorum ama geçiyor.daha önce soğukta arabada yatmıştı gene aynısını yapar diye üzüldüm o yüzden mesaj attım.o günde aramadın beni arabada yatmak zorunda kaldım filan demişti.gene aynısını yapmasın istedim.şimdi hatırladım bir kez kızına tabağındaki yemeği verdiğini görmüştüm.belki çocuklarından hariç herkesedir tavrı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X