Eşimle telefon krizi

Allahim beynim yandi 4 senede iki cocuk fazla yaaa.. Bir de ben ne olursa olsun yataklari ayirmama taraftariyim evet farkli gelebilir ama hasta da olsa ne biliyim o yataga beraber girilir.. sarkilara turkulere takilacak yaş bence gecilmis artik

adam senden küçükmüş gibi davranıyor. şahsen bu evlilikte çocukları yaparken adam çok mu farklı biriydi diye merak etmedim değil. olgunlaşmamış erkek tipi.

Karşılıklı saygınız yok, güveniniz yok, aşk yok, çocuk gibi didişip duruyorsunuz...
Neden evli olduğunuzu anlayamadım ben...

19 yasinda bu profildeki biriyle mi evlendiniz gercekten? Neden, kahraman kimligine mi burundu sizi ailenizden mi kurtardi evlilik disi hamilelik mi yasandi neden? Neden bununla 19 yasinda evlenilir?
Hic guvenilir de degil ayrica yedigi haltlari tahmin edebiliyorum.

Biraz umursamaz takılın. Siz her şeyi üsteledikçe şımarıp kendini bir halt zannediyor.

Yine erken yaşta tamamen dürtüler sonucu hiçbir ortak noktası olmayan iki insanın birbirlerinin hayatını mahfetmek için yapılan evlilikleden biri daha.

Konu sahibi bütün yazı boyunca kocanız suçlamışsınız ama sizinde ondan geri kalır tarafınız yok. Madem anlaşamıyorsun ne diye iki çocuk yapıyorsunuz?

Yazık etmişssin kendine.Gencecik kızsın,neden 10 yaş büyük adamla evlendin.Neden üstüste çocuk doğuruyorsun.Canına yazık bu yaşta.Gez,dolaş,hayatını yaşa.Bir sürü ev sorumluluğu,çocuk sorumluluğu,tripli erkek çilesi.

Ztn aldatiyorsa çikar kokusu içme konusunda da siz olayin içinde oldugnuz icin daha iyi anliyorsnz. Ama insanin bzn Patlama anı olur ona denk gelmis olabilir. Yani bilemiyorum sizin dusudugnuz gibide olabilir.

Annene anlatmak nedir ya 33 yasinda kos koca adam. Şikayet eder gibi. Aile içi konulari asla anlatilmamali.

Benim anladigim šu hani sen genceciksin kendisi senden ztn buyuk duruyordur da. Acaba aldaticaksn diye kendinden geçiceksn diye yaşdan dolayi. Istemeden boyle bir kisilige burunmus olabilir mi. Dengesiz biriymiş.

Ya bi yazı yazıyoruz destek olcanıza habire niye evlenşyosunuz niye evlendiniz hayret bişeysiniz ya kimse mutsuz olcanı bilerek evlenmiyor bende evlenmeden önce çok kızardım bu çocuk için katlanıyorum diyenlere şiddet ve hakarete uğramasına rağmen hala evli kalanlara bende kızıyodum. Ama öyle olmuyomuş işden ben bilsem böyle olcanı evlenir miydim. Çocuklar kazara oldu ayrıca hiçde pişman değilim onlar benim herşeyim ben sadece onlar için ayakta duruyorum onların yanında asla kavga etmrm bağırmam sesimi dahi yükseltmem. Bi yazı yazıyorum çocuklara üzülüyorum iki çocuk niye isteyerek olmuuor işde ben birdaha çocuk olmaması için ilk çocupumdan sonra kolonlarımı bağlatmak için gittim gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. O an ne yaşadığımı asla anlatamam siz dışardan bi gözle böyle düşğnğyosunuz ama bide içinde yaşayanı düşünün lütfen yorumlarınızı ona göre yapın.

20de doğum yapmanız için daha erken yaşta tanışıp evlenmeniz lazım. Tek dikkatimi çeken bu kocanız için hiç hoş bir tabir yok ağzımın ucunda yalnız.

Ver telefonunu karıstırcam demek olur mu yapacaksanız gizli yapın
Eşim bana ver şu telefonunu bakıcam dese fena kavga ederim tüm şifrelerimi değiştiririm inadına

Yani 7 senelik evliyim. Eşim bir sefer bile telefonumu karıştırmadı bende aynı şekilde onunkini karıştırmam. Yani anlamıyorum size geliyorlarmı? İnsan niye ikidebir birbirinin telefonu kurcalar bakarki

Sizin sorunlar telefondan daha derinde maalesef.
Eşiniz kendinisi daha çocuk, neden ısrarla pat pat doğuruyorsunuz anlamıyorum.

Bu adam değişmez. Ya olduğu gibi kabul edip bı hayata devam. Yada boşanacaksınız.

Allah aşkına aklımızla dalga geçmeye kalmayın. Bile isteye ve planlı hamile kalmaşşınız. İlk çocuğunuz 3 yaşındaymış. Yani 3 sene boyunca korunmadınız tam korunacaktınız ki bir baktınız hamileymişsiniz. Senaryo hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…