eşimle tartıştık mutsuzum :(

Bence esiniz buyukluk gostererek karari size birakmis. Yani aslinda cocuk istiyor ama sizi zorlamak istemiyor, hazir olmanizi bekliyor, gibi bir durum cikardim ben. Yok yere alinganlik yapmişsiniz:)
bende öyle bir isteği özellikle yok ama istersen olmaz demem gibi düşünüyor diye anladım

Anlıyorum sizi, eşiniz de aynı istek ve heyecanı taşısın istiyorsunuz ama daha önce deneyimlediği için biraz daha rahat olması normal. ‘Sonuçta bu ikimizden bir parça olacak biraz daha özel hissetmeni bekliyorum’ diyebilirsiniz.

Adam çocuk için bir sürü iyi yorum yapıp zaten hadi demiş daha ne desin çocuk istiyorum diye yalvarsın mı?
Siz çok boş bir şeye takılmışsınız açıkcası zaten sende olduğunda bu duygu anlarsın demiş yani sana zaten yeşil ışık yapıyo da sen illede ben istiyorum diye mi kuruntusunu nerden yaptın acaba ?
Huzurunu kaçırmışsın istiyorum veya acelesi yok demek yerine ortamı germişsiniz.

onu ben söylersem bir anlamı kalmaz.

biz 6 yıldır beraberız o benım sevgılım değil eşim istese söyler. o belki de bana zarf atıyor.

ben alınganlık yapmış olabilirim fakat eşimin tavrını da doğru bulmuyorum.
Sizin tavırlarınızı da ben doğru bulmuyorum.
Eşinizin annesi çocuk yapmanızı istemese?buna göre eşinizi etkilese ve olumsuz düşündürse!
İkinci bir evlilik yapmış olsanız,eski eşinizin şimdi eşiniz olan insanın kararlarında etkili olduğunu görseniz?
Ve Eşiniz ağzınızdan olumlu olumsuz çıkan her lafın altında bir şey arasa?

kendinizi onun yerine koyun diyorsunuz yani.

annem için dili tutulsun onun dedi. zaten bastan berı yıldızları barısmadı annemın ve esımın.

onun tek dediği şey sen istersen ben çocuk sahıbı olmak ısterım yanı sana bağlı sen ıstemezsen saygı duyarım.

bu da demek oluyor kı uğrasmam sen ıstersen sen bılırsın.

Böyle algılamanız için ya türkçe bilmemeniz ya da art niyetli olmanız gerekiyor eşinize karşı.
Bence ikincisi.siz adamın size yalvarmasını falan mı bekliyorsunuz vallahi çözemedim.

Senin kararına saygı duyarım diyen bir adam!
Yani uğraşamam sen bilirsin demek istiyor diyen bir hanım..
Bu kadar yorum gereksiz alınganlık yapmışsın diyor..Madem dediğinizden vazgeçmek ya da düşüncenizi iyi yönde evriltmek gibi bir niyetiniz yok siz annenizi dinleyin çocuk yapmayın..zaten bu kadar inanmadığınız bir adamla bu evlilik nasıl yürüyecek bilemedim.
Ayrıca eşiniz bile olsa kimse sizin duymak istediğinizi sizin istediğiniz kelimelerle söylemek zorunda değil.Herkes kendi istediği kelimeleri kullanarak ifade etmek ister kendini.Bu cümleyi lütfen biraz düşünün.

ben gayet açık ve net sekılde sen ıstıyor musun benden bağımsız senın fıkrın ne dıyorum sana bağlı dıyor ne anlayayım kı sımdı bundan. en ufak bır konu gecse de annenle mı konustun kım sokuyor bunları aklına dıyor.

Şimdi size bağlı değilse madem siz istemezseniz bile eşiniz sizi zorla hamile bıraksa daha mı iyi?
Size bağlı tabiki hanımefendi.Eşiniz amanda babasının canı felan diyecek bir iki mıncıracak o kadar.
Esas vücud deformasyonu ve ruhsal durumları siz yaşayacaksınız.
Adam ne desin..Zaten deneyimli olduğu için biliyor ki bebeğe bakıp büyütecek olan anne..
Babanın böyle bir yeteneği yok doğası gereği.Ama sizi sevdipi için size yardımcı olursa öpün başınıza koyun.
Buradaki tüm anneler bilir bebek bakımını babalar sürekli yapamaz mümkün değil.En azından emecek bu bebiş.ya da anne kokusu arayacak.
Bunlardan ve daha bir sürü detaydan dolayı size baglı tabiki.
Hayatı değişip başka bir aleme geçiş yapacak olan sizsiniz.Bu eşinizin 1.2.3. Hatta 100.cü evliliğide olsa bu böyle.
Bunu bilerek düşünün.istiyorsanız yapın bir bebiş.
İstemiyorsanızda korunun.
Size bağlı siz bilirsiniz..

+10000000000

ben bu düşünceye katılmıyorum. sadece anne ılgılenecek onun hayatı değişecek beyefendı de tv karsısında hayatını yasayacak. böyle olan erkeklerden de nefret edıyorum. ama eşim öyle bır baab değil. ilş çocuğunda bunu gördüm tabı ebbeklığını bılemem ama gayet ılgılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…