- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bence karsilikli konusun cocuklar buyuyunce bir rahatlik oluyor ama buyuyene kadar esler arasinda bir uyumsuzluk bir zitlik bitmiyorHaklısınız zorlu bir süreç olacak umarım kimse zarar görmeden atlatırız
Sizi gaza getirmek istemiyorum, hamilesiniz; konunuzu yorumsuz terk edecektim ama dayanamadım, çok sinirlendim.Ben durur muyum çocuklarım benim her şeyim ... Örn;peynir verince yutmayacağını ve zorlarsa kusacağını biliyor ve veriyor. Bende çıkarmasına müsaade ediyorum yutmak istemediği için bazen yetişemiyorum kusuyor çocuk neymiş alışacak. Böyle yiyecekse hiç bir şey yemesin benim çocuğum peynir yemesin süt içsin! Haddini bildiriyorum ama ne fayda doğruyu o zannediyor. Babası zamanında ağızlarına sevmediği şeyi doldururmuş bunlar da gidip tuvalete diye çıkarırmış bunu yaşayan bir insanken çocuğuna bunu yapması ayrı bir delilik !
Adam olmamış sadece büyümüş boşuna övünmesin.Çocukluğundan kaynaklı olduğunu biliyorum ama kendisi ailesi ne yaptıysa onun iyiliği için yapmış onlar sayesinde böyle adam olmuş övünür !
Nasıl bir yeme bozukluğunuz var, merak ettim, genelde zorla yemek yerdiririm çocuklarıma, çünkü ben yedirmesem tek lokma yemezlerSizi gaza getirmek istemiyorum, hamilesiniz; konunuzu yorumsuz terk edecektim ama dayanamadım, çok sinirlendim.
Yeminle söylüyorum; şunu, eşim oğluma yapsın; elini kırar evden kovarım.
Benim yeme bozukluğumun altında yatan ve hayat kalitemin içine sçan sebeplerden biri "Zorla yemek yedirmek-kusturana kadar yedirmek"ti ve bu hareketin, çocuğuma yapıldığını görürsem, yapanın elini kırarım.
Offf evet ya ac birakin diyorlarya bide birakiyorum bu sefer acliga alisiyor suyla sutle geciyor zaman sonra sık hastalaniyorlar yine ceken biz oluyoruz.Nasıl bir yeme bozukluğunuz var, merak ettim, genelde zorla yemek yerdiririm çocuklarıma, çünkü ben yedirmesem tek lokma yemezler
Nasıl bir yeme bozukluğunuz var, merak ettim, genelde zorla yemek yerdiririm çocuklarıma, çünkü ben yedirmesem tek lokma yemezler
Nasıl bir yeme bozukluğunuz var, merak ettim, genelde zorla yemek yerdiririm çocuklarıma, çünkü ben yedirmesem tek lokma yemezler
Eğer gelişimi iyiyse, doktorunuz sağlıklı diyorsa zorlamayın. Her insan ve çocuk illa günde 3 öğün yemez, sevmez, çabuk doyar. Çizgi filmle, videoyla yiyorsa yedirin tabi ama asla zorlamayın, tıka basa yedirmeyin.Offf evet ya ac birakin diyorlarya bide birakiyorum bu sefer acliga alisiyor suyla sutle geciyor zaman sonra sık hastalaniyorlar yine ceken biz oluyoruz.
Bende zorla reklamla cizgi filmle yediriyorum
Acken huysuz mutsuz oluyor bi rahat vermiyor isimi yapayim. sonra zorla yedirmeyin psikolojisi bozulur diyorlar bende anlamadim. bi cozumu bulan varsa yazsin
Nasıl bir cinnet yani ben cırladım eşyaları felan fırlattım ama gitti balkonda sigara yaktı !
Hem çocuklar da korkuyor öyle bir cinnet anında. Olayın üstünden de 2 saat geçti bilmiyorum ne yapsam
Yok öyle kusana kadar yedirmiyorum tabiki doyana kadar ama tabak gordugu an kacacak delik arıyor bende reklamdı cizgifilmdi acıyorum mecbur öyle yiyor ama bu seferde ne yediğini bilmiyorEğer gelişimi iyiyse, doktorunuz sağlıklı diyorsa zorlamayın. Her insan ve çocuk illa günde 3 öğün yemez, sevmez, çabuk doyar. Çizgi filmle, videoyla yiyorsa yedirin tabi ama asla zorlamayın, tıka basa yedirmeyin.
Benim kızlarım zayıftır, az yer ama sağlıklılar, bu daha önemli benim için.
Ekleme yapayım, komşumuz zorla ve kusuncaya kadar yedirirdi. Şimdi oğlu 150 kg ve birçok hastalığı var.
Dediğim gibi eğer sağlıklıysa doktor her şey normal diyorsa çok üstelemeyin. Maalasef bazı çocuk yemeyi sevmiyor.Yok öyle kusana kadar yedirmiyorum tabiki doyana kadar ama tabak gordugu an kacacak delik arıyor bende reklamdı cizgifilmdi acıyorum mecbur öyle yiyor ama bu seferde ne yediğini bilmiyor
Evet yanlış ama yemesininde tek yolu bu yani
Yemeside gerekiyor sutle ömür gecmez
Benim takıldığım bırakın yemesin zorlamayın diyorlarya cocuklar daha inat oluyor yemiyorlar
Yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?