• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tartıştık mutsuzum :(

nasıl cesaret ettınız?
neye cesaret ettım ?? açıkca sorarsanız ...
ilişkiye devam etmeye dersenız benımde o an için evlilik düşüncem yoktu, evlenmeye derseniz zaten adamı silah zoruyla masaya oturtmadım belli bir aşamadan sonra işler oraya geldi o da istekliydi ve evlendik...
yani geçmişe çok takılmayın bence ne eski eşe ne çocuğa, sanki sizin hiç sevgiliniz olmadı mı sanmayın ki deli divane aşıktıda evlendi öyle bilse olsa bitmiş gitmiş, çocukta evlenen her çift gibi beklenen sonu yaşamışlar ama demekki gerçekten büyük bir sevgi yokmuş, emek verilecek birşeyler yokmuş yada iki taraf çok zıtmış ki evlilikleri bitmiş...
ve herkes bir şansı hak eder... yoksa siz neden eşinizle evlendinizi sorardım size??? bilmem anlatabildim mi ;)

neye cesaret ettım ?? açıkca sorarsanız ...
ilişkiye devam etmeye dersenız benımde o an için evlilik düşüncem yoktu, evlenmeye derseniz zaten adamı silah zoruyla masaya oturtmadım belli bir aşamadan sonra işler oraya geldi o da istekliydi ve evlendik...
yani geçmişe çok takılmayın bence ne eski eşe ne çocuğa, sanki sizin hiç sevgiliniz olmadı mı sanmayın ki deli divane aşıktıda evlendi öyle bilse olsa bitmiş gitmiş, çocukta evlenen her çift gibi beklenen sonu yaşamışlar ama demekki gerçekten büyük bir sevgi yokmuş, emek verilecek birşeyler yokmuş yada iki taraf çok zıtmış ki evlilikleri bitmiş...
ve herkes bir şansı hak eder... yoksa siz neden eşinizle evlendinizi sorardım size??? bilmem anlatabildim mi :KK66:
yanlış anlamayın lütfen. evlilik düşüncesi yoktu dediniz ya evlilik düşüncesi olmayan bırıyle nasıl devam etmeye cesaret edebildiniz dedim. onun da cevabını vermişsiniz zaten.

merhaba arkadaslar herkese hayırlı cumalar,

bilenler bilir ben eşimin ikinci benim ilk evliliğim ve eşimin ilk evliliğinden bir evladı var. biz 3 yıldır evliyiz ve toplam 6 senedir beraberiz. bazı sorunlar dışında mutlu bir evliliğimiz var. beni geren bir konu hakkında eşimle tartıştık bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

eşim evlendiğimiz günden beri ''çocuğumuz doğunca şöyle olur, çocuk çok güzel sorumluluk, çocuk çok tatlı sen bilmezsin birgün anlayacaksın '' vs gibi sözler ediyor hep. en sonunda dün akşam yine böyle şeyler söyledi. bende artık bu muhabbetten bunaldığımı istiyorsa açık açık söylemesini söyledim. o da ''sen istersen çocuk sahibi oluruz sana bağlı tamamen.'' dedi. bende verdiği cevap karsısında sinir oldum. sanki sadece bebek benim için yapılacak gibi ben daha evvel evlenmediğim için sende olmadığı için yaparız benim için bendeki bir eksikliği kapatmak için onun için olsa da olur olmasa da olur gibi bir algı oluştu. bende sadece benim yok diye böyle bir düşüncen varsa bu düşünceyi sil kafandan dedim. tartışma çıktı sonradan da ben mi hassas davranmışım yoksa hatalı olan o mu?
Bu sekilde alışkanlıkları bırakın. dert aramayın. eşinizin kabahati yok.

Adam çocuk istiyor işte ve siz isterseniz isteyeceğini ama istemezseniz zorlamayacağını söylemiş konuyu buralara kadar nasıl getirip bu kadar yanlış anlayabildiniz ben anlayamadım. Eşiniz sizde yok diye yapalım dememiş ki hatta çok güzel şey çocuk demiş. İlk evliliğinden olabilir ama şu an sizi seviyor ve sevdiği eşinden ortak çocuğu olmasını ister. Sizde ben istiyorum ya da istemiyorum dersiniz yanii büyütecek bir mevzu yok ortada.

Adam çocuk istiyor işte ve siz isterseniz isteyeceğini ama istemezseniz zorlamayacağını söylemiş konuyu buralara kadar nasıl getirip bu kadar yanlış anlayabildiniz ben anlayamadım. Eşiniz sizde yok diye yapalım dememiş ki hatta çok güzel şey çocuk demiş. İlk evliliğinden olabilir ama şu an sizi seviyor ve sevdiği eşinden ortak çocuğu olmasını ister. Sizde ben istiyorum ya da istemiyorum dersiniz yanii büyütecek bir mevzu yok ortada.
anladım teşekkür ederim yorumunuz için

Ah ablacım sen biraz buna takılmıssin.Bence esin yanlis birsey soylememis ki ne guzel sizden cocuk sahibi olmak istemis bunu da ima yoluyla yapmis.Alınganlığı bir kenara bırakın ve mutlu olmaya bakın.

Ah ablacım sen biraz buna takılmıssin.Bence esin yanlis birsey soylememis ki ne guzel sizden cocuk sahibi olmak istemis bunu da ima yoluyla yapmis.Alınganlığı bir kenara bırakın ve mutlu olmaya bakın.
inan basına gelse sende çok alınırdın. benım yerımde olmadığınız için hıssedemıyorsunuz.

Nerede yanlış yapıyorum ? Bazı yorumlardaki gibi bana yalvarmasını istediğim falan yok sadece benimle açık konuşmasını istiyorum .

Ne alakası var adam zaten çocuk istediğini böyle belirtmiş oldu. Takılmaya yer aramış gibisiniz bence. Açık açık söylemezler ki laf çarparlar erkekler genelde.

Back