- 20 Kasım 2019
- 246
- 1.378
Böyle adamlarin tek derdi evdeki kadın evin işini yapsın çalışsın beni beslesin bende aileme bakiyimdir . Konu sahibi kusura bakmasın ama ortada sevgi göremedim .Bacım sen kocani seviyor musun aşık mısın bilmem ama bu adam seni feci kullanıyor ve zerre saygı duymuyor...Kendi sülalesine yıllık 30-40 bin yedirip annene bı tostu bile çok görüyor. Üstüne utanmadan keşke evlenmeseydim diyor hadsiz. Benimle evlenmeseydin bu değirmenin suyu nereden akacakti şuursuz deseydin keşke
Evet her seferinde ihtiyacın olan herşeyi rahatça alıyorsun diyor. İki kıyafet aldım diye bunu söyler. Sen de rahat harcıyorsun farzetki ben de kendime harcadım diyor. Gülsem mi ağlasam mı?Ileride cocugunuzun nasibini onlara yedirmeyin sizin maasiniza guveniyor belli ki
Anladım sonuçta geçim kaygılariniz var .Çok iyi derken nasıl diyeyim, gelirimiz bu Türkiye şartlarına göre iyi. Yoksa çok da iyi değil. Küçük şehirde yaşıyoruz birde... harcama da az oluyor..
Bu çifte standarttır ve görgüsüzlük terbiyesizliktir hatta.Annemin zaten paraya ihtiyacı yok, bizden geçinen biri değil. Pandemi döneminde markete çıkmadı korkusundan. Ben yaptım bazen de kendim ödedim. Onun kartıni da kullandım. Yakın zamanda fast food birşeyler aldık dışarıdan, annemin kartını da uzattım annem için de al diye. Kartı aldı tereddüt etmedi bile. 30 liralık fast food için bile annemin kartını kullandı annem için.
Sizin maasiniz yokmus gibi dusunsun o zaman evi nasil gecindirip ustune baskalarina para dagitacakEvet her seferinde ihtiyacın olan herşeyi rahatça alıyorsun diyor. İki kıyafet aldım diye bunu söyler. Sen de rahat harcıyorsun farzetki ben de kendime harcadım diyor. Gülsem mi ağlasam mı?
Saygısız bir insan demek ki.Hatta abisinin eşi yani eltimin de borç para istediği olmuştur eşimden. Miktar 200-300 TL küçük oldu belki ama istedi birkaç sefer. Bir keresinde verilen paralari hesapladım, küçük büyük miktarlari hesaplayinca 1 yıl içinde toplam 15 bin TL vermişiz. Bu ayrıca istedikleri toplu meblağdan başka.. toplu.olarak 20 bin verdik zaten.. sürekli bitmiyor anlıyorum maaşları düşük. Buna rağmen bana ve aileme de sözlerini sakınmadan söylüyor.
Aynen böyle söylüyor. Ben kendi maaşımdan veriyorum diyor. Toplu meblağlara benim hakkım da girdi sonuçta. Onlar için öyle değil. Beni üzen asil annem için yapılan iki market masrafını önüme koyması oldu. Ne kadar çirkin..Durumunuz iyiyse sıkıntınız yoksa büyümeyin bence bende abime veririm zaman zaman geri de almam yeğenlerime de gönderirim ara ara para eşimi asla karıştırmam benim param sonuçta ondan alıp vermiyorum maddi sikintimizda yok şükür sizin sıkıntınız varsa başka da aileden birinde yoksa zir durumdaysa sizdede varsa rahat edemiyorsunuz ailemizi atamıyoruz napalim ben eşinizi anladım
Bir ara eşimden laptop istediler abisi ve eşi. Çocuklar uzaktan eğitimde ihtiyaç duyuyor diye. Onu zar zor engelledim. Eski bir laptop bulundu ve onunla idare ettiler.Saygısız bir insan demek ki.Verdiğiniz paralar az uz değil hele ki şu zaman da...
Boşanalim o zaman dedim doğrusu. Sesini çıkarmadı şimdilik.Eğer ki kendi ailesine verilen çuvalları görmeyip, sizin annenize çok sıradan iki üç meyvenin lafını yapıyorsa sağlam bir kavga çıkardı. Hatta keşke evlenmeseydim sözüne karşılık cesaretiniz var ise yolu gösterirdim.
Aynen böyle söylüyor. Ben kendi maaşımdan veriyorum diyor. Toplu meblağlara benim hakkım da girdi sonuçta. Onlar için öyle değil. Beni üzen asil annem için yapılan iki market masrafını önüme koyması oldu. Ne kadar çirkin..
Boşanalim o zaman dedim doğrusu. Sesini çıkarmadı şimdilik.
Kendi ailesine tabiri caizse yağdırırken sizin annenize karşı tavrı cok mide bulandırıcı.Annemin zaten paraya ihtiyacı yok, bizden geçinen biri değil. Pandemi döneminde markete çıkmadı korkusundan. Ben yaptım bazen de kendim ödedim. Onun kartıni da kullandım. Yakın zamanda fast food birşeyler aldık dışarıdan, annemin kartını da uzattım annem için de al diye. Kartı aldı tereddüt etmedi bile. 30 liralık fast food için bile annemin kartını kullandı annem için.